Men har du inga trosor på dig!?

Det var en sen kväll och skollokalerna spöklikt tomma. Jag ville hem och bara slappa, äta en macka, kolla på TV, slösurfa, smeka fram en orgasm och sova.

Men handledningen var inbokad sedan länge och jag visste att jag var chanslös inför att klara en opponering om jag inte får stöd från min handledare. Dessutom tyckte jag att det kunde vara lite kul eftersom jag tände stenhårt på honom. Jag vet inte varför – men varje gång han är i närheten får jag de mest snuskiga fantasierna framför ögonen och det rinner rejält i trosorna. Om jag hade haft några trosor vill säga. Det var också något som jag gjorde utan att tänka så mycket på, jag klädde mig alltid lite porrigt när jag skulle träffa honom trots att han säkert var kring 45 och jag 23.

Jag satt försjunken och surfade på mobilen och hoppade till när han plötsligt klev i in grupprummet, han hade en bister uppsyn och verkade stressad och grinig. Inte en bra start tänkte jag och önskade att jag hade jobbat mer på min uppsats så det inte bara blev en sågning rakt av.

”Jaha” sa han bara och tittade på mig länge. Jag kände mig liten i hans blick och väldigt medveten om min korta klänning som jag var naken under, och mina bröstvårtor som styvnade till så jag var säker på att det syntes.

Jag tittade ner i bordet och hoppades att mitt tillstånd inte märktes allt för mycket. Det var en sak att flirta med sin handledare, en helt annan att sitta utan underkläder och sava av kåthet.

”Jag tror att du behöver hjälp att fokusera” sa han plötsligt. ”Det här duger inte”. Han slängde fram en mapp på bordet mellan oss med min uppsats i och ställde sig upp.

Han fortsatte i samma hårda ton ”Du har massor kvar att göra! Allt från att förtydliga skillnaden mellan syftet och frågeställningen till att rätta till hänvisningarna enligt…”

Han tittade bekymrat ner i papprena han hade i handen.

”Inte för att det är mycket till litteraturstudie du har gjort… ”fortsatte han och fick en märklig blick plötsligt. ”Vad har du gjort hela dagarna, egentligen?”

Det var visst inte en retorisk fråga, tänkte jag när jag insåg att han faktiskt väntade på ett svar…

”Eh… jag har…uhum… jobbat extra och … hm… läst in mig på…”

Han reser sig upp ur sin stol. Bordet är ca 1 meter brett mellan oss. Han sätter händerna på bordet och lutar sig fram. Jag förstår inte ett dyft av vad han pysslar med

Det var ett litet grupprum med nästan klausterfobisk känsla då man försökt få plats med ett så stort bord och så många stolar som möjligt. Rummet låg högst upp i skolbyggnaden och hade endast ett litet fönster uppe vid taket och ingen insyn. På ena väggen fanns en whiteboardtavla, på en annan vägg en tv-skärm. En hylla med lite papper, tavelpennor och annat smått stod inklämd i ett hörn.

”Ställ dig upp!” han röt så bestämt så jag flög upp av ren reflex nästan. ”Luta dig fram över bordet din lilla slampa!”

När han sa det kände jag hur hela marken under mig gungade, det kändes så overkligt och surrealistiskt. Kan man verkligen säga så till folk? Vad vill han? Och till sin elev?! Hur ska jag kunna ta mig ut ur det här? Ville jag ta mig ut ur det här? Jag märkte ganska snabbt att min kropp, definitivt INTE ville ta sig ut ur situationen alls.

Min autopilot gick igång och jag varken kunde eller ville tänka klart. Jag gjorde som han sa och kände hur min andning blev häftigare och hur jag började rodna. Långsamt lutade jag mig fram över bordet en bit och sen lite till, och var nästan halvvägs över bordet så jag stod på tå och lättade och använde händerna som stöd.

Då tar han ett hårt grepp om mitt hår med sin vänstra hand och örfilar mig hårt med högerhanden, rakt över kinden, bara pang!!

Hade han inte hållit fast mig så hårt i huvudet hade jag nog ramlat omkull, jag tappade orienteringen för en sekund, blodet rusade till huvudet och jag tittade rakt på honom när nästa slap landade på min kind. Han stoppade in två fingrar i min mun och såg utforskande på mig. ”Visst är du en liten slampa som gillar det här?”

”Tror du inte jag ser hur du går klädd? Du ber ju nästan om att få bli tagen.”

SLAP! Kom det tredje slaget och jag ryste ofrivilligt till av kåtheten som sköljde över mig. Han såg hur jag reagerade och verkade tycka att det var roligt att han hade helt rätt.

Han släppte taget om mig lika plötsligt som han hade börjat och jag vacklade tillbaka och satte mig ner på stolen, chockad och förvirrad. Och så in i helvetes sugen på mer. Jag visste att jag gillade lite hårdare sex, men att jag blev så upphetsad av det här var lite av en chock.

”Jaha. Då fortsätter vi. På punkt 4.3 har du skrivit att…” han fortsatte att prata om uppsatsen och jag trodde för ett ögonblick att han var helt galen. Han låtsades som ingenting och bara plöjde med sida efter sida. Jag hade jättesvårt att hänga med men anpassade mig så gott jag kunde och efter ett tag började jag seriöst tvivla på om det överhuvudtaget hade hänt. Ska jag säga nånting? Göra nånting? Jag kände hur hela min kropp längtade efter mer. Jag ville veta var mina gränser gick.

Efter en stund kom jag in i arbetet på samma sätt som han gjorde och tänkte inte alls på det som hade hänt, men det var en märklig känsla som låg där hela tiden. Vid ett tillfälle hade jag gått runt bordet och fram till tavlan, på hans sida om bordet, och skissade på några processflöden. Medan jag skriver känner jag hur han ställer sig nära mig. Han för sakta in sin hand mellan mina ben. Jag stelnar till och blir helt tyst. ”Fortsätt du” säger han bara. Det är inte så lätt att fokusera när hans fingrar letar sig fram till min fitta som har börjat rinna igen och jag andas högre och högre. ”Fortsätt – sa jag!” röt han till och jag gjorde ett nytt försök att rita klart på tavlan samtidigt som hans fingrar utan problem hade tryckts upp i min fitta och utforskade mig nyfiket. Han växlade mellan att smeka min klitoris och att fingerknulla mig.

Det är så skönt att känna hans fingrar som ökade takten, jag kved högt när han stoppade in ytterligare ett finger och var vid det laget redo att göra allt med honom. Det var så häftigt när alla hämningar började släppa och jag insåg att jag äntligen fick chansen att leva ut min inre slyna. Bara han fortsatte… snälla snälla fortsätt var den enda tanken jag kunde formulera just då.

Han drog ut fingrarna och tryckte fram mig, höll fast mitt huvud mot tavlan och jag svankade ut med rumpan utan att tänka efter. Han lyfter på min klänning och klatchar till mig på ena skinkan. ”Så du har inga trosor din lilla slampa?” säger han. ”Jag ska visa vad man gör med små kåthoror som dig”.

”Gapa!” han spottar mig rakt på tungan och återupptar sitt fingerknullande. Han vänder på mig så jag står med ansiktet mot honom och leder mig till bordet bakom oss. Han trycker ner mig så jag ligger på rygg. Fortsätter att fingra mig, men nu med fyra fingrar. Jag har aldrig varit med om nåt liknande och vill bara ha mer och mer. Gnyr och vrider mig som en mask under hans behandling, jag känner själv hur kåt jag måste se ut när jag tittar på honom och säger ”Mer. Ge mig mer. Knulla mig hårt!”

Han saktar ner på takten och jag känner hur han istället viker ihop sina fingrar till en spets och har tummen i mitten. Han bearbetar mig långsamt och metodiskt. Han kommer lite längre in för varje stöt. Jag blir våtare och våtare, har aldrig blivit handknullad på det viset men jag hinner inte tänka efter när han säger ”Andas djupt”. Jag lyder och känner hur han trycker till extra och hur han kommer förbi med tummen. Han har hela handen i mig! Det är helt vansinnigt och jag vet knappt var jag ska ta vägen. Han viker ihop fingrarna och hans knytnäve bokstavligt talat sugs in och fyller upp mig till max. Jag sitter fast på hans hand och långsamt drar han ut den igen, nästan hela vägen, omedvetet följer jag efter med höften för att hålla kvar honom, han trycker in näven igen och fortsätter så. In och ut. Obevekligt och grundligt blir jag handknullad av honom. På bordet i, i ett grupprum, sent på kvällen i en nästan tom skola.

Förvånad känner jag hur orgasmen närmar sig och hur jag inte kan hålla emot längre. Han ser det och böjer sig fram, drar ner min klänning så brösten blottas och nyper tag om en bröstvårta. Han nyper till riktigt hårt och jag kommer i en kraftig explosion över hans hand. Jag går nästan upp i brygga och kämpar med att inte skrika för högt. Svettig och andfått slappnar jag av på bordet och bara ligger tungt och försöker återhämta mig.

Han drar sin hand ur mig, den är helt täckt av fittsafter. Han drar upp mig omilt så jag sitter på bordet framför honom och håller fram handen så jag får slicka av den. Jag känner smaken av mig själv och förbannar mig för att jag fortfarande är kåt. Jag slickar av hans hand ordentligt, ett finger i taget och leker runt med min tunga samtidigt som jag tittar upp på honom.

Han backar undan och drar ner mig på golvet, tar ett grepp om mitt hår och trycker ner mig på knä. Han knäpper upp sina byxor och tar fram en hård, grov, rakad kuk som glänser fantastiskt inbjudande.

Sug min kuk, slyna!” han hade inte behövt säga det, men jag blev ännu mera kåt och gapade stort och dök över hans kuk.

Det var utan tvekan den bästa kuken jag har sugit av och förmodligen den bästa insatsen från min sida. Jag älskade att vara så porrig och nöjt av att bli munknullad. Jag försökte ta den så långt ner i halsen jag bara kunde, och han styrde mig hårt. Det skapade höga gurglande läten när han inte lät mig bestämma takten och djupet utan bara knullade mig som han behagade och hela tiden ända ner till roten. Av nån anledning tog jag tag i mina höga klackar där jag stod på knä och hade ingen tanke på att putta bort honom eller så – tvärtom – jag var helt i extas åt att äntligen få leva ut mina drifter där jag kunde få vara en liten slyna som användes för hans njutning. Att han visste det och inte hade nån tvekan om saken var otroligt sexigt.

Jag blundade och försökte slappna av i halsen och kontrollera kräkreflexen. ”Titta aldrig bort, hora! Du ska titta upp på din Master när han så generöst låter dig smaka!” Han fortsatte det tuffa knullet och struntade helt och hållet i att jag vid det laget knappt kunde se nåt för tårarna och hostade upp slem mellan varven. Om nåt så verkade han ännu mera eggad av synen.

Jag chockade mig själv ytterligare när min ena hand började smeka min klitta. Det kåtade upp mig som fan att bli behandlad på det viset. Han gav mig en örfil med kuken kvar i munnen ”har jag sagt att du får smeka din fitta?” ”sluta upp med det hora, behärska dig själv och fokusera bara på min kuk!”

Efter ett tag började jag vänja mig vid behandlingen och kände hur han växte sig ännu hårdare när han började närma sig utlösning. Han knullade min mun ur alla möjliga vinklar, tog tag under min haka och styrde, stoppade in ett par fingrar i mungipan, lekte med kuken mot min tunga, växlade mellan snabbt och långsamt. Han jobbade på noggrant och medvetet fram till det var dags för honom att komma.

Han drog ur kuken och runkade det sista, jag tittade upp på honom, gapade och sträckte ut tungan. Han höll fast mig med blicken och sprutade ut sin sats på min tunga och gav ifrån sig en vad som lät som en väldigt skön och djup suck.

Han sprutade en hel del och jag fick inte allt på tungan. Han förde in en del av det som hamnat på ansiktet in i munnen med sitt finger. ”Du ger fan i att svälja”. Han kladdade runt med sina fingrar i min mun och förde in sin halvslaka kuk och rörde runt sin egen sats. När han var nöjd sa han ”Nu får du svälja. Och sen får du städa upp”. Jag gjorde som han sa och slickade långsamt av alla sats och klet från hans kuk.

Han gick iväg till en toalett, jag var kvar och kollade i sminkspegeln och försökte rätta till mig och samla mig lite. Jag såg verkligen ut som en hora, lite sats hade hamnat på håret, sminket hade runnit, jag var fortfarande alldeles röd om kinderna. Jag fixade till mig så gott jag kunde och började tänka på vafan vi skulle göra nu… Måste jag skaffa en ny handledare?

Han kom tillbaka, jag skämdes en hel del för hur jag hade agerat – eller inte agerat – men försökte agera moget och jag började säga ”Ska jag kolla med Klas om jag kan få en ny handledare för..”

Han såg förvånat på mig och avbröt ”Vad menar du?”

”Vad ska du men en ny handledare till? Det är ju bara några veckor kvar till opponering.”

Jag stammade lite på orden ”men.. men jag tänkte att.. det kanske inte är så lämpligt med.. ehm, du vet.. det här och att vi .. du vet..” Jag inväntade stöd från honom men det var lönlöst.

Han såg allvarlig ut och sa långsamt ”Det här. Har aldrig hänt”.

”Samma tid nästa vecka, och du ska ha skrivit klart resultatdelen då. Inga ursäkter”

Han samlade ihop sina papper och gick ut ur rummet. Precis innan han slog igen dörren sa han – ”.. se till att vara insmord också”. Och så gick han.

One Response to Men har du inga trosor på dig!?

  1. Firstlover skriver:

    Kukresande redovisning,!!

     

Kommentera

Loading...