Min 14åriga syster stöter på mig

Den historien jag nu ska berätta hände när jag var 16 år gammal. Jag heter Tobias och kommer från en familj som bor på Östermalm i Stockholm. Familjen består av mig, min mamma och pappa och min syster som är 2 år yngre än mig.

Mina föräldrar har alltid jobbat väldigt mycket och rest mycket i jobbet så jag och min syster har haft au pair hela våran uppväxt. När jag började gymnasiet tyckte mina föräldrar att jag skulle flytta från stockholm och börja på internat i Värmland istället. Eftersom de knappt var hemma var det en bättre lösning enligt dem. Jag var lite skeptiskt först men hade några vänner som också skulle börja där så jag tänkte varför inte. Det enda som jag tyckte var lite tråkigt var att jag skulle behöva lämna syrran ensam hemma. Vi stod varandra ganska nära och jag tyckte lite synd om henne. Men hon lovade mig att det inte var någon fara, hon skulle klara sig. Det gjorde hon alltid, som hon sa med ett snett leende.

Så kom den dagen när det var dags att flytta, det kändes lite vemodigt men skulle samtidigt bli spännande att få ge sig ut på äventyr. Min far var hemma och hjälpte mig att köra ner flyttlasset. Jag gav min mor en hejdå kram och en kyss på kinden och sen min syster Madelene en lång kram. När jag stod där kunde jag inte låta bli att tänka på vilken vacker syster jag hade. Hon var då 14 år gammal, 1,59 lång, hade ett ansikte som var mer vackert än sexigt, långt blont hår och hade en fantastisk kropp som hon hade gjort sig förtjänt av genom många år av ridning och tennislektioner. En platt mage, en fast och fin rumpa och hennes bröst hade verkligen blommat ut den sommaren. Hon hade nu c-kupor och hade dessutom börjat visa upp dom genom blusar med en extra knapp uppknäppt eller tighta linnen. Hade sett hur många av mina vänner börjat titta extra på henne och gärna ville hänga hemma hos mig för att få en extra chans att snacka lite med henne. Det gjorde mig lite irriterad men jag förstod dem ändå. Nu när jag stod och sa hejdå så kände jag hennes bröst tryckas mot mig och även om jag inte ville erkänna det för mig själv kände jag hur det rykte till lite i kuken. När jag släppte kramen passade jag på att smiska till hennes rumpa lite lätt. Hon tittade upp på mig med ett leende jag inte riktigt kunde tyda, såg lite busigt ut. Jag log tillbaka, ropade hejdå och satte mig i bilen.

Ska kanske passa på att beskriva mig själv lite nu också, jag är 1,85 lång, har blå intensiva ögon, ett lätt retsamt leende, mörkblont halv långt hår och en vältränad kropp som jag fått genom att också spela tennis men även fotboll och rodd. Jag kom ganska snabbt in i gemenskapen på skolan, dels genom att jag gick med i roddlaget men även för jag är väldigt öppen och social av mig. Vi fick åka hem en gång i månaden och resten av tiden höll jag och Madde kontakten genom telefon och skype. Madde är då min syster, tror ingen kallat henne Madeleine förutom våra föräldrar.

Det var under dom här skype samtalen som jag började titta på Madde med andra ögon, jag insåg att hon var riktigt snygg. Då vi oftast pratade på kvällen så hade hon oftast myskläder på sig. Ibland så satt hon i bara trosor och ett linne och då kunde jag inte slita min blick från konturerna av hennes bröst under linnet eller när man såg spets kanten på hennes trosor. En kväll när vi pratade så att hon i sängen i enbart en vit tight t-shirt och trosor. Hon satte sig skräddare med datorn framför sig, vilken syn! Jag såg rakt in i det heligaste. Jag såg hur hennes trosor satt åt över venusberget och blygdläpparna och det var så vackert. Trosorna var ett par vita spets som var halvgenomskinliga så jag såg att hon inte hade ett hårstrå på fittan. Här sitter jag och tittar på min systers fitta. Och jag kan inte sluta. Det kändes som hon märkte det för hon lutade sig lite bakåt så tyget stramade emot ännu mer och jag tyckte jag såg ett leende leka på hennes läppar. Vid det här laget var min kuk stenhård, och jag gjorde allt för att det inte skulle synas genom mina byxor. Jag vet inte om det bara var i min fantasi men jag tyckte mig se en vår fläck på henens trosor. Jag var så kåt av synen att jag trodde jag skulle spricka. Jag ursäktade mig o sa att jag måste plugga, la snabbt på för att sedan springa till toaletten där jag snabbt drog fram kuken, hann knappt dra några runktag innan jag sprutade den största laddningen sperma jag någonsin varit med om, det svartnade framför ögonen och jag skakade när jag tänkte på Maddes fitta bakom trosorna.

När jag väl kom till sans efter min orgasm skämdes jag, vad fan var det med mig? Jag hade precis runkat medan jag fantiserade om min egen syster! Jag drog på mig mina kalsonger och byxor och gick sedan tillbaka till mitt rum och min dator. Där såg jag att Madde hade skickat ett meddelande där det stod
”sov så gott o dröm söta drömmar ;)” till detta var en bifogad bild. Jag öppnade den o drog snabbt efter andan. Det var en bild på Madde som hon tagit i en spegel där hon stod bortvänd med rumpan mot spegeln, putandes och svankandes så att hennes trosor skar in i hennes rumpa medans hon stod och log lurigt in i kameran över axeln. Vad var det som hände?! Jag skrev till henne
”Vart nog fel bild du, men fin var den ;)”
Väntade spänt på svar, kände att jag kanske gått över gränsen men kunde inte låta bli.
”Nejdå, var helt rätt! Såg nog hur du tittade förut”.
Fan tänkte jag, hon hade märkt att jag tittade på henne, nu är jag illa ute.
”jag gillade det, längtat efter att du ska titta på mig på det sättet, att du ska titta på mig som mer än din syster….”
Jag var tvungen att läsa det en gång till, driver hon med mig nu?
”men måste sova nu, kan du inte ta och komma hem till stockholm över helgen?”
Var verkligen ett erbjudande jag inte kunde säga nej till,
”Klart jag kan, fixar biljett nu!”
Raggade min egen syster på mig, vad var det som hände? Vad det än var vart jag inte mindre kåt av vad hon skrivit, kuken stod som ett spett igen. Jag gick och la mig, tog upp bilden som hon skickat till mig o lät min hand glida längs med min kuk på utsidan av mina kalsonger, smekte mig själv och fantiserade om att det skulle vara Madde som hade sin hand där. Jag drog ner mina kalsonger o släppte min kuk fri. Jag är ganska välutrustad, har en kuk på 21 cm som är ganska grov, något som de tjejer jag varit med verkligen har uppskattat. Jag började runka min hårda kuk medan jag tittade på bilden o fantiserade om Madde. Återigen dröjde det inte länge innan jag kände den välbekanta ilningen i pungen och jag sprutade ut min sperma över mitt bröst. Jag torkade bort det och somnade nöjd.

Äntligen var fredagen här och jag satt på tåget på väg hemmåt. Kändes som kuken varit konstant hård sen jag sist pratat med Madde. Jag hade sms:at henne och sagt när jag skulle komma. Hon svarade med att hon längtade och att våra föräldrar skulle vara borta hela helgen så vi skulle få våningen för oss själva.

Jag klev av på centralen och tog en taxi till mina föräldrars våning. När jag ställde mig i hissen på väg upp så var nervös, men samtidigt så upphetsad att kuken stod som ett spett i byxorna. Jag kliver ur hissen, går fram till vår dörr och ställer mig utanför. Drar ett djupt andetag innan jag öppnar dörren och kliver in.
”-Jag är hemma!” ropar jag när jag kommer in i hallen. Hör Maddes nakna fötter mot parketten när hon kommer springande runt hörnet och kastar sig runt min hals och kysser mig. Hon ger mig en lång kyss, och när hon låter sin tunga glida in i min mun kan jag inte låta bli att undslippa mig ett lågt stön. Jag kysser henne tillbaka medan jag låter mina händer ta tag i hennes välformade rumpa och lyfter upp henne så hon kan lägga sina ben runt min midja. Hon slutar kyssa mig,
”-Det här har jag längtat efter så länge min käre bror” stönar hon fram, och jag inte annat än att hålla med. Jag släpper ner henne på golvet och tittar på henne. Hon har på sig en av mina gamla skjortor som är för stor för henne, den är oknäppt och jag ser en rosa spets push-up bh med matchande trosor under.
”-Wow Madde, du är det sexigaste jag sett!” får jag ur mig. Hon gör en liten piruett för att visa upp sig och ler sitt vackra leende mot mig.

Hon tar tag i min hand och drar mig mot hennes sovrum. Väl därinne drar hon snabbt av mig min tröja och skjorta medans hon kysser mig. Hon fumlar lite med mitt skärp när hon försöker knäppa upp mina byxor. Jag skrattar lite.
”-Lugna dig Madde, vi har inte bråttom”
”-Jag är så kåt och har fantiserat om det här så länge, jag behöver ha dig i mig nu!”
Att få höra min egen syster säga dom orden till mig gjorde att jag nästan sprack av kåthet. Madde puttade ned mig på sängen så jag landade på kanten för att sedan ställa sig på knä och knäppa upp dom sista knapparna på mina jeans. Hon drog ned dom så att även kalsongerna följde med. När min kuk fjädrade ut ur kalsongerna drog Madde snabbt efter andan.
”-Men herregud Tobbe, den är ju enorm!!
”-Jag har sett när du bara gått runt i dina kalsonger att du är stor, men trodde inte så här stor.”
Hon tar tag med sin hand runt mitt kukskaft och börjar sakta runka den.
”-Jaså, du har gått runt och spanat på mig? Min egen syster?”
”-Mmmmm” är det ända svaret jag får för hon böjer sig då fram o tar min kuk i sin mun. Hon låter sina sexiga tonårsläppar sluta sig runt min kuk och när hon börjar suga av mig tittar hon upp så att vi har ögonkontakt. Jag sitter och ser min syster i ögonen medan hennes läppar rör sig upp och ner över min kuk och hennes hand smeker min pung.
”-Mmmm, Madde! Du suger som en gudinna! Knappast din första gång va?”
Hon tar ut kuken ur munnen och ler lite.
”-jag är inte oskuld, men med varje kille jag knullat har jag legat och tänkt på dig”
”-Har du fantiserat om mig så länge?” utbrister jag förvånat.
”-Sedan jag var tolv” skrattat hon.

Vid det här laget känner jag att det är nog med snack så jag lyfter upp henne och lägger henne på sängen. Kysser henne djupt, nedför hennes nacke, nafsar lite i öronsnibben, ner över brösten där jag knäpper upp hennes bh så jag kan ta hennes bröst min mun och suga till lite på nippeln. Madde stönar till och jag fortsätter ner över hennes mage mot hennes fitta. Jag kysser hennes fitta utanpå trosorna innan jag drar ner dem längs hennes ben. Nu ligger min syster helt naken med blottad fitta framför mig och den är fantastisk. Inte ett hårstrå och man kan se hur våt hon är. Jag böjer mig framåt och låter min tunga glida längs hennes skåra. Madde stönar till medan jag känner smaken av hennes våta fitta. Den smakar fantastiskt. Jag slickar henne djupt och länge.
”-mmm, ja tobbe! Slicka mig… fortsätt”
Suger på och masserar på hennes clitta medan jag för upp ett finger i hennes våta fitta. Hon är så tight. Pullar henne medan jag fortsätter slicka Madde och för upp ett finger till. Maddes andhämtning ökar och börjar komma mer stötvis.
”-åhhh, fortsätt….Jag kommer snart, sluta inte!!”
Jag pullar henne snabbare, ser hur hennes rygg böjer sig medan hennes fitta drar ihop sig och hon kommer i sin orgasm.
”-Åhhhh, mmmm….Jaaaaaa!!”

När hon återfått andan drar hon upp mig o lägger mig över sig.
”-Knulla mig nu, knulla mig min bror!”
hon behöver inte be mig 2 gånger. Jag tar min kuk och lägger den mot hennes fitta, smeker den lite lätt och retsamt upp och ner.
”-sluta teasa, knulla mig nu, tryck in din stora kuk i din lillasyster”.
Jag lägger ollonet mot hennes öppning och trycker mig långsamt in.
”Åhhhhh, jaaa! Du är så stor.” stönar Madde fram.

När jag tryckt in hela min kuk i Maddes fitta börjar jag långsamt knulla henne. Hennes 14 åriga fitta är så trång och skön, den verkligen klämmer åt runt min hårda kuk.
”-Hårdare, Knulla mig hårdare…”
Jag är inte sen att lyda.
”-Mmm, Madde din fitta är så skön, så trång och våt” stönar jag medan jag ökar takten och trycker min kuk hårdare och hårdare i henne. Våra stön fyller rummet och jag får ansträng mig för att inte komma på en gång i Maddes fitta. Vi kysser varandra och jag låter min hand kupa sig runt hennes bröst medan min kuk rytmiskt glider in och ut ur Maddes våta fitta.

”-Ta mig bakifrån, jag vill ha dig bakifrån” kvider min syster fram. Jag drar mig ut och ställer henne på alla fyra. Henne rumpa är grymt sexig när hon står och svankar framför mig. Jag böjer mig fram och kysser hennes fitta bakifrån. Låter min tunga glida längs hennes fitta upp till hennes anal. Madde flämtar till när jag låter min tunga leka i cirklar runt hennes anal för att sedan snabbt slicka den.
”-Mmmmm…..mer….”

Jag slutar och ställer mig på knä bakom henne, lägger min kuk mot hennes fitta och trycker till.
”-Åhhhh, jaa…..”
Jag börjar hårt knulla Maddes nu plaskvåta fitta. Jag trycker mig rytmiskt till botten av hennes fitta och lägger mina händer på hennes skinkor och klämmer till.
”-Åhh,ja, fortsätt, knulla mig hårt. Knulla din syster hårt”
”-mmm det gillar du va? När din egen bror knullar dig.” Svara jag.
Jag blöter ner min tumme med saliv och lägger den mot Maddes anal. Hon flämtar till av förvåning när jag börjar trycka den ini hennes anal. Maddes andhämtning ökar avsevärt och börjar stöna högre.
”-åååh, ja ja, knulla miiiiiig. Jag kommmer snart!!”
Jag ökar takten medan jag pullar hennes anal med min tumme och känner snart hur hennes fitta drar ihop sig o Madde skriker ut sin orgasm. Det nlir för mycket för mig och jag känner hur min pung drar ihop sig när jag skjuter ut min sperma in i Maddes kramapandes fitta. Känslan är fantastisk och jag faller ihop över Madde medan min kuk fyller henne med sprut efter sprut av min sperma.

Medans vi ligger där helt andfådda vänder sig Madde om och kysser mig ömt.
”-Välkommen hem.”

/tobiasbig

 

 

Kommentera

Loading...