Min flickvän Bella är otrogen

Länge tänkt att jag borde skriva ner det jag sett, då det ofta är en fantasi som florerar fram i mitt huvud.
Denna historia är helt sann, såpass som på namnen jag helt ändrat.

Jag heter Mathias, 30 år gammal, bor centralt i Stockholm. Skulle beskriva mig själv som snygg, aldrig haft problem att få tjejer.
Min flickvän Isabelle är 25, fantastiskt snygg, runt 160 lång, 49kg, perfekt formade naturliga bröst, som lämnar väldigt lite åt fantasin. Klär sig propert, med en sexig twist, om man nu kan beskriva det på sånt sätt.
Det som jag kommer beskriva nu hände för några månader sedan, när vi varit ute på middag.

Isabella och mitt förhållande var bra, för att inte säga perfekt, något jag själv tyckte.
Efter att ha varit tillsammans i nästan 4 år så är det klart att sexet inte riktigt är lika spontant och spännande som det var under de första åren, något jag snappat upp, och försökt förändrat,
Isabelle å andra sidan påstod sig älska vårt förhållande, sexet var monogamt och lite halvtråkigt, men ingenting hon framförde till mig. Hon kom fortfarande regelbundet, och jag kunde fortfarande dominera henne ordentligt i sängen.
Någonting jag dock märkt var att när hon blev onykter så kom den “gamla” Bella fram, hon blev kåt. spontan, snuskig. Med detta beteende så väcktes också ett mörker i henne, hon blev ofta arg på mig när hon var onykter, svarade inte i telefonen. När hon kom hem, så var hon “trött” och valde att gå och lägga sig direkt. Detta gjorde ju mig såklart frustrerad, ett hopp om att vårt sexliv skulle få en nytändning var släckt.

Denna kväll hade vi varit på middag med vänner, mitt hopp fanns kvar, riktigt snuskigt sex när vi kom hem. Bella var inbjudande hela dagen. Varit och vaxat sig, fixat och piffat, och såg ut precis som den lilla modell jag älskar att knulla ordentligt.
Kvällen passerade på bra, mycket kyssar och kel, inbjudande händer och sexiga viskningar. Jag var i princip säker på att denna kväll skulle vara som de första kvällarna vi träffats, nästan 4 år sedan, jag var glad.
Middagen passerade förbi, och hela gänget gick till en klubb i innerstan. Drycken flödade, och jag drack några glas för mycket. Bella var tung på handen likaså, och drack ikapp med oss andra. Det är här historian egentligen börjar.
Jag har varit på toaletten, kommer ut och ser Bella stå och prata med två killar. Närmar mig, och presenterar mig. Försöker att ge Bella en kyss, men hon vänder kinden till. Jag står kvar i någon obekväm minut, innan jag erbjuder mig att gå och köpa drinkar. Har redan vid detta tillfälle fått en olustig känsla i magen, den kalla Bella var tillbaka, samma Bella som totalt skitit i mig otaliga gånger när hon kommer hem packad.
Står i baren med fri insyn bort mot min flickvän och dom två killarna, hon skrattar, njuter av att få uppmärksamheten. Köper drinkarna, och försöker balansera dom bort mot mitt sällskap. Tappar balansen och spiller ut två av drinkarna rakt över en tjej, det blir ett helvetes liv, och slutar med att en vakt kommer och hävdar att jag är för onykter, och att jag måste avlägsna mig.
Jag lyckas förhandla till mig att jag ska få hämta min flickvän, och tar några snabba steg mot Bella.
Jag förklarade vad som hände, och sa att det var bäst att vi skulle gå. Hennes ögon var kalla, – Gå du, jag stannar, vi kan höras sen.
Blev chockad, jaha… inte nog med att jag faktiskt inte var så onykter, men nu ska alltså min Bella stå här med dessa jävla nollor en hel kväll.
Jag blir förbannad, vänder på klacken, och går.
Kommer in genom vår dörr i vasastan runt kl 0130, sätter mig i soffan och tittar på en film, klockan blir 3, fortfarande inte ett tecken av Bella.
En tjejkompis som skulle sova hos oss ramlar in runt 0310, med ett hemsläp, dom tar gästrummet.
Jag stannar uppe, ringer säkert 20 samtal, men får inget svar.
Klockan 0545 kommer hon inramlandes, håret spretigt, och stinkandes av alkohol.
Samma procedur som innan, otrevlig, tittar knappt mot mitt håll.
-Vart fan har du varit? var min första fråga.
-Gick vidare efter klubben. Det var det enda svaret hon gav mig.
-Är Linnea här? frågar hon mig sen.
-Ja, i gästrummet, med något jävla hemsläp. Svarar jag, märkvärt irriterad.

Jag går och lägger mig, med en bultande magvärk, något har hänt, det skulle bara en idiot förneka.
Men på något jävla sätt så tyckte jag det bara var skönt att hon var hemma. Nu skulle hon snart ligga brevid mig, och allt kommer lösa sig.
Jag somnar.

Vaknar till, klockan är 0720, ingen Bella brevid mig i sängen.
Går upp, halvt nyvaken, och kollar runt i lägenheten.
Hennes skor är kvar, väska och jacka. Hon är garanterat i gästrummet.
Jag smyger fram till dörren och trycker örat mot springan. Det välkända dova stönet slår mig som en hammare. Magvärken blir värre och min kuk blir genast stenhård.
Jag öppnar vår balkongdörr och går ut för att försöka se in genom gästrummets fönster som blickar ut mot balkongen.
Där ligger hon, Bella. Närmast fönstret, hon ser ut att sova. Dom delar alla tre samma täcke.
Linnea står på alla fyra, och killen står bakom, och knullar henne sakta men bestämt. Jag andas ut, min tanke att det var Bella som blivit knullad hade bara varit inbillning.
Lät den tanken sjunka in till dess jag såg Linneas hand, som sakta smekte under täcket mot Bella. Lugna smek, över bröst och mage, kunde nu också urskilja i mörkret att Bella bet sig själv i läppen.
Han fortsatte knulla Linnea hårt, och passade samtidigt på att ta bort täcket från min flickvän. Drog ur sin stora ådriga kuk, och började kyssa och slicka min Bellas kropp.
Såg fortfarande inte om hon sov, eller om hon låtsades.
Han närmade sig hennes fitta, drog hennes trosor åt sidan, och blänket av fittsafterna blev övertydlig, hon var extremt våt. Han slickar hennes fitta i vad som känns som en evighet. Samtidigt ligger Linnea nonchalant vid hennes sida och smeker hennes bröst, hennes perfekta toppiga bröst.

Han sätter sig upp. Hela min kropp skriker att det är nog nu, det räcker. Han drar smidigt av min flickväns trosor, lägger dom på golvet, och börjar kyssa sig upp, magen, brösten, läpparna.
Ser hur han tar ner sin ena hand och siktar in sin stora kuk i min flickväns våta, svullna fitta.
Hon är vaken nu, besvarar hans kyssar med ilsken passion. Han knullar henne hårt, har en perfekt vy in i hennes fitta, ser hur den töjs ut, sväljer, vill ha hans stora kuk.
Stönet är någonting jag inte hört förut, ett gurglande skrik. Linnea har nu satt sig upp, och Bellas hand är mellan hennes ben. Den okända mannen drar sig ur Bella och drar ner Linnea mellan hennes ben, hon börjar slicka. Jag ser att min flickväns orgasm är nära, ser hur hon exploderar.
Jag kan inte ta mer, min kuk är stenhård. Smyger in i lägenheten igen, lägger mig i sängen, drar i min kuk kanske två gånger, kommer över hela min mage. Sen somnar jag.

/alexxanders

Kommentera

Loading...