Min flickvän blev påsatt på midsommar, men inte av mig!!

Jag och min flickvän Anna blev till midsommar bjudna av några av hennes kompisar till midsommarfest i en stugby i Småland. Vi är från Hoting i Norrland annars. Jag, hon och ytterligare två par delade på en stuga. Förutom oss var det ytterligare ca 20 personer i vårt sällskap som bodde i stugorna omring oss. Jag kände inte så många av dem, bara Annas bästa kompisar.
Mot kvällen när det var dags för mat och dryck vid långbordet bytte vi om till lite finare kläder. Anna hade på sig en kort kjol och en ljus blus. Jag var själv fascinerad över hur sexig hon var i detta och dessutom med stay-ups och push-up bh. Anna är lite mullig, och hennes klädsel gjorde att hon väldigt kurvig och sexig ut.
Senare på kvällen blev vi som de flesta andra ganska så berusade, jag blev själv lite dålig så jag ursäktar mig för våra bordskamrater och gick och lade mig. Anna följde med till stugan, och som vanligt när hon är berusad är hon kåtare än vanligt. Jag la mig på sängen men måste göra henne besviken för jag kände inte för sex just då, och hon klagade på att det alltid blir så på fester att jag lägger mig tidigt för att jag druckit för mycket, och kommer inte upp resten av kvällen. Anna går med en suck tillbaka till sina kompisar vid en av stugorna som ligger ett par hundra meter från vår.

Jag somnar gott men vaknar efter ett par timmar. Jag ser att klockan är kvart över ett på natten, och jag känner mig som en ny människa. Jag bestämmer mig för att gå upp till de andra. Nästan framme vid den andra stugan ser jag hur Anna kommer ut tillsammans med en kille. Jag känner honom inte men jag vet att han heter Rickard. Jag hör hur de pratar och skrattar när de går iväg längs en asfalterad stig till en av de andra stugorna. Jag följer efter på avstånd, och efter de har vikit in bakom stugan hör jag inte längre deras prat eller skratt. Jag går inne bland träden parallellt med stigen, och när jag har kommit så långt att jag uppsikt över stugans baksida upptäcker jag att Anna och Rickard står och hånglar vid stugväggen. Jag ser hur han smeker hennes gump utanpå hennes kjol, och hon på hans utanpå hans byxor.
De hånglar samtidigt som de trycker och gnider sina kroppar mot varandra. Rickards händer letar sig in innanför kjolen och smeker hennes gump innanför kjolen samtidigt som han börjar att kyssa henne på halsen och neråt urringningen i blusen. Jag hade lust att rusa fram och fråga vad fan de höll på med, men jag kände hur kåt jag blev av att se dem. Jag plockade fram kuken och började att runka. Rickard knäppte upp knapparna på Annas blus och smekte henne över brösten innan han drog upp hennes bh över brösten. Han lutade sig fram och sög på och masserade brösten. Anna lutade huvudet bakåt och hade munnen öppen, och jag hörde hur hon då och då stönade av välbehag.
Samtidigt som han sög på bröstvårtorna drog han upp Annas kjol över hennes höfter. Han ställde sig på knä och drog an trosorna så att han kunde slicka hennes fitta. Efter en stund backade hon tillbaka och kommenderade honom till att resa sig upp. Anna ställde sig på knä framför Rickard och knäppte upp hans byxor och lirkade fram hans kuk. Hon runkade den några tag innan hon tog den i munnen.
Knulla mig! sa hon efter en liten stund, och hon ställde sig upp lutandes mot stugväggen. Rickard var inte sen att tränga in i henne bakifrån, och var gång han stötte in i henne klatschade det mot hennes mulliga gump.
Med varje klatsch stönade Anna till. Du får inte komma i mig manade hon. Rickard började att stöna tyngre och tyngre och till sist drog han sig ur Anna snabbt som blixten. Hon vände sig kvickt om och satte sig på knä och började att suga honom tills han kom i hennes mun. Rickard sprutade ner hela min flickväns ansikte, jag visste inte vad jag skulle känna.
Därefter bytte de plats och innan det gick för henne sprutade jag på marken där jag stod, mycket märklig känsla. Jag traskade snabbt tillbaka till vår stuga för jag antog att Anna snart skulle komma för att lägga sig, vilket hon också gjorde efter att ha varit på badrummet en lång tid, förmodligen för att säkra sig om att undanröjt alla bevis för sitt äventyr. När hon väl kom till sängen frågade jag om hon har haft trevligt så antog hon att hon hade haft det.

Untitled-1Sveriges bästa leverantör av vuxenleksaker.

Kommentera

Loading...