Min knullkompis är 39 år och jag 15. Mamma får inte veta.

Jag klev ur mammas bil, sa hejdå, och vinkade lite lätt när hon åkte iväg. Jag skulle gå på stan med en kompis, eller det var i alla fall vad hon trodde.
Egentligen var jag på väg för att träffa Thomas, han skulle komma och hämta mig och vi sedan skulle vi åka hem till honom. Men det kunde jag ju inte berätta för
Det kanske är bäst att ta det från början;

Jag är femton år och hade ännu aldrig haft sex, sen en dag när jag satt vid datorn ploppade det upp ett messenger-fönster. Det var en man som hette Thomas och undrade om jag ville dominera honom. Det kändes inte riktigt som min grej, och vi pratade inte mera på någon vecka eller så.
Sedan en dag så började vi prata igen. Han berättade om en hemlig klubb för unga tjejer och äldre män. Han var alltså med i den, och undrade om han inte kunde få värva mig. jag blev lite smått intresserad, och vi pratade vidare.
Efter ett tag berättade jag att jag ännu inte haft sex, och han undrade då om inte han kanske kunde få ta min oskuld. Han sa att det skulle vara en ära, och när jag tänkte på honom och mig tillsammans, han trettionio år gammal, och jag bara femton, pirra det till i mig.
Vi bestämde träff och här var jag nu. Hela natten hade jag legat och smekt mig själv, sprängkåt vid tanken på mig och en 24 år äldre man.

Han kom och hämtade mig i en svart saab. Vi log och hälsade, småpratade lite.
Efter ett tag gled hans hand upp på mitt lår. Jag hade en kort kjol på mig och bara tunna strumpbyxor och kunde lätt känna värmen från hans stora, grova hand. Tanken på hans händer på min kropp, mina bröst och min fitta fick mig att stöna lite lågt. Han tittade på mig och log. Även hans ögon var glansiga av kåthet.

Vi kom fram till hans hus, en bit utanför staden. Hans fru och barn var bortresta sa han. Hans barn som var äldre än mig. Bara den tanken fick mig att bli alldeles våt.
Han låste upp dörren och sköt igen den bakom mig. När den hade gått igen och han säkert hade låst, tryckte han upp mig mot väggen. Jag kände hans kuk mot mig, kände hur den hårdnade. Han naglade fast mig vid väggen med sin blotta tyngd, och väste i mitt öra;
– Ingen återvändo.
Den korta meningen fick mig ännu kåtare och han kysste mig hårt. Jag stönade när jag kände hans hårda kuk mot mig. Han drog upp min korta kjol och smekte min stjärt, stringtrosorna hade för länge sedan blivit alldeles genomblöta och när han kände det stönade han och kuken växte sig ännu större.
Han släppte mig och ledde mig in i sovrummet, puttade ner mig på sängen.
– Fan vad sexig du är! Du gör mig så kåt.
– Ååh! Ta mig nu! Nästan skrek jag.
Han slet av sig kläderna och jag kunde se hans kuk så rätt upp mot magen. Han drog några snabba runktag och stönade lätt. Sedan drog han sakta av mig kläderna, tills jag satt i bara bh:n och den tunna stringen. På trosorna syntes en stor, blöt fläck. Han stönade när han såg mig, och kuken växte sig om möjligt ännu större.
– Jag ska knulla dig riktigt skönt, sa han och smekte av mig mina sista kläder. Jag stönade när han kysste mina bröst.
Jag låg nu helt naken på sängen, över den hängde fotografierna av hans barn, han låg över mig och vi kysstes för fullt. Hans händer var överallt, dem smekte början av mina lår, insidan och upp över dem. Snuddade vid fittan och fick mig att kvida av vällust. Hans kuk stod nu rakt ut och min fitta var alldeles våt och sprängkåt.
Han kysste mig över halsen, ner över brösten, sög in dem ett och ett i munnen och diade som ett litet barn. Jag stönade högt när jag kände hur han närmade sig fittan, ner över magen och venusberget. När han kom till min rakade, ungflicksfitta kunde jag inte hålla mig längre.
– Ja! Slicka min fitta! Ååh, ja! Begrav din tunga i mig!
Han sög sakta på mina blygdläppar, lät tunga spela över dem och sög lätt på klittan. Jag stönade och kunde inte hålla mig ifrån att smeka mina bröst. Jag nöp i mina bröstvårtor tills dem stod rätt ut av upphetsning. Han fortsatte slicka mig, jag vred och vände på mig av kåthet och vällust.
Han stack in tungan i mig samtidigt som han stack in ett finger i rumpan. Jag skrek när orgasmen red mig.
Han fortsatte slicka i sig mina safter.

Han tittade upp på mig och log. Jag såg att hans stora, ådriga kuk fortfarande stod rätt ut. Jag tog den i handen, drog några snabba runktag och satte ollonet i munnen. Jag sög och smekte kulorna samtidigt, runkade skaftet lite.
Han lade händerna på mitt huvud så kuken trycktes in ännu längre, ner i halsen. Jag fortsatte ivrigt suga och jag kände hur han var nära att komma rakt i munnen på mig.
Han stönade och smiskade min bak, lekte lite med mina bröst.
– Ååh! Jag kommer nu! Jag KOOOOMMEEEEER!!! Skrek han.
Han sprutade och fyllde hela min mun med sin varma, salta sperma. Det rann över och droppade ner på mina små, runda bröst.

Efter den här träffen sågs vi regelbundet som knullkompisar under två år tills jag blev kär i en kille på gymnasiet.

Skribent: Stranger

Kommentera

Loading...