Min vilda fru

Jenny var sig inte helt lik sedan hon kommit hem från den där konferensen. Det är något som inte går att ta på, men något måste ha hänt. Först trodde jag det kanske berodde på att de haft såna där utvecklande samarbetsövningar och att hon fått löneförhöjning. Hon har alltid varit rätt mån om sitt yttre och vad hon har på sig, men den sista tiden har det gått nästan till överdrift på ett lite smånervöst sätt. Hon kan springa och leta efter kläder och smink och stressa mer än vanligt bara för att åka till jobbet och det är inte riktigt likt henne.

Jag heter Patrik och är 30 år och arbetar som programmerare på ett litet men välmående företag i stan, ett välbetalt jobb. Jag är väl lite av en datanörd och är duktig och ambitiös i mitt yrke som ibland kräver både resor, representation och övertid. Jag är 180 lång, ganska smalt byggd och löptränar en del och har även hunnit med flera Göteborgsvarv på hyfsade tider. Jag har kort ljust hår, glasögon och ser nog rätt bra ut. Jenny och jag träffades på en nyårsfest hos gemensamma bekanta för snart tre år sedan, det ena ledde till det andra och snart flyttade vi ihop till en gemensam stor våning ganska centralt.

Jenny är 26 år och arbetar som personalsekreterare på ett större byggföretag. Hon kom in där p.g.a. hennes fars kontakter, Jennys pappa var en framstående byggherre innan han valde att ta en för tidig pension då han redan är ekonomiskt oberoende. Jenny är en ganska bortskämd ung dam, men energisk och duktig på det hon gör. Att hon dessutom ser väldigt bra ut gör inte saken sämre för mig. Hon är 170 lång, mörkbrunt, rakt halvlångt hår, ganska smal i kroppen men med sexigt kvinnliga höfter med en utskjutande sexig rumpa, snygga tuttar som väl är lite mindre än normalstora men lagom att rymmas i mina händer. Hennes ansikte är sött med markerade höga kindben, rak näsa, en fyllig mun med en markerad amorbågen som blottar ett par fina framtänder och gröna, flörtigt pigga ögon. Vi älskar varann och har ett bra sexliv som då och då går lite i slentrian. Eftersom vi bägge har olika aktiviteter och ibland arbetar mycket kan det intima ibland komma lite efter.
Ofta är det Jenny som varit den mest påhittiga av oss och velat pröva nya saker i sängen, medan jag varit lite mer blyg, men jag uppskattar i alla fall hennes initiativförmåga och att hon är en kåt tjej var något jag märkte ganska snart.

”Pip pip pip”
– Åhh nej inte redan. Ojar sig Jenny och drar täcket om sig och trycker in snoozknappen på morgonlarmet som står på 06:15.
– God morgon älskling!
Jag lägger mig å sidan och tittar på hennes rygg och rumpa som ser mjukt inbjudande ut mot mig. jag drar handen över mitt morgonstånd och lägger mig tätt bakom henne.
– Mmm god morgon.. Svarar hon sömndrucket.
Jag smeker undan hennes mjuka hår, andas in hennes hårdoft och viskar henne i örat.
– Sovit gott?
– Mmmm…
Min kuk vilar mot hennes välformade stjärts mjuka hud och jag gnider mig mot henne så att kuken hamnar mellan skinkorna som en korv i ett korvbröd.
– Hm hm, jag vill sova några minuter till älskling.
– Okej, okej du är bara så otroligt sexig.
– Mmmm…
Hon släpper inte till utan vrider sig istället bort lite från mig med täcket om sig och jag inser att det inte är någon större idé att göra något aktivt försök. Jag lägger mig på rygg utan täcke och smeker sakta mitt stånd om är känsligt på morgonen. Jag känner att jag är lite kissnödig, men främst är jag kåt och frustrerad blir jag när jag har en naken snygg tjej bredvid mig som är för trött för att orka knulla. I början när vi träffades knullade vi både morgon eftermiddag och kväll både inomhus och utomhus och visst kunde det vara så ibland, speciellt när vi var borta någonstans på semester eller så, men jag tänker också att när hon kommit hem från deras sista konferens så ville hon kela och ha sex hela tiden den första veckan, hon var liksom helt galen av hunger och faktiskt även lite småpervers. Hon ville ha den i rumpan, vilket var över ett år sedan sist då vi dessutom varit onyktra, annars kunde hon ibland be om ett finger i rumpan när hon red eller jag tog henne bakifrån. Analsex var inget som var min favorit, men Jenny verkade i vissa sinnesstämningar vilja praktisera det.

Snart ringer klockan för andra gången, Jenny stänger nu av och vänder sig över på min sida. Hon pussar min nakna hårlösa bringa och tar om mitt hårda stånd.
– Men ligger du och är så kåt stackars lilla gubben?
– Hmm japp! Suckar jag uppgivet.
– Och ingen som tar sig an dig lille stackare, eller förresten lilla och lilla hi hi.
– Ha ha ja allt är ju jämförelsevis.
Min penis är nog förhållandevis normalstor med visst plus, kanske en large i klädesmått mätt, välformad och barhuvad med en liten rakad pung.
Hon smeker kuken med sina mjuka sköna händer och drar några vana runktag med fast hand innan hon plötsligt avslutar.
– Nä fan jag måste verkligen göra mig i ordning nu alltså. Vi kan väl fortsätta ikväll älskling? Säger hon, pussar mig och tittar som en förlåtbedjande hund på mig.
– Ja såklart gumman, gå och duscha du så fixar jag frukost.
Hon studsar upp och jag följer henne med blicken. Jag älskar att titta på henne naken, de mjukt rundade höfterna, de bulliga skinkorna, de spretande små tuttarna och den rakade springan, hon är min vackra lilla flicka, min egen prinsessa som jag måste vara rädd om. Snart hör jag hur duschen sätts på längre bort och jag som ska jobba hemma idag, vilket jag gör ibland, sveper om mig morgonrocken, öppnar ytterdörren för att hämta tidningen som ligger i postklämman utanför dörren i trapphuset.

– God morgon!
– Eehh, nämen hej, eller god morgon!
Det är Helene som bor mittemot på samma våning. Hon är 41 år och gift med Göran. Helene är faktiskt en riktigt läcker kvinna, en lite mullig blondin med väl tilltagen byst som jag sedan vi flyttat in undrat om den är äkta eller fake. Jag skulle gissa att hon bättrat på och lyft den lite, trycker det sett ut så då jag sett henne i bikini på sommaren.
– Ha en bra dag! Säger hon och ler det mest sensuellt flörtiga leende jag sett på länge.
– Tack, du också! Ler jag tillbaks och tittar efter henne när hon går in igen med sin mjuka vickande gång i rosa tofflor, rosa mjukisbyxor och vit t-shirt.

”Shit” säger jag tyst för mig själv och klämmer om mitt fortfarande halvstyva stånd utanpå frottétyget. Jag brygger kaffe, dukar fram yoghurt, jos och mackor och snart kommer Jenny in i köket. Hon är naken förutom det vita badlakanet hon virat som en turban om håret. Jag sitter bakom bordet med tidningen i fullfärd att tugga i mig en macka när hon gör entré med snabba trippande barfotasteg på parketten.
– Aj som fan! Tjuter hon till, vänder sig om och böjer sig ner efter något hon trampat på.
Jag stannar upp i tuggandet och ser istället rakt in i bägge hennes öppningar då hon böjer sig ner med raka ben och står och klämmer sig på de rosamålade små tårna.
– Vad är det gumman?
– Nä jag trodde nageln gick av.
– Okej, var det nåt som låg där?
– Nä, jag vet inte. Jäkligt ont gjorde det i alla fall.
– Okej..
Tydligen var det inget, men tillräckligt för att blotta rumpan mot mig i säkert tjugo sekunder innan hon slog sig ner mittemot fortfarande bara med badlakanet om håret.
– Åh vad bra att du gjort frukosten, jag känner mig bara så stressad.
– Jaha, nåt särskilt?
Hon har hällt upp jos och kaffe och tagit en del av tidningen som hon genast satt sig in i.
– Vaa..? Säger hon frånvarande.
– Nåt särskilt idag som gör att du är stressad?
– Vaa. Näää, vet inte…
– Vet du inte?
Hon tittar upp.
– Jo jo, jag och…. vi ska träffa några viktiga kunder och ja du vet, alltid lite nervöst.
– Okej, men det ska nog gå jättebra älskling.
– Tack gubben vad snäll du är.

Efter frukosten går hon in på badrummet och fortsätter göra sig i ordning. Jag hör hårfönen och vatten som spolas, några svordomar och ett par vändor till sovrummet.
Jag går in och lägger mig med tidningen igen när hon kommer in i sovrummet. Nu har hon gjort i ordning håret och makat sig lite. Hennes mjuka raka, bruna hår är vackert V-klippt och når knappt halvvägs ner på den bara ryggen. Jag njuter av synen av de spänstiga skinkhalorna som studsar som två klot när hon trippar omkring. Hon drar upp spegelgarderobens skjutdörrar och tar fram det hon ska ha. Hon är alldeles renrakad mellan benen, vilket är väldigt sexigt även om jag inte har något emot lite hår åtminstone ovanför, vilket hon ofta hade tidigare. Hon börjar med att dra på sig ett par mörka stayups som slutar halvvägs upp på låren. Därefter en låg liten svart behå i nåt slags tunt tyg utan spets, väldigt sexigt. Sista drog hon på sig den tillhörande lilla svarta trosan av låg dubbelstringmodell.
– Ser det bra ut älsking?
– Jaa fantastiskt sexig, jag längtar redan tills du kommer hem.
– Hi hi, ja det får du göra.
– Jag hoppas inte de där är till för era kunder.
– Fan Patrik, nu va du rolig va?
Hon tittar konstlat bestämt på mig och drar sedan på sig en rak knappt knälång kritstrecksrandig mörkblå kjol, en vit blus med två knappar uppknäppta, en liten kavaj i samma tyg som kjolen och sist ett par svarta platåhögklackade skor med öppen tå. Hon svänger sig om i spegeln och blinkar åt mig.
– Så, dressed for success!
– Mmm går inte det där igenom som ni ska förhandla om då lär inget gå igenom.
Hon ger mig en snabb puss med sina rödmålade läppar för att inte förstöra make upen och trippar iväg.
– Kanske blir lite sen, men vi ses sen då älskling, ha en bra dag!
– Japp du också och lycka till! Ropar jag efter henne då hon skyndat sig iväg.

Jag går till fönstret och ser snart den röda Audi S4n komma upp ur garaget.
Jag står kvar vid fönstret och fundera på en känsla som inte vill försvinna. Jag går in på mitt lilla hemmakontor och öppnar laptopen. På golvet står Jennys dataväska och jag tar upp den, öppnar den och lyfter ut hennes rosa privatdator. Jag viker upp den och ställer ner den på skrivbordet. Eftersom jag sett när hon skrivit in det för övrigt ganska enkla lösenordet YNNEJ88 så visste jag det och fick genast upp fronten. På datorns skrivbord finns en bakgrundsbild av Jenny och mig från Disneyland Paris. Jenny står leendes i mitten i klänning och stora solglasögon med mig till höger pussandes henne på kinden, medan Janne Långben står till vänster och håller om henne och vinkar till fotografen. Bilden är från förra sommaren och det var en lyckad resa med besök på vingårdar, mysiga hotell där vi verkligen rådde om varann och så Disneyland, Eifeltornet och en och annan utekväll blev det. Det finns en del vanliga ikoner på datorn och alldeles för många enligt min åsikt som är estetisk datanörd. Jag har aldrig tidigare varit inne i hennes dator utan hennes överseende, förutom om hon behövt hjälp med något. Jag går in på ”Bilder” och där finns en hel del mappar.
– Bra älskling, ordning och reda! Sa jag tyst för mig själv.
De första mapparna är daterade med år och undermapparna har olika namn där under fanns det olika namn. T.ex. ”Sommar” eller ”Jul hemma”, ”Jul hos mormor”. Flera bilder var tagna långt före datorn fanns så de hade hon lagt in efteråt. Jag bläddrade bland bilderna och stannade upp vid en del. De jag stannade vid var väl de där jag tyckte att Jenny fångats på ett väldigt bra sätt eller där jag fanns med, men också där några av hennes snygga tjejkompisar fanns med, speciellt de från badstränderna eller festkvällarna från hennes tjejkvällar. En av hennes kompisar som dyker upp på flera bilder är Zarinda, hon är syrianska jag har alltid tyckt hon är så läcker på nåt särskilt sätt. Hon klär sig utmanande och har långt svart tjockt hår, mörka sugande ögon och en fyllig mun som hon verkligen använder att prata med på sin brytning av göteborgska och arabsvenska. Hon är nog en ganska tuff tjej med skinn på näsan som dessutom driver en underklädesbutik, men jag vet att Jenny och hon är goda vänner. En annan riktigt fin tjej är Emilia, en söt liten smal blondin med vacker solbränna. Hon ser ut som 17 fast hon är nog i alla fall 22 om jag inte minns fel.

Jag går in på ”2012” och ”Tjejhelg i Kungshamn”. Jag minns den där helgen, Jenny och jag hade inte bott ihop så länge då och jag hade hockeykväll hemma med polarna istället. Några bilder var på tjejerna i olika soffor och även en del utomhus. De var sex stycken tjejer som träffats för att umgås och ha kul. Nu kommer en bild upp på en tjej bakifrån som står och hänger mot receptionsdisken, kanske när de kom. Jag ser att är Ziranda för bilden är tagen med fokus på hennes rumpa och hennes svarta hår syns i det vita jeansjacktäckta ryggslutet. Ett par vita leggings stretar om den runda sexiga rumpan där en mobiltelefon sticker upp ur bakfickan.
– Just det, den där jäkla telefonen ja hmm..
Jag minns att Ziranda ringde på natten, hon var full och hon och Jenny låg och fnittrade ikapp på hotellrummet och Ziranda tyckte väl att jag skulle få vara med på ett hörn. Hon frågade mig olika saker om Jenny och bl.a. sexfrågor och Jenny som också var full försökte tysta henne. Det var ganska generande frågor och jag svarade inte på alla, men ville heller inte slänga på luren. Dessutom blev jag lite upphetsad av samtalet och runkade efteråt. Bl.a. frågade hon om Jenny alltid sov naken och om jag gillade det, sedan om jag också sov naken och ífall det var skönt. Hon försökte vara lite lustig och ibland kom ett gapskratt och hysteriskt fnitter, speciellt då hon frågade om det inte var lätt att få stånd när man sov naken. Ja det var verkligen fnittrigt och jag minns att jag tyckte de var ganska jobbiga. Efter ett tag hade i alla fall Jenny tagit luren och hon var rejält berusad.
”Förlåt älskling, men hon är ju lite knäpp som du vet.”
”Jaja, det är bra att ni har kul, men sov nu”
”Ja vi ska sova, det är bara det… det är bara det.. det är bara det.. att jag är så full”
”Ha ha ja jag hör det gumman”
”Har du det bra då älskling?”
”Jaa, lite ensamt här förstås utan dig”
”Åhh… Men gubben vill du at jag ska komma hem? Jag kan ta taxi”
”Nej nej, vi sover nu så går tiden fort så ses vi imorgonkväll”
Efter det kom lite sentimentalgråt innan det blev puss några gånger och hej då. Ja jag minns samtalet rätt bra faktiskt.
– Hmmm, lilla älskling.. Mumlade jag och bläddrade vidare.

Fler festbilder från hotellet i Kungshamn och snart dyker det upp ett par bilder på tjejerna i en relaxavdelning med olika inslag av alkoholhaltiga drycker. Nästa bild stannar jag vid. Det är någon annan än Jenny som tagit bilden för hon finns med i en stor jacuzzi, barbröstade sitter fyra av tjejerna i bild runt om i jacuzzin. Till vänster sitter Hanna, en mullig tjej med rött lockigt hår och ganska stora runda tuttar som är delvis doppade i vattnet då hon halsar ur en flaska cider. Tjejen till höger om Hanna är Jenny som verkar vara den enda som uppmärksammar fotografen, hon ler glatt mot kameran och gör tummen upp. Hennes tuttar blottas över vattenytan och bredvid henne sitter Linn, en väldigt söt tjej adopterad från Kina med små uppnosiga bröst och bruna små knoppiga vårtor och smala mjuka axlar.

– Jag kan inte låta bli att ta om min nu åter styva kuk och dra sakta i den medan jag ögnar igenom bild fört bild.
Linn verkar prata med Ziranda som sitter bredvid henne och också längst till höger i bild.
– Shit vilka tuttar! Väser jag.
Zirandas fylliga fasta bröst pekar snett utåt med toppiga ljust bruna bröstvårtor och riktigt porrigt snygga. Hon har armen om Linn och håller i en cider i andra handen. Det komemr fler bilder från relaxavdelingen och nästa bild är på Ziranda som ligger på rygg på en solstol i trä med benen isär, spritt naken med en vacker bullig liten mus med en smal mörk hårsträng över springan. Hon blundar och verkar njuta av tillvaron. Jag klämmer hårdare om kuken och nästa två bilder är på Hanna som står och tvålar in sig i duschen, dels bakifrån och dels snett framifrån. Hon är ganska stor, men sensuellt kvinnligt mullig på ett fint sätt med en fyllig bak och framförallt fylliga bröst, helrakad mellan benen och små rosa bröstvårtor. Hennes vackert röda smålockiga hår och det docklika ansiktet gör bilden till en riktigt vacker tavla. I duschen skymtar också två andra damer som inte verkar höra till tjejernas gäng, utan ser äldre ut. På nästa bild står Jenny, Ziranda och 22 åriga blondinen Sofia och lutar sig framåt med plutande läppar håller de händerna om sina tuttar och trycker fram dem så de gnids mot varann och Sofia har minst bröst av dem medan Zirandas är störst.
– Shit va porrigt!
På nästa bild står Ziranda och Linn och kysser varann i duschen och de verkar faktiskt riktigt hångla med varann.
– Ja kanske tjejer gör så…? Mumlar jag, men sexigt är det i alla fall.
Några fler bilder finns från tjejhelgen, dels från middagsbordet, men sedan från ett disco som jag minns att Jenny sa var på hotellet. En bild fångar mig på ett obehagligt vis. Det är Jenny som ser ut att dansa tryckare med en kille. Bilden är tagen snett bakifrån och är lite diffus då flera danspar finns framför Jenny som står lite bakom. Jag ser att hans händer är på hennes svarta stretchbyxklädda rumpa. Hon håller armarna upp om honom eftersom han är ca 20cm längre än henne och pussar honom på munnen.
– Hmmm.. lilla slyna det är sånt du gör när du är borta.
Den känslan jag haft börjar ta en mer sann karaktär och när albumet är slut så letar jag igenom fler bilder, men det finns inga lika smaskiga som i ”Tjejhelg i Kungshamn”. Jag tänker att jag nog också skulle kunna kyssa en tjej om jag varit lika full som jag vet att Jenny var då hon ringde så det är inte så mycket att haka upp sig på och en kyss som inte betyder nåt är ju inte så mycket att bråka om. Jag rensar alla spår efter mitt bildgluttande, men av ren nyfikenhet och en känsla att det ska finnas mer så hittar jag ett USB minne i ett litet fack i dataväskan. Jag sätter i det i min dator och hittar nog något av det jag ville hitta.
Minnet har dels några gamla poplåtar, en videomapp och en bildmapp. Jag börjar med bildmappen och där finns inga namn på bilderna som är 12st. Jag nästan skakar av nyfikenhet och hjärtat bultar så jag öppnar första och får se en kille som ser ut att vara i min egen ålder, alltså runt 30, han står framför en Corvette från 80-talet. Han har solglasögon och står med ett badlakan om midjan, han är ganska vältränad och snygg i en mörkt lite poppig frisyr. Han påminner om en av killarna i Baywatch. Okej då vet jag att det är Jonas som hon var ihop med, ja det var tydligen när Jenny var 18 och han var 28. Eftersom jag är bilintresserad har Jenny nämnt om Jonas som hade en svart Corvette som hon övningskörde i och att den gick jättefort. Nästa bild är på Jenny som ligger på ett badlakan på motorhuven, hon ligger naken förutom solglasögon på rygg och svankar och kramar om sina bröst. På nästa bild ligger hon på samma plats men på sidan med ett ben uppdraget och med en hand på höften och en som drar ner spegelglasögonen nedanför ögonen på ett sexigt sätt, ja riktigt sexiga bilder. På fjärde bilden, också motorhuven, men Jenny ligger på mage med händerna under huvudet och skjuter upp rumpan så mycket hon kan. De verkar ha parkerat i en skogsglänta för träd finns i bakgrunden av bilen.
– Få se här…
Jag bläddrar vidare och bild fem. Bilden är tagen uppifrån ner på Jenny som sitter naken på knä med tuttarna som då var lite mindre pekandes rätt ut, solglasögonen är på och i munnen en kuk. Jag blir både riktigt kåt av att se min älskade sambo med en annan killes kuk i munnen, då jag vet att detta var före min tid, sen att hon sparat dem är ju en sak man verkligen kan fråga sig varför? Jag har i alla fall inga gamla porrbilder från mina tidigare tjejer, har nog dessutom inte haft några nakenbilder på mina tjejer heller för den delen, men jag blir också svartsjuk av bilderna en kåtblandad svartsjuka, en märklig känsla. Bild sex sitter Jenny på samma sätt men utan glasögon och kuken vilandes på hennes utsträckta tunga tittandes oskyldigt upp på fotografen som ju förstås är denne Jonas som säkerligen trivdes bra med en mer än tio år yngre tjej, en tonåring att porra sig med. Jag tänker att hon säkert såg upp till han som var äldre och hade en häftig bil.
– Typiskt tjejer, muttrar jag surt med svartsjuk ton.
På bild sju slickar hon honom under pungen och bild åtta är det fullt igång. Jenny ligger framåtlutad med huvudet mot marken och rumpan i vädret och Jonas som tar och fotar henne bakifrån med kuken inne i henne. På bild nio står Jenny upp, lutad mot bilens förardörr med särade ben och tittandes in i kameran. En läcker bild på en ung Jenny som utbjudande putar ut sin sexiga lilla stjärt i ett par högklackade skor. Bild tio är även den tagen snett uppifrån och nu har Jonas sin kuk i Jennys stjärt.
– Han rövknullar henne, den djäveln, hmmm..
Jennys ansikte är vänt bort och hon lutar sig mot bildörren. På bild elva sitter hon på huk igen och kuken syns delvis, däremot syns Jennys tunga och ett spermakladdigt ansikte. Hon har fått sperma över näsan och lite i håret och vid munnen och hon tittar med en kåt blick in i kameran.
– Shit asså, värsta porrbilderna ju..
På sista bilden nummer tolv står Jenny och böjer sig fram mot bilen igen och håller isär skinkorna rejält och blottar ett rosa lite öppnat anus och mus.
Tankarna far omkring. Visserligen har jag nog gjort liknande saker med Jenny utan att tagit kort, jo förresten vi har tagit kort ett par gånger då vi semestrat. Det var hennes förslag och jag fick ta på henne i olika positioner i olika underkläder och delvis naket, de bilderna har vi i min dator. Jag laddar ner dessa bilder samt filmmappen på ett eget USB minne som jag gömmer väl. Bilderna måste alltså vara från 2006 tänker jag och nu öppnar jag filmmappen. Det finns fyra filmer som verkar vara vardera några minuter. Jag öppnar den första som är från 2006. Nu filmas en motorväg inifrån en bil, ja det är samma Corvette och jag hör musik i bakgrunden, jag tror det är Billy Idol. Kameran filmar ner mot hastighetsmätaren som står på 170 och sedan upp igen mot vindrutan och till höger där ett par bara fötter ligger mot den röda instrumentbrädan vid fönstret. Det är Jennys fötter och han filmar ner över hennes bara ben och till slut hela henne. Hon sitter naken i sätet bredvid och nynnar glatt med till musiken. Hon tittar till mot kameran och skrattar med sitt smittande fnitter. Jag blir lite kär när jag ser henne skratta och förstår att hon måste haft kul i sin ungdom. Jag kan känna en viss avundsjuka att jag inte är lika spännande som den där Jonas och får en känsla av mindervärde när jag ser vidare på filmen. Hans manliga utrustning verkar inte direkt vara större än min egen, men han var både mer vältränad och nog lite snyggare också, men framför allt mer cool och påhittig, kanske är det så hon önskar att jag ska vara, tänker jag.
– Men är du naken? Jonas som filmar frågar på bred göteborska.
– Hi hi hi jaaa dä ä ju sommar vettja! Utbrister Jenny med sin söta göteborska.
– Är du min kåta lilla nakenfis eller?
– Ja a, dä ä ja! Svarar Jenny flickaktigt och fnittrar ännu mer.
Efter detta slutar filmen och jag trycker genast igång film två som verkar vara filmad i samma veva då Billy Idol fortfarande ljuder i bakgrunden, men med en annan låt. Nu filmas en landsväg och sedan ner förbi den svarta läderratten, ner mot sidostolen med den röda läderklädseln. Där syns ett par svarta nylonshorts slängda i stolen och Jennys bak och rygg som lutar sig över förarsätet. Kameran filmar Jennys huvud med det även då mörkbruna håret som är uppsatt i en tofs. Jonas håller i telefonen oi den ena handen och den andra på ratten medan Jennys huvud guppar över hans skrev.
– Är det gott elle?
– Mmmm..
– Få se då, visa när du suger kuken!
Jenny lutar upp sitt huvud lite och slickar med tungan runt det rödsprängda salivblanka ollonet.
– Ut med tungan, säg AA!
– Aaaahhh.
Jenny sträcker ut sin våta underbara rosa tunga som jag vet hur skön den är att kyssas och bli avsugen av. Hon ler och fnittrar in i kameran innan hon fortsätter suga. Kameran filmar åter vägen och när den sveper förbi hastighetsmätaren visar den på 60km/tim.
– Så jaa.. sug ordentligt nu. Sug in hela kuken och var en duktig flicka.
– Mmmm grrrggllmmm…
Jonas filmar ner över Jennys fina rygg och svank och upp igen. Huvudet och hårtofsen guppar fortare nu och han stönar högre och juckar med höften. Filmen är ryckig eftersom han ska filma samtidigt som han kör och blir avsugen av en söt artonåring.
– Sååå jaaa, oooohhh aaahhhh. Nä håll kvar huvet, håll kvar!
Det går för honom och Jenny verkar ta allt i munnen.
– Åååhhh herrejävlarr…. Så ja svälj allt nu!
Hon suger klart innan hon sätter sig bredvid igen.
– Gapa!
– Aaaaaaa..
Jenny sträcker åter ut tungan och visar att hon svalt allt.
– Duktig Jenny! Var det gott?
– Mmm… kladdigt men gott.
– Så då behöver vi inte stanna på Mc Donalds då?
– Hi hi hi näää, nu är jag mätt.
– Bra!
Jonas vrider kameran mot sig själv och säger.
– Ja så kan man alltså göra med hjälp sån här en bärbar taverna.
Och så filmar han sin kuk, innan filmen slutar.
– Humor. Muttrar jag och trycker på film fyra med skräckblandad förtjusning.
Nu är året 2013 och det verkar vara vinter för jag ser att det är filmat hemma i vår lägenhet och det står julsaker framme på byrån. Någon filmar vårt vardagsrum och den som filmar fnittrar, jag känner igen fnittret som Jennys. Hon går mot sovrummet. Jag kan inte komma på när detta skulle vara om jag inte var hemma. Jag kollar igenom min kalender i telefonen och ser att jag 12 december var i Tyskland med jobbet ett par dagar, ja just det ja och då bodde Ziranda hos henne, kanske det är då? Dörren står på glänt och kameran filmar in genom dörrglipan mot sängen. Sängen är obäddad och det verkar vara mörkt i övrigt, men sänglamporna lyser upp över sängen där Ziranda ligger på rygg med särade ben med Jennys rosa vibrerande dildo. Ziranda gnyr och cirklar med dildon över musen. Hennes magiska tuttar är fantastiska och hon ser ut att njuta, men filmen är ju några meter ifrån innan Jenny zoomar. Dörren öppnas sakta och Ziranda märker att hon kommer hon.
– Hej!
– Hi hi hi hej, har du det mysigt?
– Ja verkligen, lite för mysigt. Filmar du?
– Ja gör det nåt?
– Nädå, bara du inte lägger ut den på youtube eller fejjan.
– Hi hi hi, du är galen, nä den här ska jag kåta upp Patrik med.
– Hi hi hi, ja men då så. Kan jag hjälpa till med det så gör jag det gärna, det vet du?
– Mmmm, jag vet nog det ja.
– Kom! Kom och lägg dig!
Jenny verkar kliva upp i sängen eftersom filmen kommer närmare Ziranda. Hon är fin där hon ligger, jämn och fin hy, mjuk och lite smått solbränd med det svarat långa håret, de fylliga spända tuttarna, den lilla nu helrakade springan mellan de mjukt rundade låren och den sexiga blicken med munnen som ser ut att kunna svälja ordentligt med kuk. Ziranda tar tag om Jenny och kameran försvinner upp mot taket, men man kan höra att de kysser varann för det är tyst men låter som tungor och smackande.
– Kan du inte ställa kameran där borta så vi båda kommer med?
– Jo!
Jenny hoppar ner från sängen och filmen slutar.
– Fan!
Nu runkar jag fortare och jag klickar ivrigt igång den sista filmsnutten.
– Är det med nu?
– Ja nu är hela sängen med hi hi
– Bra, kom då gumman!
Filmen spelar upp en härlig scen med Ziranda som ligger på mage med huvudet lutat i händerna tittandes in i kameran och Jenny som struttar från kameran upp i sängen bredvid henne. Kameran står på något vid sidan av sängen och Ziranda lägger sig så hela hon syns från sidan med huvudet mot kuddarna fortfarande på mage. Jenny sätter sig gränsle över hennes ben och börjar massera och smeka hennes lårs baksida upp längs höfterna. Ziranda slänger håret åt sidan så hennes rygg blir bar och Jenny fortsätter smeka och mjukt massera den bara ryggen.
– Mmmmm herregud vilka mjuka händer du har.
– Hi hi mmm… ligg still nu.
Hennes händer fortsätter neråt och hon böjer sig ner och pussar och slickar hennes nacke och rygg. Händerna når nu de uppskjutande skinkorna som välver upp från sängen som en hög kulle. Jenny knådar och smeker stjärten och hela skinkorna, men så drar hon nu med fingrarna mellan skinkorna varpå Ziranda skjuter upp stjärten mot henne.

– Oooooohhhh…
– Skönt va?
– Jaa.. shit alltså… jaaa sååå ja meeer dääär…
– Killas det i stjärten?
– Jaa iih hi hi
– Mmm, en riktig knullrumpa! Utbrister Jenny och daskar till henne över baken.
Jenny fortsätter och det nästan värker i kuken av synen av min flickvän som gör det så skönt för sin kompis. Jenny flyttar bak sig och böjde sig ner över hennes stjärt. Ziranda skjuter upp höften och Jennys tunga syns slicka henne i stjärtskåran först försiktigt men sedan allt djupare. Jenny har gjort så på mig några gånger också, särskilt då hon varit lite berusad eller någon gång i duschen när vi haft det riktigt bra mellan oss.
– Aaahhhh guuuuud, ooohh…..
Ziranda kramar täcket hårt med sina händer och njuter av Jennys behandling. Hon fortsätter slicka henne i stjärten medan hon för ner en hand mellan hennes lår och börjar massera henne där.

Filmen visar liksom nästan allt även om det tyvärr bara är från en vinkel, men det är som att ha första parkett på en alltför bra porrfilm eftersom det är min egen vackra tjej och hennes sexiga kompis. Efter några minuter vill Ziranda att de ska byta plats.
– Kom, sätt dig över mig så kan du visa din kille hur du bli slickad av en tjej.
– Hi hi okej..
Ziranda vänder sig på rygg och Jenny sätter sig med ansiktet mot väggen vid huvudänden av sängen med skrevet gränsle över Zirandas ansikte där hon börjar slicka henne. Jennys rumpa juckar över Zirandas ansikte och hon gnyr och nästan vibrerar av behandlingen.
– Shit shit shit….ååhh..

Nu ser jag hur Ziranda flyttar ner sig och Jenny håller isär sin stjärt så Zirandas tunga kan vispa runt mellan dem. Otroligt upphetsande att se hur Jenny njuter och hur perverst sexigt det är med dessa två snygga tjejer. Efter gnyende och det verkar som det till och med gått för Jenny så lägger de sig ner bredvid varann och kysser varann innan Jenny hoppar upp och ska stränga av.
– Ja just det du filmar ju, hi hi hi det glömde jag.
– Japp!
Och där slutar filmen.
– Ooohhh shit asså! Pustar jag ut medan jag sprutar en för mig ovanligt stor laddning rätt ner i papperskorgen under skrivbordet.

På USB minnet finns också en excelfil med olika lösenord och jag har laddat ner allt och gömt och jag vet faktiskt inte hur jag ska göra med detta just nu. Många tankar, men det där med Ziranda var mest upphetsande och jag tänker att kanske tjejer gör mer sånt än jag trott. Hur som helst verkar de i alla falla göra så när tillfälle ges och det är möjligt att de är ovanliga. Hoppas i alla fall hon älskar mig och det vet jag ju egentligen att hon gör. Jag lägger tillbaks Jennys datagrejer som de var.

 

Kommentera

Loading...