Mitt livs bästa knull på Ibiza

Det här berättelsen utspelar sig för ett gäng år sedan, när jag var 26 och blev medtjatad till Ibiza av min polare Johan som var desperat på att komma iväg från en regnig svensk sommar, och hade hittat någon klubb för elektronisk dansmusik där som han skulle besöka. Jag var inte lika inne på den typen av musik, men följde till sist ändå med, trots att jag egentligen inte hade råd. Mest för att jag precis slutat plugga och var på väg in i det riktiga vuxenlivet med ett jobb som skulle börja efter denna sista sommar i frihet.

Flygresan ner gick smärtfritt. Johan hade bokat in oss på ett mindre hotell ett par kvarter ifrån huvudgatan i Playa Den Bossa, men det var relativt fräscht och hade trots ett par mögelfläckar i badrummet höll det rätt bra standard, med stor kyl, kabel-TV med flera porrkanaler och chockerande nog fungerande wi-fi. Vi dumpade väskorna där och begav oss ut för att få något att äta och dricka. Redan första kvällen träffade Johan en norsk tjej som hette Amanda. Rätt söt men med rastaflätor som förstörde helhetsintrycket. Detta innebar i princip att jag fick klara mig på egen hand ett tag medan de ”provkörde” hans säng. Men jag är inte den som cock-blockar en polare, så jag begav mig ut ensam på stan. Testade ett par barer å gick mest omrking och betraktade folk. Överlag var det mest dräggfulla engelsmän som sprang omkring och skrek, men en å annan skandinav, holländare å fransos stötte jag på. Efter att ha tröttnat på att gå, och även pga lite fylla, så begav jag mig tillbaks till hotellet. Tyvärr så var det fortfarande action i rummet, vilket jag hörde redan från trappen vid receptionen, så skrattandes gick jag och satte mig i hotellbaren. Jag hade knappt suttit i fem minuter med min öl innan jag nästan blev omkullputtad av en blond tjej med otroligt fina kurvor, halvstora bröst och fantastiska ben som kom in i baren rotandes efter något i sin gigantiska handväska. ”Ursäkta.. uh, sorry” sa hon på en rätt mysig skånska.

”Det är ingen fara” sa jag, varvid hon sken upp som en sol. Hon slog sig ner på barstolen bredvid min, och jag såg, trots en glittrig ljusblå halvlång klänning att hon hade en av de grymmaste rumpor jag någonsin sett. Stor, päronformad och samtidigt fast och perfekt. Jag fick nästan kåtslag där jag satt. Jag hade aldrig tidigare sett en sådan perfekt avvägd kropp, där alla de delar som skulle vara stora var det, samtidigt som hon höll sig på rätt sida om att vara rund. Mullig vore nästan en överdrift.
Det visade sig att hon hette Julia, var 20, från Lund, och skulle till hösten precis börja plugga till lärare på samma universitet som jag precis tagit min examen i litteraturhistoria vid, vilket gav oss ett samtalsämne.

Efter två öl för mig, och tre neonfärgade drinkar för henne, hade vi kommit fram till att hon var här med sina vänner Jossan och Lina. De hade ankommit för två dagar sedan och de andra två hade dragit med sig två engelsmän ”hem” denna kväll, varvid Julias situation och min var likartad, vilket gav oss ett rejält skratt. Jag hade även fått reda på att Julia nu var singel efter att ha haft en pojkvän i ett flertal år och därför hängt med sina singelkompisar hit.

Efter att ha besökt toaletterna så frågade hon om jag ville ut och gå en sväng, så hon kunde röka innan vi kollade om vi kunde få ”komma hem”. Självklart sa jag. Vi gick några kvarter ner mot stranden genom myllret och satte oss på en mur som avskillde stranden från strandpromenaden för att ”titta på stjärnorna” som hon uttryckte det. Fyllan gav mig lite mod och hon verkade uppskatta mina smekningar på armar och rygg, så jag frågade ”Ska vi bada?”
Julia tittade på mig, log, och svarade ”Vi kan väl hoppa över det och gå direkt på nästa steg?” Jag han knappt svara så hade hon glidit ner från muren och stod på knä framför mig jobbandes med att få fram min kuk. Strax därefter började en hejdundrande avsugning och hade jag varit helt nykter hade jag nog sprutat efter några sekunder. Jag fick ändå kämpa för att inte komma. Hon hade helt fantastiska kuksugarläppar och en än mer fantastisk tunga. Hon verkade dessutom älska att suga kuk.

Efter några minuter hörde vi röster, och insåg att det faktiskt var en del folk i rörelse på promenaden bakom oss. Så Julia avbröt sin behandling och tog mig i hand och drog mig neråt den mörka stranden. Vi hittade rätt snart lite skydd bakom ett gäng solstolar som stod staplade vid en mindre bod. Väl där puttade hon ner mig i en solstol som stod kvarglömd, medan hon dansade lite för mig. Lyfte klänningen och gned sin fantastiska rumpa över min kuk. Hade hon inte haft ett par minimala stringtrosor i samma glittriga blå färg som klänningen hade jag kunnat glida in i henne direkt. Istället fattade jag hennes höfter, vände henne mot mig och smekte bort trosan från hennes helrakade fitta och började slicka. Hon åmade sig och njöt och jag njöt likaså av att hon i princip satt på mitt ansikte.
Efter några minuter ställde hon sig upp, gled ur stringen, och satte sig och började rida. Hon red som en gudinna och jag höll mig i hennes fantastiska röv och bara njöt av åkturen. Efter ett tag gled hon av, sög lite igen, innan hon vände och körde en reverse cowgirl. Utsikten över hennes fantastiska röv var magnifik.

”Jag kommer snart” fick jag ur mig, så hon gled ur och backade med röven mot mitt ansikte för att ge min kuk en liten paus. Jag hade aldrig slickat röv förut, men i den här situationen kändes det som det självklaraste i världen, så jag borrade in tungan och vi njöt tillsammans i fulla drag.
När hon var nöjd, sög hon upp mitt stånd igen och vi bytte plats så att hon låg i solstolen. ”Du får komma i mig” sa hon och drog mig till henne. Jag pumpade på medan vi kysstes och det dröjde inte länge innan det gick för henne vilket blev för mycket för mig, så jag sprutade henne full.
Min första tanke efteråt var att det här är mitt livs hittills bästa knull.

Vi tvättade oss lite i havet och drog oss tillbaks till det nu tysta och mörka hotellet. Innan vi skildes åt så sa Julia ”Ska vi ses imorrn vid frukosten?”
”Absolut” sa jag, ”kl 11?”. Sen kystes vi för första gången innan vi gick in i våra respektive rum.

Kommentera

Loading...