Nakenbad och onani

Jag heter Barbro och är en mogen kvinna på snart 60 år, och detta har utspelat sig under flera år och gör än idag. För ca 15 år sedan skilde jag mig och i samma stund hittade jag ett litet sommarställe i den östgötska idyllen. Stugan låg i en skogskant och med ca 200 m ned till en ganska stor sjö, och en icke officiell badplats.
Mellan min stuga och sjön passerar vägen, och det är en del trafik om inte än så mycket.

Ganska snart efter jag köpt torpet, och skulle ned för ett kvällsdopp, fick jag se ett par som badade näck. Jag iaktog dom en stund innan jag gick tillbaka hem, då det blev lite genant att störa. Blev inget bad den kvällen, utan hoppa i säng istället. Nästa morgon vakna jag tidigt och solen sken redan ute och jag gick upp och gjorde en kaffetermos och tog en kopp, drog på mig baddräkten, min ljusblåa morgonrock och hoppa upp på min cykel, och rulla iväg nedför backen, och svängde in mot badet. Det var helt vindstilla och jag kom ned till gräsplätten och den lilla grillplatsen, och satte mig och hällde upp en kaffe. Njöt av värmen som kom smygande och på vägen åkte någon bil förbi då och då. Plötsligt fick jag syn på en kvarglömd tidning liggandes på en av grillplatsens sittstockar.  Jag tog den och fick se att det var en porrtidning, Dax Privat. Satte mig ned och bläddrade försiktigt i den med kaffet i den andra.
Kände hur det pirrade i mitt underliv av bilderna och när kaffet var slut bestämde jag mig för att bada. Tog av morgonrocken och tog schampoo och duschtvål och gick sakta ut i vattnet. När jag kommit ut till en bit över knäna fick jag en plötslig lust att bada näck, vilket jag aldrig tidigare prövat, iaf inte i vuxen ålder.
Såg mig omkring innan jag drog ned baddräkten och klev ur den helt. Kastade upp den på land och gick vidare ut i vattnet, och simmade lungt, och känslan var himmelsk.
Ute i vattnet ligger en liten flotte man kan klättra upp på och jag simma dit, och sakta ålade jag mig upp på flotten och satte mig. En bil kom farande och jag försökte dölja mig själv så gott det gick, men kände samtidigt pirret av att någon kunde se mig eller komma. Bilen sakta in och jag såg ansikten i bilen stitrra, men det är ju iaf 150 m till vägen så de ser nog inte så bra tänkte jag där jag satt. Bilen försvann och jag lade mig och lät solen värma mig, och jag kände hur det bulta i mitt underliv, något jag inte känt på många år. Låg nog en halvtimma och flera bilar passera och jag bara njöt av situationen, och lät dom se om de nu såg något.
Efter en stund gled jag försiktigt ned i vattnet och började simma mot land, för att tvätta mig. Tvåla in mig och med schampoo i håret simma jag ut en bit igen.
När jag så simmade in mot land igen fick jag se en ung kille parkera sin cykel och gå mot platsen där jag hade mina saker. Jag hejade och han hejade tillbaka, och jag kände mig plötsligt generad, och ropa till honom att jag var naken och att han fick titta bort om han inte tålde det.
Istället tittade han fokuserat och jag gick sakta upp och plockade upp baddräkt och flaskor med schampoo innan jag gick mot honom. Han titta och gjorde inget försök att dölja intresset och jag bad om ursäkt för min nakenhet. Gör inget sa han, det är inte ovanligt att nån badar näck här sa han kort.
Jag tog handduken och torka mig sakta, och situationen var upphetsande minst sagt. Såg hur han titta på mina saker och jag fråga om han ville ha kaffe, för jag skulle själv ha en kopp att värma mig med. Nej tack sa han, och nu förstod jag vad han såg på, tidningen. Jag svepte om mig handduken och satte mig ned, medan jag sa att jag hittat tidningen och skulle ta med den hem och kasta den. Ok sa han bara, och jag sa att det var synd att folk inte tar medsig skräpet hem.
Vi pratade lite och jag berättade att jag bodde i stugan här bredvid och han berätta att han bodde hela sommaren hos sina morföräldrar en bit bort, ca 2km.
Efter en stund packa jag ihop och skulle gå hemåt, och han sa att du glömde tidningen, innan han lade den i min cykelkorg. Kände mig lite dum, men tacka iaf och gav mig iväg.
Väl hemma var jag lika varm igen då det är uppför hela vägen hem, och nu var det dags för  frukost. Hängde upp handduk och gick in för att ta på mig, men hela situationen hade gjort mig upphetsad och jag bestämde mig för att gå topless och hade bara bikinitrosor på mig, när jag duka upp i solen.
Mina bröstvårtor var alldeles styva och mitt underliv pulsera, där jag satt och åt min frukost, läsandes tidningen jag hittat.
Bilar åkte förbi, men jag tror inte de kan se så bra att de kan se om jag är topless tänkte jag för mig själv.
Efter en stund var det dags för ett besök i affären och jag gick in och plocka fram en sommarklänning, och gjorde tvärt om, på med BH och av med bikinitrosorna.
Kändes spännande att vara utan trosor, under klänningen och när jag for iväg i bilen var det med en pirrande känsla i hela kroppen.
I affären köptes det nödvändigaste,och jag gav mig iväg hem igen. När jag passera badet stod det en bil där, och folk som bada. Väl hemma åkte klänningen av och så även BH:n, innan jag gick ut för en kopp kaffe, helt au natural..underbart! Bestämde mig för att klippa gräset och tänkte att vad spelar det för roll om jag har bikini eller inte och började klippa helt näck, och det var både skönt och spännande, och efter en stund var trädgården klar och bara infartsvägen återstod. Drog på mig bikinitrosorna och började klippa. Kom några bilar men jag vet inte om de såg mig eller ej. När allt var klart, var jag supervarm och tog handduk, baddräkt  och ett linne på cykeln och rulla iväg mot badet. När jag kom runt kröken såg jag att bilen var borta och då börja hjärtat bulta när jag förstod att jag kunde bada näck igen.
Ställde cykeln vid bommen ned till badet och titta mig omkring.Ingen i närheten och jag drog linnet över huvudet, klev ur bikinitrosorna och gick sakta nedför den lilla vägen mot badet.
Njöt av nakenheten och pirret om någon skulle komma. Plötsligt hörde jag en bil närma sig, men jag gick bara helt lungt och lät dom se om de ville.
Bilen passera och hela min kropp vibrera när jag gick mot sittbänkarna. Väl där ser jag 3 nya tidningar, och jag sätter mig och bläddrar i dom en stund.
Måste vara de med bilen som lämnat tänker jag medan jag sakta går mot vattnet. Simmar ut till flotten och nu känner jag mig modigare och när det kommer bilar står jag ogenerat upp på flotten och låter dom se mig om de vill. Solar en stund och simmar sedan in mot land igen, och soltorkar sakta.
Plockar ihop mina saker samt tidningarna och går mot cykeln fortfarande näck. Modet sviker och hag tar på mig linnet, och sätter mig på cykeln.
Om någon kommer lär de se att jag inte har någon underdel på, men det långa linnet blir nästan som en kort kort klänning när jag cyklar hemåt igen.
Parkerar och går för att göra lunch, och plötsligt ser jag någon upp i skogen bakom en sten, där jag står i köksfönstret.
Ingen tvekan det är den unga killen från imorse som spionerar på mig. Först blir jag lite arg, men sedan mera smickrad och upphetsad.
Tar snabbt fram maten och går ut i solen bakom huset och innan jag sätter mig, drar jag linnet över huvudet och sätter mig näck och börjar äta.
Låtsas inte om honom, och känner hur jag är helt plaskvåt mellan benen och kan knappt äta då händerna darrar. Väl färdig plockar jag in och jag ser honom ännu bakom några stenar. Vill han titta ska han få titta tönker jag när jag, och mina ben skakar när jag tar en baden baden och placerar den rakt framför honom, på kanske 5-6 m avstånd. Där bakom uthuset syns jag inte från vägen och jag går in och tar fram en rejäl wiskey och tidningarna innan jag går fram och sätter mig i stolen.
Tar några klunkar och det värmer till i bröstet.
Lutar mig bakåt och särar mina ben och jag förstår att han nu har full insyn.. Tar en tidning och bläddrar, och mina hönder skakar, när jag liksom känner hans blickar.
Efter en liten stund tar jag på mig glasögonen och genom dessa ser jag hur han stirrar på mig och jag sätter ett ben på varje sida om stolen och mitt sköte ligger helt öppet för hans blickar.
Med ena handen håller jag tidningen, och sakta går min högra hand mot mitt sköte.
Tittar under tidningen och ser nu hur han står upp med byxorna nere och runkar frenetiskt.
Då släpoer allt och mina fingrar gnuggar min klitta frenetiskt, och det tar bara mågra sekunder så kommer jag i en helt galen orgasm, och allt svartnar.
När jag kvicknar till är han borta och kvar är bara jag och en genomsur baden baden och några porrtidningar.
Jag går in och är chockad över vad som hänt, och jag gnider mig till ännu en orgasm.
Det var början, någon som vill höra mer?
Barbro

3 Responses to Nakenbad och onani

 1. linda99 skriver:

  Hej Barbro
  Väldigt upphetsande att läsa din novell.
  Kram Linda

   
 2. mullsuss skriver:

  En till som är plaskvåt.. Såå skönt!

   
 3. pul67 skriver:

  Underbar läsning, härligt med en mogen kvinna som vill visa upp sig. Finns fortsättning?

   

Kommentera

Loading...