Nakna på Kanarieöarna – bara fantasier

För några veckor sedan var jag på en välbehövlig semesterresa till Kanarieöarna. Välbehövlig för jag hade jobbat alldeles för mycket och var på väg att gå in i väggen och min läkare hade varnat mig för att fortsätta i samma tempo.

Det var si och så med sömnen och blodtrycket steg obönhörligen så det var bara vila som gällde. Mitt intresse för att åka till Kanarieöarna var tämligen svalt eftersom jag varit där tidigare men då bara besökt playa del ingles dumt nog och tyckt att det var lite väl turistigt men det var inte mycket att välja på med så kort varsel så det fick bli det eller inget. Resan ner gick bra. På resmålet fick jag ett jättefint rum på tredje våningen med sol hela dagen och en stor balkong med utemöbler och alla bekvämligheter som man kunde tänka sig. Från rummet hade jag utsikt över havet och stranden och långt bort till vänster bredde sandöknen Maspalomas ut sig längs havet. Jag stod länge på balkongen med en sval drink och njöt av den varma saltdoftande atlantvinden.

Påföljande dag hyrde jag en liten vespa och började utforska omgivningarna för att om möjligt hitta en strand som inte var fullt så packad med folk och allsköns kringströvande försäljare som försökte pracka på turisterna sina varor i form av billiga souvenirer. Första dagen blev det inget napp men dag två fann jag min väg ner till en strand med stora mjuka dyner som kunde erbjuda lite avskildhet. Det fanns några barer på ena sidan men längre bort var det tämligen glest mellan de besökande. Jag tog min lilla ryggsäck med bok, frukter och vatten, handduk och bikini och travade iväg någon kilometer. Medan jag gick där och funderade började jag att notera att allt fler av de badande låg eller gick omkring som gud skapat dem och det dröjde inte länge innan jag förstod att stranden befolkades i huvudsak av nakenbadare. Först tänkte jag vända om men efter en kort funderare beslöt jag att mig för att hitta en plats att ligga på. Om jag skulle följa deras exempel och vara naturist eller ej fick bli en senare fråga.

Jag hittade en långsmal grop mellan två stora sanddyner som erbjöd lä för havsbrisen och slog mig ner. Det fanns ingen inom synhåll så jag bytte snabbt om till min lilla svarta läckra bikini, inköpt just före resan och som var det minsta plagg jag betalat så mycket för. Jag kände mig nästan mer naken än klädd i den men det fanns ju ingen jag kände här som jag kunde generas av. Jag la mig tillrätta och började läsa min semesterbok och glömde bort tid och rum. Efter någon timma eller så gjorde sig solen påmind genom att jag var genomsvettig och varm och jag beslöt mig för att ta ett dopp i bränningarna som spolade upp på stranden i ett jämnt brus. Det var alldeles för stora vågor för att jag skulle våga bada förstod jag när jag gått de hundra metrarna ner till havet så jag satte mig på stranden och lät de stora vågorna skölja över mig och njöt av svalkan. Då och då kastade jag en blick mot mitt tillhåll för att ha lite koll på mina grejer men inte en människa syntes där i närheten. Efter en kvart var jag avsvalkad och återvände till min handduk och återgick till läsningen. Jag var absorberad av boken och märkte inget av omgivningen så när jag la den ifrån mig igen efter en timma blev jag lite förvånad när jag såg ett par som låg ungefär 20 meter från mig och solade. Än mer förvånad blev jag när jag såg att de var het nakna. De var ganska unga bedömde jag kanske 25 år, av solbrännan att döma var det inte första gången de solade och inte heller första gången de solade utan kläder för de var jämnt bruna över hela kroppen där de låg på mage bredvid varandra och syntes småprata. Lite intresserad blev jag av dem då de såg väldigt välskapta ut. Som jag kunde se. Smala slanka med spänstiga stjärtar och jag minst sagt nyfiken på hur de såg ut i sin helhet.

Jag betraktade dem lite i smyg innan jag ånyo tog en sväng ner till havet och lät mig överspolas av vågorna. Jag var väl borta från min plats tio minuter och när jag kom tillbaka så låg de fortfarande som när jag lämnat dem. De tittade upp på mig när jag återvände och nickade vänligt men tog till synes ingen större notis om min närvaro. Denna gången tog jag av mig bikinitoppen när jag satte mig på handduken för att äta lite av min medhavda frukt. Medan jag satt där och mumsade i mig apelsiner och melon så reste sig kvinnan och kom gående mot mig med ett vänligt leende på läpparna. Wow! Jag drog efter andan när jag såg henne framifrån och det var inte att undra på. Hon var rent perfekt skapad. Smal midja runda höfter och ett par rent sagolika bröst som gungade lätt när hon gick mot mig. Min blick svepte över hennes uppenbarelse och jag noterade att hon inte hade ett enda hårstrå mellan benen. Kort sagt hon var perfekt. Hon sade något till mig på tyska och jag uppfattade att hon frågade om jag kunde hålla ett öga på deras prylar när de gick ner till havet. På min bästa tyska svarade jag att det var inget besvär alls varpå hon glatt frågade om jag också var från Tyskland. Jag förklarade att jag var svenska men att jag reste en del och mycket på Tyskland och därför behärskade språket rätt bra.

Kvinnan vände sig mot mannen och vinkade åt honom att de skulle gå och bada och han reste sig upp och sträckte på sig med ryggen mot mig. Wow, tänkte jag för andra gången på kort tid när jag såg hans breda axlar och smala höfter och de mycket fasta skinkorna. Han vände sig mot mig och nu blev jag helt överrumplad av vad jag fick se! En tvättbrädemage som var det snyggaste jag sett Marcus Schenkenberg , men det som fick mig att stirra som ett fån var hans manliga stolthet, för det var precis vad det var. Mellan hans muskulösa lår hängde en sidenmatt rakad pung och den lem som vilade mot pungen var den mest imponerande sak jag någonsin skådat. Den var tjock, och nu menar jag tjock! Jag bara svalde när jag såg den och kunde inte slita blicken från honom förrän kvinnan sa något som jag inte ens uppfattade utan jag bara vände mig mot henne och tittade oförstående på henne. Då kom min förlägenhet sköljande och hade det inte varit för min solarieunderhållna solbränna så hade jag suttit där som en kräfta! Hon upprepade sin fråga och jag stammade ett svar och sedan gled min blick tillbaka till den grova lemmen likt järnfilsspån till en magnet. Kvinnan fnittrade till och gick mannen till mötes och tog hans hand och sedan gick de obekymrade om sin nakenhet ner mot havet och lämnade mig sittande som imbecill stirrande efter dem, oförmögen att slita blicken från denna fantastiskt vackra man, eller rättare sagt fantastiskt vackra par.

Det dröjde väl 30 minuter innan de kom tillbaka lika obekymrat som de gått och jag fick verkligen anstränga mig för att inte stirra mig blind på dem. Jag la mig på mage och läste i min bok men jag fick inget sammanhang i den, bokstäverna bildade inga ord längre och ofta sneglade jag åt deras håll och njöt av deras kroppar. De verkade obekymrade över min närvaro och pratade och skrattade och småkelade med varandra. På eftermiddagen lämnade jag dem där på stranden och for hem till hotellet.

Den kvällen åt jag en snabb middag innan jag återvände till min balkong och min bok och nu lyckades jag faktiskt koncentrera mig på läsningen en stund. Innan jag somnade den kvällen bestämde jag mig för att återvända till samma ställe nästa dag för att se om paret skulle vara där. Jag vaknade tidigt och efter en snabb frukost och packning av ryggsäcken grenslade jag vespan och styrde mot stranden. ”Min” plats var öde och med ett stygn av besvikelse slog jag mig ändå ner och försökte läsa min bok. Jag tittade ofta upp och sökte med blicken efter mitt par. Vid lunchtid hade jag gett upp hoppet om att de skulle komma och högg in på frukten och den vinflaska jag stoppat med i packningen. När jag ätit och druckit slog jag en lov ner till stranden. Vågorna gick inte så höga nu så jag vågade mig på ett ordentligt dopp och en simtur längs stranden. Jag tog mig iland ett par hundra meter från min sanddyn och släntrade sakta bort till min plats. På vägen passerade jag en del folk som nakna solade eller höll på med någon form av strandtennis. Det var nästan så det var genant att gå där bland dem i min bikini och jag kände mig nästan uttittad när jag klev över sandåsen och ner till min handduk och mina grejer.

Jag nästan tvärstannade när jag fick syn på dem. De låg på samma plats om föregående dag och såg lika vackra och oberörda ut i sin nakenhet. Båda låg på rygg och jag slukade dem snabbt med blicken och söp in varje detalj, särskilt på honom. De såg ut att sova så jag gick tyst till min plats och satte mig ner och tittade förstulet på dem. Jag lossade på bikinitoppen och sedan funderade jag på om jag skulle ta steget att även vara ”bottenlös”. En tillrande okynnighetskänsla flöt genom mitt av vinet lite påverkade omdöme och jag befriade mig raskt från bikinitrosan. Visst har jag varit näck på stränder förut och visst tycker jag det är skönt att bada naken men det kändes lite ovanligt just idag och just här och med dessa främmande alldeles inpå mig. Jag la mig ner på rygg och solade och försökte slappna av.
Jag måste dock ha slumrat till en stund för när jag tittade till åt deras håll satt de upp och fikade. När de såg att jag rest mig upp på armbågarna nickade de vänligt mot mig och hon lyfte handen till en liten vinkning. Jag besvarade hälsningen och sneglade lite avvaktande på dem. Efter en stund kom hon över till mig. Jag njöt av att se hennes smidiga rörelser och ansträngde mig för att inte stirra fullt så mycket som igår. Hon frågade på nytt om jag kunde vakta deras prylar och efter lite ytterligare kallprat om väder och vind ropade hon på honom och de begav sig ner mot stranden.. De var väl borta i en knapp halv timme innan det glittrande av havsvatten återvände hand i hand. Kvinnan lät hälsa att det var skönt och varmt i vattnet och jag bekräftade med att jag redan provat en simtur men snart tänkte göra det igen. Vi utbytte några artighetsfraser igen och sedan sa jag att nu var det dags för mig att ta ett dopp. Vi vaktar åt dig sa hon och jag tackade och sträckte mig automatiskt efter bikinin. Jag hejdade mig mitt i rörelsen och bestämde mig snabbt för att följa deras exempel och gå ner till stranden naken. Jag reste mig upp och kunde i förbifarten notera att båda gav mig ett par långa ögonkast. Jag kände mig lite förlägen för jämfört med dem är jag ingen skönhet. Jag är nöjd med min kropp och tycker att den är tämligen väl bibehållen för min ålder. Visst syns det att brösten sackar lite och nog finns det något kilo för mycket här och där men på det hela taget behöver jag inte skämmas för mitt yttre.

Naken gick jag så ner mot strandkanten. Det var spännande och lite hetsande att gå spritt näck på en främmande strand. Jag passerade en del folk och det pirrade alldeles extra när jag gick förbi tre unga killar i badbyxor som oblygt skärskådade min kropp under ett lågmält mummel. Titta ni och njut tänkte jag fräckt för mig själv och kände en uppfriskande uppskattning av deras ohämmade intresse för min nakna kropp. Jag blev lite småyr av den upphetsande känslan och kom tillbaka till verkligheten först då jag gick ut i det svallande havet. Jag plaskade omkring ett tag och njöt innan jag reste mig ur vågorna och började gå upp till min plats igen. Pojkarna följde mig åter med blicken och jag kunde inte låta bli att svänga lite extra på stjärten där jag gick. När jag klättrade över dynen så slog jag av lite på farten och spejade försiktigt över kanten mot mina ”vänner och tog en liten omväg tillbaka till min plats och då jag kom upptäckte de mig snart och blev liggande stilla och småpratande.

Nöjd och tillfredsställd slumrade jag in en stund och vaknade först någon timma senare och kunde konstatera att allt var sig likt. Det vackra paret solade fortfarande på sin filt. Skönt avslappnad reste jag mig upp och gick obekymrad ner mot havet och de svalkande vågorna som svepte in över stranden. Jag vadade ut i vattnet och njöt av dess friska sälta och medan jag simmade undrade jag för mig själv vad som skulle kunna hända imorgon på stranden.

2 Responses to Nakna på Kanarieöarna – bara fantasier

 1. Butter64 skriver:

  En fortsättning följer vore väldigt trevligt.

   
 2. admin skriver:

  Hej! Skriv gärna en egen fortsättning och skicka till sexbiblioteket at gmail.com

  Mvh

   

Kommentera

Loading...