Pappas kompis lär upp mig i sängen

Jesper juckade vilt i mig och tömde sig slutligen. Efter några sekunder rullade han av mig och satte sig på sängkanten.

”Du är ju fan stel som en planka.”
Jag bet mig i läppen, visste ju att han hade rätt.

Jag var nitton år men jag kände mig fortfarande som en osäker och rädd oskuld i sängen. Det var som om det knöt sig när vi skulle till. Ändå ville jag så gärna knulla. Jag blev lätt kåt. Kunde längta, fantisera. Jag tittade på killar och kunde känna hur jag blev våt om det var något hos dem som attraherade mig eller om de såg på mig med en särskilt blick, dröjde vid mina bröst eller min rumpa.

Tänk att kunna vara en lejoninna i sängen som gav sig hän och gav killen fantastisk njutning. Tänk att vara ett bra knull! Ja, sex, mycket sex, lockade mig. Att vara tillsammans med en man i ren och rå djurisk kåthet. Men med min osäkerhet var det bara en mycket avlägsen dröm.

“Jag måste iväg”, sa Jesper.
”Ses vi imorgon?” frågade jag.
”Det är ingen ide”, sa han utan att se på mig.
”Ingen ide?”
”Det här funkar inte Anna.”

Hemma hade mina föräldrar fest. Det hände inte så sällan. När jag öppnade dörren till vårt hus hörde jag glada röster som lät som om de kom från vår altan. Jag gick dit för att hälsa. Det var några kollegor till pappa men också hans barndomsvän Hans. Jag gillade Hans. Han hade humor och kunde underhålla ett sällskap i timmar men framförallt behandlade han mig som en vuxen. Jag satte mig intill honom en stund. Han försökte dra in mig i de vuxnas samtal men jag var inte på humör och efter en stund kände jag hur sur jag måste verka och gick därför upp på mitt rum.

Jag vaknade tidigt dagen efter. Min första vakna tanke var ett eko av Jespers ord. Det bara fanns där när jag gled från sömn till vakenhet. Obevekliga. Förnedrande. Jag tryckte ned ansiktet i kudden som för att kväva skammen.

Det hjälpte förstås inte och jag snurrade runt i sängen och kröp ihop i fosterställning.

”Som en jävla planka!”

Efter en stund gick det inte att ligga kvar. Jag klev upp. Bättre att företa sig något än ligga och älta. Jag försökte le mot toalettspegeln men utan nåt upplyftande resultat. En kam genom mitt drygt axellånga mörkt cendrefärgade hår gav en liten förbättring.
Det var tyst och dörrarna till mina föräldrars sovrum och min brors var stängda. Alla sov förstås tungt efter festen. Jag hade sovit i bara trosorna och tog därför på mig morgonrocken innan jag tassade nedför trappan till köket. Diskbänken var översållad av smutsig disk. Köksbordet var belamrat med tomflaskor. Det hade tydligen festats ordentligt. Jag hällde upp ett stort glas juice och lämnade röran i köket och gick i stället ner till gillestugan. Stängde dörren efter mig för att få vara ifred så länge som möjligt. Även här fanns spår av festen men inte lika mycket. Jag skulle just sätta mig ned i soffan när jag uppfattade ljud från gästrummet. Hade någon sovit över? Jag knöt till skärpet om morgonrocken, som hade glidit upp, och gick tyst fram och gläntade försiktigt på dörren.

Mycket riktigt låg någon i gästsängen. I dunklet såg jag inte vem. Jag skulle just dra igen dörren när en skrovlig röst stoppade mig.

”Det där ser gott ut”, kraxade Hans, farsans barndomsvän. ”Kan man få smaka?”

Jag klev över tröskeln.

”Visst.”

Luften i rummet kändes instängd och hade en unken odör, säkert en blandning av bakfylla, svett och alkohol.

Han satte sig upp i sängen och tog emot glaset med juice och drack.

”Tack”, han såg på mig.
”Hur är det? Du verkade lite nere igår.”

Jag såg ned i golvet.

”Min pojkvän gjorde slut.”
”Ojdå, trist. Bara så där. Fan, en så snygg tjej som du. En sån typ!”
”Det är mitt eget fel”, sa jag och kände skammen vakna. Gråten var också på väg, längst ned i halsen.

Han höjde på ögonbrynen.

”Lilla vän. Det tror jag inte alls”, sa han.

Som om han kunde bedöma det. Vad jag visste hade han aldrig haft något längre förhållande, däremot mängder av korta. Hur många gånger hade han inte haft med sig en ny kvinna? Som pappa sa, det är ingen ide att lägga deras namn på minnet, nästa gång är det en ny.

Ändå, och trots att han ju hade fel, värme orden. Kanske var det den självklarhet han se dem med.

Jag satte mig på sängkanten.

”Men det är sant”, sa jag.
”Berätta. Om du vill.”
Ville jag? Kunde jag?

Jag sneglade på honom. Lätt sömnmosig i ansiktet, rufsig i håret, en skrynklig t-shirt på överkroppen. En sur bakfylleodör omkring honom. Han var en vuxen och pappas bästa vän men ändå något helt annat än farsan.

Jag slog ned blicken. I förbigående noterade jag att morgonrockens skärp hade lossat lite grann igen och att mina brösts rundning var tydligt exponerad i glipan som hade uppstått. Men jag ville inte dra igen det som någon pryd gammal nucka.

”När han ligger med mig tycker han att jag är stel som en planka”, sa jag lågt och det kändes skönt, som en bikt.

Han la en hand på min arm.

”En sån idiot. Det är hans förbannade plikt att få dig att slappna av.”

Jag snörvlade.

”Han har försökt men jag blir så rädd och osäker. Och för varje gång det blir dåligt blir jag osäkrare.”

Hans lyfte handen från min arm och strök mig över håret, förde undan testar som letat sig ned framför ansiktet.

”Det är inte konstigt”, sa han.

Så bredde han ut armarna.

”Kom.”

Och jag kröp in i hans famn och lät honom hålla om mig. Han strök mig över håret igen och jag lutade huvudet mot hans axel och märkte att glipan i morgonrocken hade växt och att det vänstra bröstet var helt exponerat med vårta och allt och nedanför midjan var höger lår naket.

Dessutom märkte jag att han hade stånd, åtminstone var halvhård.

Hans hand gled ner över min axel och längs sidan och stannade vid mitt bröst och nuddade lätt vid det.

Jag satt stilla.

Hur skulle jag ta mig ur det här utan att det blev pinsamt?

Pinsamt men på ett annat sätt än igår.

”Du är som en jävla planka!”

Orden stod i eldskrift i mitt huvud.

Nästa tanke kom från ingenstans.

Tänk om Hans skulle kunna tycka att jag var ett okej ligg. Han var sjysst och hade ju sagt att jag var snygg.

Skulle jag låta honom ligga med mig? Pappas bästa polare!

Utan att egentligen tänka på vad jag gjorde tryckte jag försiktigt mitt bröst mot hans hand. Jag märkte hur han stelnade till.

Hade jag gjort bort mig? Fan! Han kanske inte alls var intresserad av mig. Men hans hand låg kvar. Jag rörde mig lite, kom närmare honom.

Han flyttade handen och grep om mitt bröst.

”Fan, Anna, du är så fin”, mumlade han med grötig röst.

Jag svalde, rörde mig inte.

Han klämde på bröstet, smekte bröstvårtan. Så drog han i morgonrocken skärp och öppnade den helt. Förde ner den från mina axlar. Han lyfte upp mitt huvud och kysste mig med stinkande andedräkt.

”Du gör gamle Hasse lycklig. Tänk att få sätta på en så här ung skönhet.”

Milt tryckte han ned mig i sängen. Besviket märkte jag hur jag stelnade. Slappna av for det genom mitt medvetande men förgäves. Hans böjde sig över mig och kysste min hals och fortsatte vidare ned över skuldrorna, till brösten, men jag blev bara stelare. Jag låg stilla och kände hur han jobbade men upplevde bara rädsla att inte vara skön för honom.

En planka!

Han började dra i mina trosor och jag lyfte snällt på rumpan och han drog av mig dem och han la sig med huvudet mellan min ben. Jag skrevade och han lät sin tunga hitta vägen via insidan av låren till min fitta och det var verkligen skönt men jag tänkte mer på om jag skulle kunna ta emot hans långa kuk än jag njöt.

Hans tunga försvann ur min fitta och han kom upp över mig och jag förstod att nu skulle han knulla mig och det knöt sig i magen. Kort vilade han på raka armar. Ögonen letade sig över min kropp, åt brösten, magen, de särade låren, fittan. Den skrynkliga och en aning solkiga t-shirten hade åkt upp lite och visade en hårig mage. Hans armar var också håriga.

”Åh, nu ska du få smaka en riktig kuk.”

Han grep om och lyfte upp mina ben och satte armarna under mina lår och benen trycktes ut. Jag kände hur hans kuk nosade på min öppning och jag blundade och han trängde långsamt in.

”Slappna av”, sa han och jag försökte men det var svårt.

Han stannade med kuken i mig och lutade sig fram och kysste mina bröst.

”Du är så fin”, viskade han.

Så började han stöta i långa långsamma drag. .

”Tycker du om det?” frågade han. ”Att känna kuken i fittan?”
”Ja, jo.”

Hans drog ut kuken långt, kändes som om bara ollonet var kvar, och tryckte sig in.

”Är det inte vad den är gjord för? Att ha kuk i sig?”
”Mm.”

Ut, in. Det smärtade.

”De hör ihop. Kuken, fittan.”

Långt ut, längre in än tidigare. Jag gnydde. Skulle jag klara av att ta emot tills det gick för honom?

”Gör det ont?” frågade han men stannade inte.
”Nja … ne … åh … jo … lite.”

Långt in, långt, långt in.

”Åh, å-åh!”
”Smärta och njutning är släkt”, sa han, ”Två sidor av samma mynt.”

Han ökade takten lite. Sängen gav ifrån sig gnisslande, klagande läten.

”Det gäller att lära känna sina gränser, utmana dem. Inte vara rädd.”

Mina axlar och min rygg rörde sig fram och åter, följde med i hans takt. Brösten gungade. Jag vred huvudet åt sidan. Bakom hans spända, raka arm såg jag dörren, öppen på glänt.
Tänk om mamma och pappa hade vaknat! Min bror! Och hörde vad som pågick.
Skulle jag be Hans sluta?

Jag såg upp på honom. Han såg verkligt nöjd ut. Belåtna ögon. Ansiktet svettigt, munnen öppen, andhämtningen började bli ansträngd. Hans underliv rörde sig stadigt. Kuken glänste.

Det spände och sved lätt i fittan.

Jag låg kvar, försökte glömma den öppna dörren, mina föräldrar.

”Kom nu.”

Hans hade stannat upp och drog sig ur mig.

Fan! Varför då?

Var det för att jag var som en planka?

Han satte sig i sängen med ryggen mot väggen. Kuken stod som en stolpe.

”Kom”, sa han igen. ”Rid mig.”

Försiktigt satte jag mig upp. Jag hade egentligen aldrig ridit någon. På knä flyttade jag mig till honom. Kuken såg stenhård ut. En droppe vilade på toppen. Ådrorna i den tecknade sig tydligt mot den tunna huden. Jag höjde mig upp och la händerna på hans axlar och han satte handflatorna mot mina bröst och kramade och jag förde höger ben över hans båda och så stod jag på knä gränsle över honom med hans kuk under mig.

”Jag har aldrig …”, sa jag lågt och svalde.
”Då är det på tiden. Se så ta handen och rikta in min bamse och så ska du se att det blir skönt för oss båda.”

Jag lydde. Med en hand grep jag den fuktiga kuken, slöt fingrarna runt den och höll kvar och sänkte mig ned och den rörde vid min öppning och han stönade och jag tog bort handen och strök undan håret från mitt ansikte och la handen på hans axel och satt stilla och såg och kände hans starka händer på mina bröst och jag tryckte mig ned och kuken gled in.

”Bra”, sa han. ”Visst är det härligt?”

”Mm.”

Och jag red. Upp och ned med kuken i mig. Sakta och efter hand djupare. Jag stönade. Hans händer rörde sig över min kropp.

”Snabbare”, flämtade han och jag ansträngde mig att göra honom till viljes. Jag bet ihop och släppte hans axlar och rätade på ryggen och ökade takten. Brösten gungade och jag stönade högre och sängen gnisslade i takt och jag tänkte att jag struntar i om nån hör oss. Så grep han mig om skinkorna och började hjälpa till att jucka i mig.

”Har du skydd?”
”Ja-a.”

Han stötte snabbare och jag fick svårt att hänga med och böjde mig fram och han kunde
öka ytterligare och kuken liksom fick liv och vibrerade och så bet han ihop käkarna och jag lutade mig ytterligare lite fram och hans ansikte låg mellan mina bröst och jag kände hur han tömde sig i mig.

Jag låg kvar mot honom. Hans kuk gled ur mig. Sperma rann ur mig.

Jag hade knullat pappas bäste polare.

Han smekte mig över ryggen.

Han sa inte att jag var som en planka.

När jag en stund senare kom upp i köket satt min två år yngre bror där med ett glas mjölk och en ostmacka. Han flinade mot mig.
”Vad har du gjort?”, frågade han.
”Inget särskilt.”
”Nähä du”, sa han glodde oblygt på utbuktningen mina bröst gjorde i morgonrocken.
Jag rodnade och skyndade mig uppför trappan och till duschen.

Andra gången jag låg med Hans var ett par veckor senare. Jag stod i köket och plockade ur diskmaskinen när det ringde på dörren. Mina föräldrar var inte hemma. Jag hörde att min bror öppnade.

”Hej”, hörde jag honom säga, ”morsan och farsan är inte hemma.”
”Jag skulle låna en borrmaskin av Leif.”

Jag stannade upp med några mattallrikar i händerna. Det var Hans! Hans som hade knullat mig! Jag kunde nästan känna hans kuk i mig. Hur den hade stött i mig. Hårt och skönt. Jag svalde.

”Ok”, sa min bror. ”Jag är på väg ut men syrran är hemma.”

Jag uppfattade ljudet av galgar som slog mot varandra. Brorsan måste ha tagit sin jacka.

”Hej då syrran”, ropade han. ”Jag ska iväg och träna.”

Det hade han inte sagt något om.

Ytterdörren slog igen och strax därpå kom Hans in i köket. Ensamma.

”Hej, Anna.”
”Hej.”

Jag lyfte upp tallrikarna och placerade dem på sin plats högt upp i köksskåpet och blev medveten om hur blusen stramade över brösten när jag sträckte på mig. Det kittlade i mig att veta att jag hade hans ögon på mig. Tänk om han kom fram och tog i mig. Kramade brösten. Som om jag självklart var tillgänglig för honom. Att kladda på. Knulla.

”Du är så läcker Anna”, sa han.
”Tack!”

Jag böjde mig ner efter fler tallrikar.

Skulle han bara stå där?

Jag lyfte upp tallrikarna i skåpet. Blusen spände.

Äntligen kom han fram. Han la en hand på min höft.

”Jag har tänkt på det som hände”, sa han.
”Mm.”
”Det var jävligt skönt.”

Jag svalde, sa inget.

”Får jag knulla dig igen?”

Fick han? Pappas polare? Vad var jag för honom mer än en fitta och en mun?

”Ja”, sa jag utan att se på honom.

Genast fick jag hans händer över mig. Han kramade min bröst och tryckte sig mot mig och jag kände att hans kuk hade börjat hårdna. Nog var han kåt på mig alltid.

”Åh, lilla kåta Anna.”

Jag sträckte armarna bakåt över axlarna och kände på honom. Blev öppen för hans ivriga händer och han kramade mina bröst hårdare och knäppte upp ett par knappar i blusen och letade sig in och det var så skönt. Hans kuk var hård mot min bak.

”Ska vi gå ned till gästrummet?”, sa jag hest.
”För långt.”

Hans händer släppte mina bröst och letade sig ner till min midja och knappen i mina jeans och började fumla med den men jeansen var tighta och att få upp knappen inte lätt.

Skulle vi knulla där, i köket? Inte långt från ytterdörren. Med ett fönster ut mot gången till gatan, ett par meter upp från marken men ändå.

Om han ville det, om han var så kåt. Ja. Varför inte?

Jag struntade i att jag började känna den vanliga nervositeten komma och fick undan hans händer och drog in magen och knäppte upp och han tog tag i byxlinningen och drog ned och jag klev ur och han hade redan fått ner mina trosor och jag klev ur dem också. Hans händer försvann och jag förstod av hans rörelser att han befriade sig från sina byxor och jag stelnade.

Fan!

Jag ville ju vara skön. Få honom att stöna av njutning.

Jag försökte tänka på att han skulle ta mig där! Mot diskbänken. För kåt för förspel, för otålig att köra sin kuk i mig för att ta med mig till gästrummet eller till mitt rum.

Den djuriska kåthetens glupska brunst.

”Slappna av”, sa han och tog tag om mina höfter och drog dem mot sig så att jag stod framåtlutad.

Han tryckte in kuken. Det kändes som om han direkt bottnade i mig i en enda lång, bestämd stöt och jag for fram och det spände och gjorde lite ont och jag stönade högt.

”Ah AAH åhå!”

Hans fingrar grep om hullet i mina skinkor, grävde sig in och höll fast mig och han knullade min fitta i snabba stötar.

”Härligt tight”, flämtade han.

Efter en stund tonade smärtkänslorna bort och kvar var känslan av att vara uppfylld, att tänjas, att bli knullad och ljuden, hans stönande, mina, daskandet när hans underliv slog mot min bak.

Det var skönt, riktigt skönt.

”Tycker du om .. att ha … kuk i dig?”
”Mm … ja.”
”Du är … så trång och fin.”

Kanske var det för att han knullade mig bakifrån och han inte kunde se mitt ansikte som jag tog mod till mig.

”Hur … många har du .. legat med,”, frågade jag.
”Jag … vet inte, många.”
”Vem har … varit … ah … AAH .. . bäst.”
”Svårt att … säga. Varför …?”
”Vad … ÅHÅHÅÅH … gör dem … bra?”

Han saktade ned och jag ångrade mina dumma, naiva frågor.

Hans händer letade sig fram över min blus och han knäppte upp ytterligare ett par knappar, fortfarande långsamt knullande, och han grävde sig in och plockade fram brösten ur BH’n och grep om dem

”De älskar kuk, att ha den i sig och de älskar att erbjuda sin kropp till den och till mig att ta och klämma på. Och de vågar erkänna att de gör det. De är villiga och kåta, helt enkelt.”
Jag svalde.
”Så skulle jag vilja vara.”
”Då måste du jobba för det. Ingen är på toppen direkt.”
”Nej”, mumlade jag dumt.

Han tryckte in kuken långt och hårt och jag stönade högt och han grep om mina skinkor igen.

”Det här gillar de”, sa han och drog ut kuken långt och tryckte in hårt och snabbt och långt ut igen och in i botten och tempot var högre än nån gång tidigare. Hans höfter dunkade mot mig och jag kände pungkulorna dansa under min fitta. Och den brann. Hett och smärtsamt. Jag sjönk ned med huvudet och det hängde mellan mina armar.

”Är … det … ok? Vill du … bli knullad … hårt?
”AH AAHAH .., j … j …. ÅH … jaAA!”

Det dröjde inte länge förrän han sprutade. Jag stod och kände säden pulsera in i mig och njöt av tanken på hur jag hade blivit ordentligt knullad och insåg att jag inte alls var så spänd och stel som jag brukade.

”Så var det borrmaskinen”, sa han en stund senare när han hade fått på sig kläderna igen.
”Ja visst ja”, sa jag. ” Den är i garaget. Jag ska bara tvätta av mig.”

Jag tog med mig trosor och jeans in på toaletten i hallen utanför köket. Blygt stängde jag dörren. Jag var ordentligt spermakladdig. När jag hade tvättat av mig och torkat mig med toapapper och skulle slänga det i toaletten såg jag att där låg en ganska stor bit redan. Den såg kladdig ut. Jag tog en bit rent papper och lyfte upp det kladdiga från toan med och förde det till näsan och luktade, vilket egentligen var onödigt. Men lukten bekräftade vad konsistensen redan avslöjat. Nyförlöst sperma.

Brorsan! Herregud, vad pinsamt. Men jag kunde inte låta bli att le. Och det var ju skönt att han hade hunnit smita iväg.

Jag gick före Hans nedför trappan till gillestugan. Oundvikligt drogs min blick till gästrummet och som delade vi samma tanke smekte han mig hastigt över rumpan. Vi fortsatte genom tvättstugan till garaget. Garagedörren var låst. Nyckeln hängde på en krok högt upp på väggen. När jag sträckte mig efter den grep han om mina bröst.

”De älskar att erbjuda sin kropp”, viskade han.
”Mm”, mumlade jag och tog ned nyckeln och stack den i låset och han drog upp blusen ur mina jeans och jag vred om medan hans händer trevande sig upp till brösten.
”Så runda och fina.”

Jag tryckte försiktigt min rumpa mot hans skrev och kände genast kuken, åter hård.
Han släppte mitt bröst med den ena handen och puttade upp dörren och sköt mig framför sig in i garaget. Mina föräldrar hade tagit bilen så där var en stor, tom yta. Längs med väggarna löpte hyllor med verktyg och diverse bråte, bra-att-ha-saker, på. Ut mot trädgården fanns smala fönster högt upp på väggen.

Ett par steg in stannade han och släppte mig. Jag vände mig om såg att han var i färd med att knäppa upp livremmen. Han ville knulla mig igen. Herregud! Pappas bäste polare var ordentligt kåt på mig. En skön förväntan vaknade i min mage och spred sig ut i kroppen. Situationen var upphetsande. Det har var verkligen mer än bara sex.

Han hade knäppt upp byxorna och fått ner dem och kalsongerna. Kuken stod hård.

”Sug mig.”

Jag sjönk ned på knä framför honom och grep om kuken och runkade några drag innan jag gapade och förde in den i munnen och slöt läpparna om ollonet. Smaken var helt okej. Jag rörde munnen försiktigt, tog in lite till. Tänkte på porrfilmer jag sett.

”Ta den längre in.”

Jag gapade mer och tryckte huvudet närmare hans skrev och lät kuken glida längre in och kände ådrorna mot tungan och ollonet mot gommen och när det tog emot jobbade jag lite till. För att göra det skönt för honom. När jag inte kunde mer började jag röra huvudet fram och tillbaka. Slöt läpparna tätt och sög hårt. Släppte ut honom för att få luft och trög saliv hängde från min mun och från kuken och jag andades djupt och böjde mig fram igen och gapade och lät honom trycka in kuken. Jag hörde hur jag smackade, hur han stönade. Hans könshår framför mina ögon. Burrigt. Hans satte händerna i mitt hår och tillsammans fick vi hans kuk att knulla min mun.

”Titta på mig”, sa han.

Med kuken kvar i munnen såg jag upp och mötte hans nöjda blick. Han förde mitt huvud mot sig och höll kvar min ögon och jag behövde få luft och släppte ut kuken och andades. Men bara kort. Jag slukade den snabbt igen och ledd av hans händer i mitt hår sög jag intensivare. Smackade, sög. Mina ögon tårades. Kände försats på ollonet och slickade i mig det.

”Bra, Anna”, sa han. ”Du gör det skönt för gamle Hasse. Men nu ska jag knulla din fitta igen. Den tål väl mer, eller hur?”

Jag nickade, vilket inte var så lätt med kuken intryckt långt i munnen men budskapet gick nog fram för han drog sig ur och fick upp mig på fötter och tillsammans klädde vi av mig. Han slet i mina byxor och jag drog av mig blusen och knäppte upp BH’n och jag klev ur jeans och trosor och BH’n landade bredvid och jag var naken. Naken och längtade efter kuk. Han tog tag om mina höfter och tvingade mig bakåt tills jag stod mot väggen. Då satte han en hand i mitt vänstra knäveck och lyfte upp det och jag slog armarna om hans hals och han körde in kuken i mig.

Han tryckte mig mot väggen och pumpade min fitta i en stadig takt. Jag satt som i ett skruvstäd. Fittan var öppen och tog emot. Efter en stund började det pirra i den som det aldrig hade gjort tidigare. Och sedan liksom krampade det och jag stönade högt. Han stötte hårdare och då, ojojoj, gick det för mig. Krampen exploderade och sände pilar ut i min kropp och jag skakade och jag tror att jag skrek och han fortsatte att knulla mig och det var helt underbart.

När orgasmen hade ebbat ut hängde jag slak mot honom. Han gled ur fittan, fortfarande hård, och tog min hand och ledde ut mig på golvet.

”Ställ dig på knä.”

När jag sjönk ner tyckte jag mig se en rörelse i ett fönster. Någon som hastigt drog sig undan eller om det bara vara vinden? Brorsan? Kanske inbillning men jag vred mig ändå så att jag hade sidan mot fönstret och Hans inte skulle se om ögon tittade in när jag grep hans kuk och tog in den i munnen och sög.

”Ah, så, bra, Anna!”

Jag tog honom så långt in jag kunde, släppte ut den och förde tungan längs hela längden och sög in den igen. Utan att han bad mig tittade jag upp och mötte hans blick.

Om någon sett in genom fönstret måste det vara en härlig syn. Jag, 19 år, på knä mitt på det skitiga golvet, ivrigt sugande den snart femtioårige mannens kuk. Mina bröst som gungade mjukt med rörelsen. Han som stod bredbent och såg så nöjd ut.

Men jag ville ha mer kuk i fittan, kanske få en orgasm till och om det fanns ögon bakom fönstret skulle de få se mig bli knullad igen. Brorsan? Tanken eggade, överraskade mig men eggade.

Jag släppte ut kuken och kröp runt och svankade mot Hans. Han körde genast in kuken i mig och började åter knulla min fitta.

Lycklig kände jag att jag var avslappnad. Och att kuken i min fitta var på rätt plats.

Kuken må tillhöra en mycket äldre man och jag må vara ett ligg som han normalt bara kunde drömma om, och jag kanske bara en kropp med öppningar för honom att knulla, inga andra känslor. Bara detta. Kuken som tränger in och glider ut, in och ut.
Det var så det skulle vara.

Djuriskt.

Jag stod på knän och underarmar och följde med i kukens rörelser. Mitt underliv åkte fram och tillbaka. Mina bröst gungade. Hans händer höll hårt om mina skinkor. Min bak och hans höft slog ljudligt mot varandra.

”Gillar … du att … få kuk?”
”Mm … ja.”
”Bli riktigt … uppfylld?”
”J … ja … AAH ÅHÅ ÅHÅ ÅH ÅH ÅH … JA-A!”

Den här gången kom orgasmen inte krypande utan slog till direkt.

Helt underbart.

Och han fortsatte att knulla mig och jag sjönk ned med kinden mot golvet och han drog sig ur och sa åt mig att lägga mig på rygg och jag lydde, snurrade lätt vimmelkantig runt och la mig ned och särade på benen och böjde på knäna för att göra fittan mer lättåtkomlig och han kom över mig och trängde in kuken och knullade mig hårt.

”Så … ah … ah … jävla … skön!”

”Nu går det”, stönade han och jag la armarna om honom och tryckte honom mot mig och kände kuken ejakulera i mig och hans hjärta dunka mot mitt bröst. Jag såg upp mot fönstren över hans axel och var säker på att det på ett av dem fanns något som sakta och trögt rann utmed det och som inte hade funnits där tidigare.
/hej9x

One Response to Pappas kompis lär upp mig i sängen

  1. katlisa skriver:

    Det där har jag också hört, att jag är en planka. Kan ingen lära upp mig? Jag är 17 år.

     

Kommentera

Loading...