Parknull en fredag

Fredag kväll och vi var bjudna på middag till Erik och Anna. Vi var barnfria, de skulle sova över hos mormor. Antagligen därför som Erik hade kommit på idén med bastubad.
”För att få upp hettan riktigt” som han uttryckte det. Jag undrade lite försiktigt ”vilken typ av hetta tänkte du på”? Han bara log men det var förmodligen samma slags hetta som jag hoppades på..

Nåja, det blev snabbt fredag kväll och väl framme välkomnades vi av Anna och Erik som serverade oss en ”kul-att-ni-kunde-komma-drink” direkt. Bordet var färdigdukat och ljusen tända.
En förväntansfull stämning kändes i rummet… eller var det bara i mitt huvud…
Erik bad oss sitta ned och det gjorde vi. Anna kom också och satte sig och vi skålade för en trevlig kväll. Anna sa att det var skönt att äntligen få en ledig helg. Deras barn var utlånade till farföräldrarna. ”Utan ungar kan man ju slappna av och njuta”…Och hon såg verkligen avslappnad och njutningsfull ut..
Fast jag kände mig allt annat än avslappnad när jag tittade på henne. Hon var klädd i en mörkröd, snäv, väl urringad, nästan genomskinlig top och tyget stramade lätt runt hennes härliga bröst. Jag kunde se bröstvårtorna avteckna sig genom det tunna tyget. Tanken slog mig… ”tänk att få låta tungan först rotera kring hennes styva bröstvårtor och sedan suga på och massera de fylliga brösten”.. Mmmm … Kände en begynnande svullnad mellan mina lår. Det skulle bli en lång kväll och jag ville redan köra kuken i henne…

Samtalet var uppsluppet under måltiden och blev allt livligare allteftersom diverse drycker konsumerades. Ganska snart styrde vi snacket mot mer intima ämnen och samtalet blev allt fräckare och fräckare. Vi visste ju vad vi ville och det verkade tjejerna också veta!
Erik kommenterade hur krävande Anna blivit angående sex. ”Hon vill älska var och varannan dag” sa han och Mia instämde. ”Självklart! Ju mer desto bättre”. Anna skrattade och hennes nästa kommentar sände en chock genom hela min kropp… ”Suget efter kuk är ju så stor, man är ju kåt hela tiden”.
Erik såg lite generad ut men det där sista lät som ljuv musik i mina öron. Förhoppningen att jag helt ”lagligt” skulle få känna smaken och värmen av hennes ljuvligt våta fitta innan kvällen var slut gjorde mig brunstig som en hingst. Så jag tog tillfället i akt och fyllde i att ”Vi kan ju stå till tjänst efter förmåga just nu i alla fall”, samtidigt som jag tänkte att förmågan nog skulle vara på topp, bara jag fick komma in i hennes särdeles våta och varma inre. Jag tog udden av mina syndiga tankar genom att intala mig att Erik bara ville en sak och det var att knulla min Mia…

Ganska snart hade vi ätit klart och vi var mätta och belåtna. Erik spelade mig väl i händer när han förde vårt senaste gruppsex på tal. ”Ja, just det” fortsatte Erik, och påminde oss om senast det begav sig.. ”Jag minns i somras, när ni två tog varandra under behandling”. Mia och Anna tittade på varandra och småskrattade.
Minnesbilder av hur våra kvinnor låg i en 69 med tungorna djupt begravda i varandra, flimrade förbi i mitt huvud. De sög och slickade i sig varandras nektar. Det var en syn som jag aldrig kommer att glömma. Och nu verkade det som att åtminstone Anna var på samma våglängd vad gällde tankar på att få sig ett riktigt knull denna kväll. Hon kastade nästan omärkligt en lätt sugande, dimmig blick mot mig innan hon vände sig till Mia: ”Kanske du och jag går och kollar in mina nya kläder och slappar lite på sängen medan killarna dukar undan”. ”Ni kan ju ta med er något att dricka när ni är klara med disken! ”Men ha ingen brådska, vi klarar oss själva ett tag” sa Anna. ”Hej då” smilade Mia när de gick iväg och hon vickade förföriskt med sin härliga bak.

Jag hade gjort min egen tolkning av Annas sugande blick mot mig innan de gick upp. Den sa mig att hon var lika sugen som jag. Vi har alltid haft svårt att hålla händerna varandra. Men det är inget jag har dåligt samvete för. Man lever bara en gång och ömsesidig upphetsning är en gåva som man ska ta tillvara tycker jag. Det gäller bara att inte bli tagen med fingrarna i syltburken… Alltså är det helt perfekt med ”laglig” otrohet i form av gruppsex och partnerbyte. Inte för att jag har det dåligt med Mia sexuellt sett, men hon är inte riktigt lika intresserad längre.. intalar jag mig…och så är det bara så härligt att få smaka lite annan fitta emellanåt… Det blir inte mindre intressant av att veta att Anna tycker detsamma.. Det framgick ganska väl redan första gången jag fick chansen att köra in kuken i henne. Mina tankar vandrade några år tillbaka i tiden..

Det var efter ett krogbesök det hände. Mia var hemma med barnen och jag hängde på Erik när han skulle ut och ha svensexa för en kompis. Kvällen slutade med att deltagarna i svensexan och möhippan sammanstrålade och det blev en ganska blöt tillställning i dubbel bemärkelse..
Anna var med förstås och vi både drack och dansade en hel del. Stämningen var uppspelt med fräcka undertoner och det gick hett till på dansgolvet.. Jag hade svårt att hålla all överskotts sexlust i schack. Mia och jag hade nyligen blivit föräldrar för andra gången och jag kände mig lite bortglömd mitt i allt ammande och vakande..

Därför var det kanske inte så konstigt att kuken snabbt förvandlades till ett illa dolt hammarskaft i mina brallor.. Anna märkte givetvis mitt tillstånd när vi dansade tätt sammanslingrade.. Hon log förstående och föreslog samtidigt med menande blick en vickning hemma hos dem efter krogen..
Svag i anden men styv i kuken tackade jag ja förstås även om jag inte hade trott att jag skulle hamna i säng med henne och Erik. Men det gjorde vi och det har jag inte ångrat.. Lusten har inte gått över. Det gav bara mersmak! Sen tog det väl ett år eller så innan jag lyckades återgälda Eriks generositet.

Det var en kväll när Anna åkt bort på konferens och Erik ”råkades” komma förbi till oss. Det blev ett par Whiskypinnar och medan Mia la barnen passade jag på att ladda en P-film för att mjuka upp stämningen..
Eftersom jag mer eller mindre planerat detta ett bra tag hade jag ”avslöjat” för Mia att jag hade en hemlig sexdröm och det var att få sätta på henne tillsammans med en till kille… så hon var liksom lite förberedd och blev väl i och för sig lite paff över att det verkligen hände men vad jag kunde se hade hon inget emot det.. Tvärtom…
Hur som helst så fick hon ju lite dåligt samvete över att Erik hade varit med och knullat henne utan Annas vetskap, så det blev liksom underförstått att hon skulle bli tvungen att låta mig få vara med om det också… Fast då skulle vi vara med alla fyra på en gång… Och på den vägen är det!
Det har blivit någon gång då och då.. Fast Anna är lyckligt ovetande om att vi knullat Mia när hon inte var med och Mia vet inte om att jag faktiskt fick knulla Anna först.. Men så länge alla njuter spelar det ju egentligen ingen roll…Det är ju bara sex…

Erik hade dåsat till medan jag satt och tänkte på gamla minnen. Han vaknade till igen och vi bestämde oss för att röja av middagsbordet. När vi var klara tog vi med oss glas och en vinflaska och gjorde tjejerna sällskap i sovrummet. Mycket riktigt så hade intresset för att kolla på kläder svalnat och istället studerade dom ingående TV-rutan där nakna kroppar ivrigt stötte mot varandra..
Mia påpekade att just den där ställningen var härlig när pungen daskar mot anus. ”Det är så upphetsande att känna de hårda kulorna” sa hon med hes röst. Anna höll med och förklarade att hon för sin del gillade att bli tagen med benen brett isär så att kuken riktigt bottnade i fittan.
Erik och jag sa ingenting… Man kan bli stum med mindre… Det verkade inte som att dom märkte oss direkt heller…

Plötsligt tystnade deras prat och dom började ta på varandra lite försiktigt.. Kände ett förväntansfullt sug i underlivet… Kuken levde redan sitt eget liv.. Svullnaden kändes inte direkt övergående.. och när Anna och Mia började gnida brösten mot varandra då kunde vi bara titta och njuta..
Knappar öppnades och mer och mer sexig bar hud blev synlig. Deras händer rörde sig som i trans i takt med kropparnas gungningar mot varandra Efter ett tag hördes även stönanden och suckar.
Ljudet från porrfilmen var upphetsande men något som gjorde mig ännu mer upphetsad var ljudet från Anna och Mia. Stönanden, kvidanden och kommentarer om hur skönt de gjorde det för varandra. Anna kved att hon kommer och skrek till just när det gick för henne. Mia sa att det var så härligt när fittan rann över av all kåtsaft. Det krävdes stor viljestyrka att bara se på….

Mia ligger underst med tungan ivrigt slickande i Annas blöta fitta. Anna slickade Mias fitta med vild frenesi och Mia körde upp två fingrar i Annas vidöppna hål och sög sig samtidigt fast i hennes klitoris, då kom hon igen och safterna rann ur hennes fitta över ansiktet på Mia som riste till och vickar huvudet bakåt. Ett hest djuriskt vrål kommer ur hennes mun, när det går för henne också. Min kuk känns sprängfylld av åsynen.
Mia tittar upp och frågar vad vi väntar på? Här finns två våta och villiga fittor och ni står här fullt påklädda. Jag och Erik drar av oss kläderna i en ruskig fart. Min kuk står som ett spett och Eriks är inte mindre styv den heller. Anna kliver av Mia och greppar Eriks stake, hon gapar stort över den och börjar suga av honom. Jag går fram till Mia och låter henne göra samma sak med min kuk. Hon nästan sväljer den i ivern. Jag tar tag i hennes härliga bak, smeker min väg ned till den blöta fittan och masserar henne försiktigt. Fittan känns som att den kokar av kåthet.

Anna lägger sig på rygg och Erik lyfter upp hennes ben och man ser den svarthåriga fittan vidöppen och glansig av fittsaft. Erik måttar in kuken och låter den glida in i hennes öppning.. ”Guuuud va sköööönt” stönar Anna. Erik grymtar till och väser ”Gillar du bamsekuken i fittan?” Hon bara stönar ”knulla mig, knulla mig” med sin kåta sexiga röst som gör mig ännu mer upphetsad…

Jag kan inte hålla mig utan lägger mig på rygg och låter Mia sätta sig på min kuk. Hettan av hennes fitta runt min kuk är obeskrivligt skön. Hon börjar röra sig ovanpå mig och jag masserar hennes bröst samtidigt som hon rider mig. Mia blundar och stönar. Jag drar ner henne så att jag kan suga och slicka vårtorna samtidigt som min kuk stöter upp i hennes våta inre. Musklerna i fittan reagerar i takt med att jag suger bröstvårtorna och det blir om möjligt ännu våtare.

Anna ropar allt mer bredvid oss och Erik svettas och stönar när han kör kuken i henne. Det hörs ett slaskande och daskande när vi alla knullar och jag stönar: ”Vilka härligt blöta fittor ni har”. Ljudet från era fittsafter gör en ju vrålkåt”. Då säger Erik att det är dags att byta plats nu.
Jag kan nästan inte dölja min nöjda min över förslaget men tar tag i Mia och får henne av mig så snabbt jag bara kan utan att verka alltför angelägen om att få byta ut hennes fitta mot Annas. Det gäller att agera med finess så att ingen blir stött. Men kuken har en egen vilja i det här fallet och jag vibrerar av kåthet inför faktumet att jag ska få tränga in i Annas härligt våta och halkiga fitta.
Erik drar sig ur Anna som byter plats med Mia. Jag tittar på när Mia lägger sig på rygg och tar tag i sina vader och särar på benen samtidigt som hon säger vad väntar du på? Kör kuken i fittan nu!. Erik är inte nödbedd utan greppar staken och siktar in sig i hennes rödsvullna fitta.

Anna som satt sig på huk över min sprängfyllda kuk gör sig tung och kuken försvinner upp i hennes hål som känns som en het vulkan. Hon vrålar rakt hur skönt det känns och Mias stönande på sidan om går över i morranden djupt ned ifrån magen och hennes kropp spänns när hon kommer i en våldsam orgasm. Erik knullar henne som en galning och hon kommer igen, Det skvätter fittsaft om deras kön när det slår ihop. Jag i min tur greppar Annas skinkor och juckar som en besatt i hennes blöta fitta. Hon bara blundar och biter sig i läppen och små ljud kommer över hennes läppar ”Gud, guuud” Sedan ett vrål, jaaa, jaaaa nuu, nuu ooch jag känner hennes fitta släppa sina safter över min kuk. Det rinner över min mage, låren, pungen och er mellan benen av den heta fittsaften. Jag juckar på och hon kommer en gång till med samma resultat. Hon rullar av mig och lägger sig på rygg med särade ben. Anna fingrar på sin mus där håren är helt genomdränkta av fukt. ”Knulla mig” ber hon och jag är inte sen att lyda utan kryper upp mellan hennes låt och låter kuken glida in i den svullna fittan.

Erik har klivit upp och Mia har ställt sig på alla fyra. Han greppar henens höfter och låter den stora kuken glida in till roten i henne. Hon är nu så kåt att det bara hörs ett grymtande från henne. ”Knulla mig nuuu” väser hon hest. Erik öser på så det smackar om hennes skinkor när han stöter i botten. Vilken härlig knull fitta du har, stönar han och Mia svarar med dov röst: ”Gud va skön kuk du har”. Kör in den till roten, fyll fittan med grov kuken. Din knull hingst, knulla mig hårt din bock så min kåtfitta får spruta över din härliga kuk.

Anna är som galen under mig och stöter upp sitt underliv mot mig. Kuken bottnar i varje stöt och fittan kramar runt den. Hon vrålar rakt ut vid varje stöt och väser vad du knullar mig skönt Pär. Hårdare, hårdare, knull fittan min sprängs snart av din härliga stake. Mia stönar på sidan om när Erik stöter upp kuken i henne och hon skriker rakt ut när det går för henne igen. Erik grymtar, vad din fitta sprutar härligt och han stönar och stånkar när han fortsätter knulla henne. Mia är alldeles högröd i ansiktet av ansträngning och kåthet och hon kommer igen och jag ser floden av fittsaft som rinner ur musen samtidigt som jag pumpar Annas heta hål. Hon i sin tur slår benen runt min rygg och kuken pulserar djupt inne i henne. Sedan kommer hon i en fruktansvärd orgasm, fittan pumpar kaskad på kaskad och hon ropar rakt ut. Min kuk pulserar allt kraftigare djupt inne i hennes fitta.

Mia och Erik har bytt ställning så att hon sitter på honom. Eriks händer är placerade på hennes skinkor och jag ser den grova kåtsvällda staken uppkörd mellan hennes svullna röda blygdläppar. De knullar som besatta och det går för Mia hela tiden. Safterna rinner ur henne över den inkörda kuken och ner över hans pung och lår, det skvätter och smaskar närt de knullar allt mer intensivt. Erik stönar och Mia skriker. Eriks stönande övergår mer och mer i rop hur härligt det är att knulla. Fy fan va skönt, kuken spricker snart. Åååhhh vad härligt, synen gör mig ännu kåtare och galen. Min kuk går som en stångjärnshammare upp i Annas fitthål och hon kommer i sprutande orgasmer, vilket gör mig ännu vildare. Erik ropar allt mer och plötsligt ser jag honom greppa Mias höfter och trycka upp kuken djupt inne i henne och vråla rakt ut. Hon kommer i en kaskad av fittsaft och vrålar ”jag döör, jag döör” och hon rasar ihop över honom. Erik rör sakta kuken ut och in och det krampar och rycker i honom. Anna som också ser detta juckar allt mer våldsamt mot min kuk och kvider ”kör upp den kör upp den”. När jag ser hur spermablandat sekret rinner ur Mias fitta känner jag hur satsen börjar rinna till i min kuk och börjar stöta in i Anna med hela min kroppstyngd. Hon vrålar, gråter och kvider och stönar ju tyngre jag knullar henne. Och när hon kommer i en kaskad kör jag kuken i botten och tömmer mig djupt inne i henne.. Sperman pulserar ur kuken och jag vrålar rakt ut det känns som att allt försvinner och jag sjunker ihop över henne med kuken djupt begravd i hennes fitthål.

Jag rullar av henne och jag ser att Mia klivit av Erik och ligger på rygg bredvid Anna. Båda två ligger och flämtar av upphetsningen och knullandet. Erik reser sig upp och frågar pm någon vill ha något att dricka och jag nickar instämmande. Anna kommenderar honom att hämta några handdukar också. Erik vänder sig om och börjar gå ner. Jag reser mig och säger att jag kommer och hjälper dig. Vi går ner och i köket säger han att det var det häftigaste jag varit med om, det kan man kalla knulla. Jag skrattar och håller med. Vi plockar ihop några öl och handdukar och går upp. Tjejerna ligger kvar på rygg bredvid varandra med uppdragna ben. Erik och jag stannar upp och berömmer den fina synen framför oss. Två nyknullade svullna fittor. Det här var en mycket trevligt fredag.

One Response to Parknull en fredag

  1. Jennie skriver:

    Skön novell 🙂

     

Kommentera

Loading...