Påsatt av kursdeltagarna

Detta har hänt i verkligheten och jag har gått och burit på det inom mig, och hoppas jag kan lätta på mitt samvete genom att skriva och berätta om min upplevelse. Jag är en lyckligt gift kvinna på 39 år med två tonårsbarn. Jag arbetar sedan många år som kontorist på ett företag i Gävle och fick nu ett erbjudande om att åka till Stockholm på en tre-dagars ekonomikurs vilket jag givetvis mottog med glädje.

På kursen var vi 16 elever, av vilka de flesta bodde i Stockholm med omnejd. Det var bara jag och två män eller snarare killar i 25 års åldern som bodde på hotellet som låg i anslutning till kurslokalen. Den ena hette Göran och var ljus och kraftigt byggd som en muskelbyggare och den andra hette John och var riktigt mörkhyad, nästan svart, han berättade att han var adopterad som spädbarn när det var hans tur att presentera sig vid kursens början.

Redan första kvällen fick vi hemläxa att göra till dagen efter. Killarna föreslog att vi som bodde på hotellet skulle lösa uppgifterna tillsammans, vilket jag tyckte lät bra, så jag föreslog att vi skulle träffas på mitt rum kl 7 på kvällen. Då skulle jag hinna duscha och fräscha till mig lite efter maten innan de skulle komma. Vilket killarna samtyckte till. När vi ätit gick jag följaktligen till mitt rum och duschade i lugn och ro för jag hade gott om tid till sju. Men precis när jag kom ut ur badrummet med endast en badhanduk kring mig knackade det på dörren till mitt rum. När jag frågade vem det var, svarade han det är John. Men klockan är inte sju än svarade jag. Gör det något om jag kommer lite tidigare, för jag hade så tråkigt. Men jag är inte klädd än sa jag. Men om jag sitter tyst som en mus och väntar medan du klär dig då sa han. Ja OK då men du får lova att blunda sa jag och öppnade dörren.

Vad snygg du är i badlakan sa han när han kom in och omfamnade mig direkt och kysste mig på munnen, jag blev så överraskad att jag inte kom mig för att protestera och naturligtvis tappade jag badlakanet så jag stod där spritt naken och blev kysst av en främmande färgad ung man. Hans händer gick direkt på upptäcktsfärd över min kropp och framför allt mellan benen. Han visste verkligen hur man skulle smekas, hade aldrig blivit smekt på detta sätt tidigare och jag kände hur jag började bli påverkad och kåtheten började komma krypande.
Jag träffade min man redan i skolan och sedan har vi varit ihop, så jag har aldrig varken kysst eller än mindre blivit smekt eller varit ihop med någon annan man.
Detta gjorde att det kändes extra spännande och jag hade alltid fantiserat om hur det skulle vara att ligga med en svart man, för man hade ju hört att dom var välrustade.
Alltså gjorde jag inget motstånd utan lät honom fortsätta och snart låg jag på sängen med bena brett isär och ett finger i fittan. Han hoppade sedan snabbt ur kläderna och jag trodde jag skulle svimma när jag såg hans kuk, den var helt enorm den var mins dubbelt så lång och grov som min mans.
Kan jag verkligen ta emot denna bamse tänkte jag. Just då knackade det på dörren igen och John sprang naken och öppnade, det var Göran och han såg inte det minsta förvånad ut, utan steg bara in med en väska i handen. Utan ett ord gick han in och satte sig i en fåtölj. Medan John snabbt kom fram till mig och kröp ner mellan mina ben och siktade in sin enorma apparat mot min fitta. Sakta började han pressa in den och efter några sekunder gav muskelaturen i fittan med sig och han började glida in, han juckade sakta med små stötar och kom längre och längre in för varje stöt och till slut var otroligt nog hela inne, jag hade aldrig känt något liknande förrut jag var helt fylld av kuk och vilken njutning och vad kåt jag var. Han började nu knulla mig med långsamma djupa rörelser och ökade sakta takten, plötsligt fick jag en riktig orgasm, hade aldrig känt något liknande tidigare vad otroligt skönt det var. Då kom jag på att jag var helt oskyddad, hade slutat med P-pillren för flera år sedan och min man skyddade sig alltid med kondom. Jag är helt oskyddad sa jag. Vill du att jag ska sluta då sa han, samtidigt som han ökade takten ytterligare. Jag fick en till och ändå skönare orgasm just då och skrek rakt ut neeej fortsätt det är så skönt, jag bryr mig inte låt det gå, fyll mig.
Jag kände nu hur John nu spände sig och tryckte in kuken i botten samtidigt som han blev helt stel och sedan pumpade han ut sin sperma djupt inne i mig, detta gjorde att jag fick ytterligare en orgasm. Tänk om jag blir med gravid tänkte jag, för när jag räknade efter så var jag i den mest mottagliga perioden.

När vi sansat oss några minuter medan John fortfarande var kvar inne i mig, fick jag syn på Göran, som hade plockat fram en videokamera och filmat allt.

Det visade sig att dom hade planerat detta sedan vi bestämt att vi skulle träffas och plugga, så dom hade hyrt en videokamera.

Jag bönade och bad att dom skulle radera filmen, men dom sa bara att om jag ställde upp till punkt och pricka på deras önskemål i fortsättningen skulle inget hända, men annars skulle dom skicka en kopia på filmen till mitt företag.

Jag lovade att göra allt de ville bara de lät bli att skicka kopian.
Vi börjar med att raka din fitta sa de och tvingade mig att ligga med benen brett isär medan de tvålade in mig med raklödder och rakade mig med hyvel medan dom filmade. Vad naken jag kände mig när dom var klar, men samtidigt kände jag mig jätte sexig.
När dom var klar sa Göran bra, och lade sig naken på rygg på sängen. Sätt dig på mig och knulla mig till utlösning. Även Görans kuk var av jätteformat minst lika stor som Johns och den stod rakt upp. John tog nu kameran och började filma. Jag hade inget annat val än att sätta mig på huk över den oskyddade kuken och låta den tränga in ända till botten i min spermadroppande fitta. På nytt upplevde jag den sköna känslan av att ha en jättekuk i mig och glömde både tid och rum och knullade Göran som besatt. John tog och drog ut mina ben framåt så att jag satt helt spetsad på kuken med ett ben på vadera sidan om Görans axlar och kunde bara vagga fram och tillbaka med kuken ända inne i livmodern kändes det som. Jag fick upprepade orgasmer även denna gång och när det gick för Göran så kände jag faktiskt hur sperman sprutade in i mig. Sedan fick jag ligga med särade ben medan dom filmade sperman som rann ut ur fittan och avslutningsvis fick jag suga ren Görans kuk och sedan suga john till en ny utlösning som jag svalde frivilligt av ren kåthet. Allt filmades med många närbilder
Jag som blivit gravid vid första samlaget båda gångerna min man och jag haft oskyddad sex, hur kommer detta gå?

Nu hade killarna fått nog för kvällen men sa att vi skulle fortsätta nästa kväll direkt efter kursen.

Kommentera

Loading...