Poliskontroll med knullböter

Det var en alldeles vanlig halvtråkig dag på jobbet som mest påminde om alla andra dagar när jag stoppar ner handen i handväskan för att leta upp något jag behöver. Jag hittar ett brev och blir påmind om att jag återigen har glömt bort att lägga det på brevlådan trots att jag vet att det skulle varit postat senast igår för att jag skulle vara säker på att det skulle komma fram i tid.

Jag vet ju att posten hinner tömma brevlådorna innan jag slutar jobbet och för att slippa åka långa omvägar för att hitta en sista minuten låda så beslutar jag mig för att slänga mig iväg på lunchen och lägga på det på första bästa brevlåda så att det skall komma med i dagens tömning.

Så fort jag ätit upp min lunch meddelar jag min kollega att jag skall försvinna en liten stund och hoppar in i bilen för att leta upp närmsta brevlåda. Det ligger ett större industriområde inte långt från där jag jobbar där jag är ganska säker på att det finns en brevlåda så dit beger jag mig. Efter att ha postat mitt brev så skall jag skynda mig tillbaka men har lite för bråttom och intresserar mig kanske lite för mycket av mobilen samtidigt som jag kör så att jag inte håller koll på min omgivning.

Jag såg nog den mörka skåpbilen med tonade rutor i ögonvrån när den var på väg ut på min väg en stund tidigare. Men det är först när jag hör ett tutande och kastar en snabb blick i backspegeln och ser ett par rödblåa lampor som blinkar i fronten på den som jag fattar att den har hängt på mig och ligger precis bakom mig.

Jag inser att det är en polisbil som antagligen har ett och annat att säga om min framfart och känner hur paniken stiger inom mig. Då jag befinner mig på en mindre väg där det knappast kör några bilar så är det ju liten risk att det är någon annan än mig dom blinkar på så jag svänger in på en liten parkering och stannar. Skåpbilen stannar tätt bakom mig och jag ser hur dörren på passagerarsidan öppnas. Jag känner mig plötsligt lite ensam då det är ganska öde där jag står och Jag rotar febrilt i väskan för att försäkra mig om att jag har körkortet med mig.

Jag kör ner rutan och försöker förbereda någon sorts försvarstal när jag hör en bekant stämma som ber mig att kliva ur bilen. Jag tittar upp och ser att det är Johan som är vän och kollega med min sambo. Han har ju även vid några tillfällen varit extraman i vårat sovrum så jag känner honom ganska väl. Han verkar dock inte som att han vill kännas vid våran bekantskap utan säger med bestämd röst åt mig att kliva ur bilen.

Även om jag tycket hans beteende är lite underligt så gör jag som jag blir tillsagd. Han tar mig i armen och säger åt mig att följa med bort till deras bil. När vi kommit runt till högersidan ser jag min sambo stå utanför bilen och titta på mig med en bekymrad min.

Det gick allt lite för fort där säger Johan med samma bestämda tonläge och båda två beter sig som att dom inte skulle känna mig. Då jag har bråttom och inte förstår vad dom pysslar med så börjar jag bli lite irriterad. En kort konversation senare där jag idiotförklarar deras beteende slutar med att dom tar tag i mig och låser fast mina händer bakom ryggen med ett par handbojor innan dom öppnar dörren på bussen och puttar in mig. Jag antar att det skall gå att ha fler säten än dom som finns där nu för det är bara en bakre soffa med tre sittplatser och sen är det tomt fram till förarstolen.

Dom hoppar in bakom mig och drar igen skjutdörren bakom sig. Sen är båda snabbt framme och börjar ta på mig. Min kortare tunna sommarklänning sitter efter några sekunder runt min midja och efter att ha knäppt upp spännet på min bh så puttar dom ner mig på soffan där dom lossar handbojorna så dom kan få av mig bhn innan dom trär handbojorna runt ett handtag på ena sidan så att dom kan låsa fast mina armar över huvudet. Dom jobbar snabbt och samspelt så allt går så fort så jag knappt förstår vad som händer innan jag ligger halvt avklädd och fastsatt utan möjlighet till att kunna hindra dom. Så fort dom puttade in mig i bilen började jag väl kanske förstå vad dom var ute efter men nu var det ju ganska uppenbart vad dom tänkte göra.

Jag som har bråttom till jobbet protesterar men dom ler bara och förklarar att fortkörare är ett av problemen dom måste hantera så mitt jobb får vänta. Min sambo knäpper upp sina byxor och förklarar att bara jag är samarbetsvillig så kommer jag snart vara tillbaka på jobbet igen. Han tar av sig byxorna och ställer sig framför mig.

Han fattar ett bestämt tag i håret och styr kuken mot min mun. Sakta knullar han mig i munnen och jag suger så bra jag kan då jag behöver komma tillbaka till jobben snabbast möjligt. Jag känner hur Johan drar av mig klänningen för att några snabba smekningar senare ta tag i mina trosor och lirka ner dom över mina höfter. Han särar mina ben genom att lyfta ner ett ben på golvet samtidigt som han lyfter ut min rumpa på kanten av soffan.

Han låter fingrarna leka lite mellan mina ben innan jag känner hur en tunga letar sig in mellan blygdläpparna. Känslan av tungan som virvlar runt får mig att kvida av njutning. Känslan av deras händer och Johans tunga får min kropp att explodera i kåthet. Jag ser på min sambos ögon hur upphetsad han är när han tittar ner och ser hur jag hjälplös och fastlåst ”tvingas” att suga honom allt närmare en orgasm. Johan har låtit ett finger glida in i min fitta där den smeker mitt inre samtidigt som tungan håller på att driva mig till vansinne.

Någon halvminut senare känner jag hur en orgasm håller på att laddas upp inom mig och utan att kunna påverka någonting så kan jag bara ligga och känna hur deras behandling får min kropp att explodera i en våldsam orgasm. Kraftiga rytmiska sammandragningar håller på att slita sönder min kropp i den kraftigaste orgasm jag upplevt på länge. Jag kvider och flämtar samtidigt som min kropp rycker och skakar av sammandragningarna och hela tiden kan jag känna hur Johans tunga driver på orgasmen samtidigt som kuken i min mun glider ut och in.

Knappt har orgasmen ebbat ut innan jag känner hur Johan kör in sin stenhårda kuk i mig. Med långa bestämda drag knullar han mig och jag ligger bara och kvider av njutning fortfarande vimmelkantig efter orgasmen. Efter ett par minuter knäpper dom loss handbojorna och placerar mig på alla fyra stående på golvet. Nu byter dom plats och jag känner hur min sambo fattar ett fast tag runt mina höfter och tränger in i mig samtidigt som Johan fattar tag i mitt hår och håller kuken framför mitt ansikte. Sug nu riktigt bra så kanske du kan slippa fortkörningsböterna säger han och låter kuken glida in mellan mina läppar.

Stående mellan dom kan jag bara känna hur dom växelvis stöter sig in i mig samtidigt som jag hör hur dom stönar allt högre i takt med att njutningen stiger. Taget runt mina höfter hårdnar och stötarna blir att hårdare ju närmare orgasmen han kommer och jag förstår att ingen av dom kommer kunna hålla på speciellt mycket längre. Några sekunder senare känner jag hur Johans tag i mitt hår hårdnar och han pressar sig allt djupare in i min mun samtidigt som jag hör hur han börjar flämta.

Så drar han sig plötsligt ur och drar några tag med handen innan han kvider till och sprutar kaskader av sperma ner på golvet. Knappt har han sprutat klart innan jag hör ett kvidande bakom mig och fingrarna borrar sig in i mina höfter samtidigt som jag känner hur kuken i min fitta börjar pulsera när den tömmer sig djupt där inne.

Så fort dom kommit till sans så får dom fram lite papper och torkar av både mig och bussen. Lika fort som jag blev avklädd blir jag påklädd och avställd utanför bussen. Jag fattar knappt vad som hände innan Johan drar igen skjutdörren på bussen och placerar min handväska i min ena hand och mina trosor i den andra för att sen förmana mig att hålla hastighetsgränserna i fortsättningen sen startar dom bussen och backar ut på vägen igen.

Benen är fortfarande skakiga efter orgasmen och först när det passerar en bil med en kvinna som tittar undrande på mig inser att jag står på en öde parkering med trosorna i handen.
Jag hoppar in i bilen och skyndar mig tillbaka till jobbet där min kollega tittar på mina rosiga kinder och påpekar att det inte är bra att stressa. Jojo hon skulle bara veta.

När jag kom hem på kvällen så spelade min sambo ovetande och undrade om jag haft en bra dag på jobbet. Jag kunde ju inte säga annat och konstaterade att jag hade haft tur som blivit stoppad för fortkörning med kommit undan med en varning. Det visade sig senare att killarna hade fått se mig av en slump när dom var ute på uppdrag och fått för sig att busa lite med mig. Ett bus som jag minns med glädje 🙂

Kommentera

Loading...