Runk i tvättstugan

Detta handlar om en serie händelser som utspelade sig i början av 70-talet. Jag var då 25 år och bodde fortfarande kvar hemma hos min ensamstående mamma. Jag är en transvestit som älskar att runka i damunderkläder. Under hela min uppväxttid lånade jag i smyg min mors underkläder och hade sköna sexlekar med dem. Jag klädde mig i hennes underkläder och smekte min kuk med dem. Och så runkade jag förstås. Mycket, väldigt mycket, flera gånger om dagen. Helst i mammas underkläder förstås, men när mamma var hemma kom jag inte åt hennes underkläder, så då fick jag smyga in i vårt badrum för att runka. Då satt jag därinne i 10-15 minuter i sällskap med en porrtidning och runkade och drog av en utlösning.

Men nu ska det handla om vår tvättstuga, om några sköna runk jag hade där. Mamma och jag bodde i ett stort modernt hyreshus i centrala Stockholm. I huset fanns det en gemensam tvättstuga i källaren. En ganska stor tvättstuga, eftersom det var ett stort hus med många lägenheter. Där fanns förutom tvättmaskiner även torktumlare och torkskåp. En dag skickade mamma ner mig dit för att boka tid. Det gjorde man på en tavla som fanns inne i tvättstugan. Jag gick in i tvättstugan för att kolla lediga tider. (Alla hyresgäster hade nyckel till tvättstugan.) Jag fann en lämplig tid några dagar senare och bokade den. Men innan jag lämnade tvättstugan lade jag märke till att någon höll på att tvätta även om ingen person fanns där just då. Jag märkte att bl.a. torkskåpet gick för fullt. Av en ren impuls gick jag bort till torkskåpet och öppnade dörren. Det hängde fullt med tvätt därinne. Min blick fastnade direkt för en behå som hängde där. En vit bygel-behå. Jag tvekade inte en sekund. Jag slet åt mig behån och stängde dörren igen. Så vek jag ihop behån och stoppade ner den i min byxficka. Så lämnade jag snabbt tvättstugan och såg mig om medan jag raskt gick genom källarkorridoren. Ingen såg mig.

Plötsligt fick jag en helt vansinnig idé. En underbart pervers idé. Strax bredvid tvättstugan fanns det ett förrådsutrymme i källaren. Där förvarades mest en massa skräp, typ utrangerade möbler och liknande. Det var sällan någon gick in där. Så jag öppnade dörren och gick in i förrådet. Jag smög in bakom några större möbler. Där plockade jag fram behån ur fickan och kände på den. Den var halvtorr. Så knäppte jag upp mina byxor och halade fram min kuk. Jag började runka. Risken att någon skulle komma in dit medan jag runkade var nästan obefintlig. Annars var ju synen rätt häftig, en man som stod och onanerade med en behå i handen. Jag runkade i kanske 10 minuter. Det var skönt och upphetsande. Så kände jag att min utlösning var på gång. Då höll jag behån framför kuken och så sprutade jag en härligt smetig utlösning rätt in i ena behåkupan. När jag sprutat färdigt låg en liten sjö med slemmig sperma i botten på behåkupan. Jag vred lite på behån så att sperman kunde flyta runt inne i kupan och sugas upp i tyget. Efter en kort stund hade det mesta av sperman sugits upp i behån. Då rättade jag till min klädsel och knäppte byxorna. Jag vek ihop den spermakladdiga behån och stoppade ner den i byxfickan igen. Därefter återvände jag till tvättstugan. Fortfarande var ingen där. Så jag öppnade snabbt dörren till torkskåpet och hängde tillbaka behån. Sedan lämnade jag snabbt tvättstugan. Jag kände mig otroligt upphetsad. Tanken på att en för mig okänd kvinna så småningom skulle bära min intorkade sperma mot sitt bröst kändes makalöst upphetsande.

Denna upplevelse hade varit enormt upphetsande, jag njöt av tanken på den i flera dagar efteråt. Och givetvis kände jag en stark lust att göra om det. Jag började då göra regelbundna besök ner till källaren för att kolla tvättstugan, detta gjorde jag ibland flera gånger i veckan. Fast de flesta gånger var det ”bomskott”. Antingen fanns det en person inne i tvättstugan och då fick jag låtsas kolla tvättider och sedan gå därifrån. Eller, vilket var det vanligaste, så fanns det ingen behå i torkskåpet.

Men ibland hade jag tur. Då hittade jag en behå och stoppade den snabbt i byxfickan. Sedan smög jag in i förrådsutrymmet och runkade fram en skön sats, som jag sprutade i ena behåkupan. Och så återvände jag till tvättstugan och hängde tillbaka behån i torkskåpet. Tanken på alla kvinnor som gick omkring med min sperma i sina behåar gjorde mig våldsamt upphetsad.

Med tiden förbättrade jag denna njutning ytterligare. Då lånade jag i smyg min mors underkläder och klädde mig i behå, strumpebandshållare, trosor och nylonstrumpor. Sedan tog jag på mig mina vanliga kläder ovanpå, skjorta och byxor. Så gick jag ner i källaren och kollade tvättstugan. Om det då blev ett bomskott fick jag återvända hem. Fast då kunde jag ju trösta mig med ett skönt runk i vårt badrum, ett runk i damunderkläder. Men om jag hade tur och hittade en behå i tvättstugan, ja, då blev min njutning ännu högre. Att få runka i damunderkläder och sedan spruta satsen på en okänd kvinnas behå, det var otroligt upphetsande. Riktigt härligt perverst.

En gång hade jag extra tur. Då fann jag två behåar i torkskåpet. Jag slet snabbt åt mig den ena och försvann sedan in till förrådet för att runka. Det var som vanligt mycket skönt och jag tömde en rejäl sats på behån. Sedan återvände jag till tvättstugan för att hänga tillbaka behån. Men när jag stod där vid torkskåpet och just hängt tillbaka behån fick jag ett plötsligt infall. Behå nummer två, det fanns ju två behåar därinne. Så jag plockade snabbt ner den andra behån och återvände sedan till förrådet. Fram med kuken igen och börja ett nytt runk. Det var förstås skönt, lika skönt som det förra runket. Men nu hade jag ju nyss sprutat en utlösning, så denna gång tog det längre tid för mig att spruta igen. Men till slut kom jag förstås och tömde en ny sats på behån. Så rättade jag till min klädsel och återvände till tvättstugan. Men då hade kvinnan som tvättade återvänt och stod just och manglade sin tvätt. Jag låtsades då kolla lediga tvättider och sedan försvann jag snabbt därifrån. För första (och enda) gången hade jag fått se den kvinna vars behå jag ”prytt” med min sperma. Det ökade min upphetsning ytterligare. Och hennes andra behå behöll jag, den låg kvar i min byxficka när jag återvände till vår lägenhet. Jag har fortfarande kvar den behån i min samling, en skön trofé från min tid som ”behåsprutare”.

Dessa ”behåsprut” pågick i ungefär två års tid. Sedan flyttade jag ifrån mamma till en egen lägenhet och då kom jag inte åt denna tvättstuga lika lätt längre. Därmed upphörde dessa lekar. Men skönt var det.

Kommentera

Loading...