Sandra får stor svart..

Jag och min flickvän Sandra hyrde en längenhet i Spanien i somras, detta var vår första semestervecka och vi hade verkligen längtat efter att komma iväg. Jag och Sandra har varit tillsammans i 5 år nu och jag är verkligen lycklig med henne. Hon har ett fantasiskt vackert ansikte, naturligt blont hår och en smal kropp med små bröst. Jag får alltid höra komplimanger om hur snygg hon är.

Vi lärde känna grannarna där efter någon dag, det var en familj från Göteborg. Bosse och Eva som var i 50-års åldern var där med deras son Jonas och en kompis till honom, Mike som var adopterad från Sydafrika, dom var båda 20 år. Bosse och Eva var väldigt trevliga och nästa varje kväll slutade med att vi satt och drack vin med dem på deras balkong. Men sista kvällen så hade vi bestämt att vi skulle följa med ungdomarna ut, vi var ju trots allt bara 35 år.

Vi hade tagit några drinkar och sedan gått ut till deras stammisställe, dom hade varit där varje kväll. Jonas försvann iväg ganska snabbt med en ung svenska som han hade träffat tidigare och vi var kvar med Mike och en tjej, Amanda. Hon var en 25-åring som han hade strulat med tidigare, hon var en lång brunett, ca 180cm och såg ganska vanlig ut. Mike och Amanda hade varit och dansat och jag och Maria satt vid ett bord och drack drinkar när dom kom tillbaka. Jag vill också dansa sa Sandra, och eftersom jag inte ville så fick hon med sig Mike till dansgolvet och Amanda satte sig hos mig. Vi satt och prata lite när en salsa låt började spelas och vi såg hur Sandra och Mike började dansa lambada med varandra, det såg lite närgånget ut.
– Det där kommer hon att gilla sa Amanda.
– Vad då fråga jag?
– Den dansen med honom, hon kommer att känna att han är väldigt välbygd på vissa ställen sa hon och flinade.

Dom kom tillbaka en stund senare och efter det hann Mike med att dansa med båda Amanda och Sandra en gång till innan jag och Sandra kände att det var dags att åka hemåt. Vi frågade Mike och han skulle vara kvar, men till Amandas stora besvikelse sa han att det var lika bra att följa med oss. När vi kom tillbaka frågade Maria om Mike ville följa med in till oss och ta en drink.
– Ja, det kunde vara trevligt sa han.

När vi kom in gick Mike och lånade toaletten, Sandra kom fram och kysste mig samtidigt som hon började smeka mig på kuken.
– Jag skulle vilja fråga dig om en sak älskling sa hon.
– Vad då fråga jag.
– Jag skulle vilja ha sex med Mike ikväll, om han vill ha mig.

Jag blev helt ställd när hon sa det. Först kände jag mig sårad och väldigt svartsjuk, sedan började jag tänka att hon verkligen måste vilja detta. Det var som om hon läste vad jag tänkte och sa – Jag vill känna att jag fortfarande är attraktiv, och sedan skulle jag vilja veta om myten är sann sa hon leende.

Det vet du redan tänkte jag efter det som Amanda hade sagt när dom dansande. Men om jag sa nej nu så kanske hon skulle prova detta utan mig och jag skulle gå omkring och oroa mig för att hon skulle vara otrogen, så jag sa,
– ok, om du verkligen vill det så. När jag sa det så pussade hon mig och sa – du bäst älskling, och gick sedan iväg in i sovrummet.

Mike och jag stod och drack en öl när hon kom tillbaka, Sandra hade bytt om och tagit på sig en liten tunn vit topp utan bh och en par små vita bikini shorts utan trosor under, hon såg så sexig ut.
– Kom så dansar vi sa hon till Mike. Det blev snabbt lambadadans igen som blev allt hetare och hetare, då tog Maria ett steg bakåt och drog av sig toppen framför Mike. Han tittade på Sandra och gick sedan fram och kysste henne.

Efter det tog Sandra och drog av honom hans jeans och hans boxershorts. Hans kuk hoppade fram och stod som ett spett, den såg onaturligt stor ut, ca 25-30cm med en stor pung. Det syntes att Sandra blev lite överraskad när hon kollade på den, sedan börja hon runka hans kuk först med en och sedan båda händerna.
– Kom sa hon och drog med Mike i kuken in mot sovrummet. – Du måste värma upp mig först sa hon och drog av sig sina trosor och la sig framför honom på sängen. Han drog av sig sin t-shirt och la sig mellan Sandras ben och började slicka henne samtidigt som han körde in två fingrar i henne. – Så ja, det är skönt. Mer, fortsätt, stöna hon. Han pullade henne med tre fingrar och reste sig sedan och la sig mellan hennes ben.
– Vänta, kondom. Ni måste ha kondom sa jag.
– Nej, det behövs inte sa Maria, kom Mike, knulla mig nu.

Han stötte sig hårt mot Sandra som satte upp händerna mot hans bröst, – ta det lugnt, ta det lugnt i början. Åhhh, jag måste vänja mig, Åhh. Han hade nu lyckats få in mer av sin stora kuk i henne än vad jag trodde var möjligt och började knullade henne i högt tempo. – Åhh ja, åhh ja, åhh ja, du är så stor i mig, du är så skön. Åhh, fortsätt, ge mig mer. Åhh, jag vill känna hela dig. Åhhh, jag kommer nu älskling, jag kommer på hans kuk. AHHHHHH AHHHHHHHH. Hon kom i en våldsam orgasm och stönade så högt att jag trodde att grannarna skulle komma in medan Mike fortsatte och plöja in hela sin kuk i henne.

– Kom och ta mig bakifrån istället sa Sandra. Hon ställde upp sig på alla fyra framför Mike, han blötte sin kuken mot hennes fitta och sedan vet jag inte om han missuppfattade bakifrån eller om han bara passa på, men han började trycka in kuken i röven på Maria. Maria älskar analsex, och vi har det ofta själva, men det var nog inte vad hon hade tänkt sig. Men hon höll god min.
– Ahhh, det gör lite ont, var försiktig Mike sa hon.
Mike hade fått in hela ollonet och lite till och juckade fram och tillbaka i hennes anal när han började stöna.
– Ohhh. – Du får inte komma i min röv stöna Maria fram, lägg den på ryggen istället. Men det var för sent, Mike juckade ett par gånger och tömde sig, sedan drog han ut sin lem samtidigt som en rejäl laddning rann ur Maria.
– Jag skall torka av mig sa Mike och gick mot badrummet.

– Hur är det frågade hon mig.
– Det är ok sa jag och kände hur min kuk bultade som aldrig förr i byxorna.
– Kom så skall jag suga av dig sa Maria.
Jag drog ner byxorna och kände hur Sandra underbara läppar formade sig king mitt ollon och hon började suga mig. Det kommer inte krävas mycket till tänkte jag för det var underbart skönt och jag var otroligt upphetsad.
bigblack
När vi stod där kom Mike in i rummet igen. Hans halvstyva jättelem reste sig snabbt när han såg oss. Han sa inget ut gick och ställde sig bakom Sandra och började köra in sin kuk i hennes fitta igen utan att hon protesterade. Han hade ganska snart lyckats få in hela sin jättekuk i henne igen och knullade henne hårt.
– Åhh herregud Mike, knulla mig, knulla mig mer. Åhh, det är så jävla skönt. Ohhh, du fyller hela min fitta, fortsätt så.
Hon hade helt tappat koncentrationen på att suga av mig när Mike började knulla henne så jag drog ut kuken och började runka framför henne och kom ganska snabbt i hennes ansikte medan jag hörde hur Mike knullade henne till ännu en högljudd orgasm.

– Även denna gång så dröjde det inte så länge innan det gick för Mike, men denna gång så drog han ut sin kuk först och la sin sats på Marias rygg. Han visste nog inte vad han skulle säga för efteråt tog han bara på sig sina kläder, sa hejdå och gick.

Hur är det älskling fråga jag.
– Jag är helt slutkörd sa hon.
– Är allt bra då fråga jag.
– Skojar du sa hon, jag har aldrig haft det så är skönt någonsin. Vilken känsla det var när han fyllde ut mig, hans stora kuk var så jävla upphetsande.

Vi är fortfarande ihop och har ett underbart sexliv, men några veckor efter det att vi kom hem så bad Sandra att jag skulle skaffa en stor svart dildo till henne, vilket jag gjorde. Så nu använder vi den ibland när hon ber mig om att bli ordentligt uppfylld och pratar om hur skönt det var när Mike knullade henne.

Kommentera

Loading...