Sekreteraren visar upp sig på nätet

Det är ett par år sedan detta hände men jag kommer alltid att minnas den dagen, eller rättare sagt kvällen som om det var igår. Jag arbetar på ett kontor i en mellanstor svensk stad i södra Norrland. Våra arbetsplatser hade nyss blivit uppkopplade i ett nätverk där man hade en ISDN-internetuppkoppling vilket gjorde att man i princip kunde surfa när, var och hur som helst. Första tiden var det här med internet jättespännande och som den vanlige man är så hände det då och då att man surfade ut på nätet och spanade in några fräscha sexsidor. Det måste erkännas att man stötte på ett antal riktigt dåliga sidor men så småningom fann man ett par som man lade upp som favorit, givetvis under pseudonym för att ingen obehörig användare av min dator skulle ana vad det var jag satt och tittade på. Så småningom blev det en rutin, ja nästan ett tvång att dagligen titta in på dessa sidor. Jag blev nog näst intill en sexoholic när det gällde dem. De flesta sidorna var sk “amatörsidor” där vanliga människor visade upp sig i olika stadier av nakenhet eller i sexakter. En sida som jag ofta hamnade på var den som handlade om “Handjobs” där en elit besökare gjort till sin uppgift att lägga ut runkbilder, inte egna utan där en kvinna runkade av en man – tämligen normalt alltså. Det var otroligt vilka bilder det fanns inom detta området och eftersom jag själv älskar att bli avrunkad av min fru njöt jag av att titta på dessa bilder. Ibland när jag arbetade sent på kvällarna hände det att jag tog fram kuken och runkade av mig medan jag surfade runt på dessa sidor.

Denna kväll hade jag just gjort en paus i arbetet och kollade av nyheterna på “mina” sidor. Jag surfade in på en amatörsida där läsarna kunde bidra med egna bilder och klickade fram det ena paret efter det andra som dokumenterat sina sexakter och skickat in dem. Jag blev smått sugen på att försöka bidra själv men jag hade mina dubier om min kära hustru skulle ställa upp på att exponera sig på internet, även i maskerat tillstånd. Plötsligt såg jag en serie bilder som fick mig att fullkomligt tappa hakan. Där på skärmen framför mig låg min sekreterare Elsa utfläkt med benen brett isär och en stadig löskuk uppkörd i sitt fitthål. Att det var Elsa var det knappast någon tvivel om för bilden var dåligt maskad och på hennes ena axel syntes en tatuering som jag ingående studerat vi ett tillfälle då vi just kommit på att vi båda var tatuerade och vi hade jämfört dem som fnittriga småbarn. Min tatuering sitter på vänster överarm och Elsas på vänster axel och är så karakteristisk och “egen” att den knappast går att ta fel på. Så visst var det lilla Elsa som låg där på skärmen. Hon är ingen sådan skönhet man vänder sig om efter på gatan och jag har bara en gång tänkt på henne som ett potentiellt sexobjekt och det var på en firmafest då hon hade en kort svart klänning som smet åt om hennes rätt breda höfter och kraftiga stjärt. Nu såg jag den stjärten utan någon svart klänning och från många olika vinklar. Som förhäxad bläddrade jag fram bild efter bild. Det var Elsa i spetskorselett och nätstrumpor (jag älskar nätstrumpor), det var Elsa med diverse löskukar i fittan, det var Elsa ute i det fria helnaken. Jag fann säkert två dussin bilder med bara Elsa på i olika ställningar och i olika grad av nakenhet. Fascinerad plockade jag fram kuken och började runka allt medan jag bläddrade bland bilderna. Jag fastnade för en bild där Elsa halvlåg på en bastubänk med en massagestav halvägs instucken i musen och med andra handen kramande ett av brösten. På sig hade hon bara ett halvt sönderrivet linne och kroppen var täckt av svett. Hon såg otroligt kåt ut med svullna blygdläppar och spetsiga bröstvårtor. Huvudet var lätt bakåtböjt och den hårt målade munnen (hon är knappt målad alls annars) var öppen och tungan slickade på den fuktiga överläppen. Med den bilden på skärmen drog jag förhuden fram och tillbaka över mitt röda ollon och snart sköt jag iväg en sats som smackade rakt i skärmen och träffade Elsas bild. Två tre sprut till landade på skärmen innan jag fick fånga upp resten i en handuk, annars hade jag haft ett kletigt tangentbord att förklara för vår IT-ansvarige nästa dag.
Påföljande dagar gick jag omkring som i ett rus. Varje gång jag såg Elsa på jobbet såg jag bar nakenbilderna framför mig och många var de gånger jag fick söka upp toaletten för att bränna iväg en sats så att jag kom ner i varv något. Jag blev nu en trogen besökare på den sida där jag avslöjat Elsa men inga nya bilder dök upp. När jag så återvände till jobbet efter julledigheterna dök jag som vanligt in på den porrsida där jag funnit henne och gick igenom bilderna på jakt efter ny bidrag från Elsa. Jag antog att det var hennes pojkvän Roland som tagit bilderna, den lyckliga skiten. Då plötsligt öppnade sig skärmen och där var Elsa igen. Antagligen alldeles färska bilder för det fanns en del juldekorationer med en gran skymtade i bakgrunden. Elsa poserade i vanlig ordning i olika stadier av nakenhet och med en del leksaker. På en bild som jag länge betraktade stod hon på knä med den breda röven mot fotografen och med ena handen vidgade hon blygdläpparna medan hon med långfingret pillade på klitoris. Vilken kåting tänkte jag för mig själv och strök kuken utanpå byxorna. Den hade redan blivit hård och jag kände att jag måste runka av den innan den här dagen var slut.
Jag hörde röster utanför min dörr och fick hastigt växla till ett skrivdokument för att inte avslöja min sysselsättning. Det var Elsa som kom in och hälsade mig välkommen tillbaka och undrade om jag haft en skön ledighet. Vi utbytte artigheter och hon försvann med en del papper som jag i all hast behövde få kopierade. Det var givetvis ett svepskäl och så fort hon lämnat rummet öppnade jag bilderna med Elsa igen. Nästa serie bilder fick mig att nästan dö av kåtslag. Där låg Elsa och sög av sin Roland, hon hade hans präktiga ståkuk i munnen och i slutet av den serien fanns en bild som var det sexigaste jag sett. Det var en “finalbild” där Elsa hade tagit emot Roland sats i ansiktet och på brösten och hon såg ut att runka ut de sista dropparna ur kuken medan hon slickade sig om munnen. Wow,wow, wow, min lilla sekreterare i en sådan situation!! Det fanns ytterligare en serie bilder där Elsa och Roland knullade i olika ställningar där särskilt två bilder tilltalade mig och det var när Elsa red på kuken med sin breda Goa stjärt mot kameran och där hennes lilla stjärthål syntes.
Jag grep om min kuk genom jeansen och kände att jag nog skulle få en rekordsnabb utlösning om jag bara vågade ta fram den och runka ett par tag. Kaffepausen tänkte jag, på måndagar är det lite längre kaffepaus med företagsinfo, om jag skolkar från den hinner jag med ett runk. Sagt och gjort. När de andra drog sig ned till fikarummet en trappa ned klickade jag fram bilden med Elsa indränkt med sperma och lossade bältet., öppnad gylfen och tog fram den bultande staken och började dra skinnet fram och tillbaka. Med lite saliv blötte jag ollonet och fick fram precis rätt friktion för att det snabbt skulle ge resultat. Jag fixerade den härliga bilden och tänkte mig in i Rolands ställe och kände hur satsen kom farande genom kuken. Precis som förra gången landade den på skärmen och resten fångade jag i en pappershandduk.
Då., precis när jag var som mest sårbar, datorn full med sperma, byxorna nere och med en halvseg kuk i ena näven och en färsksprutad pappershandduk i den andra, trippar lilla Elsa in i rummet med en bunt nykopierade papper. Skit, jag hade sagt att det var brådis och plikttrogen som hon är hade hon offrat en del av kafferasten till att uppfylla min önskan!!
Elsa blev stående i dörröppningen med ett förfärat uttryck i ansiktet. Hennes blick vandrade mellan min halvslaka kuk och den nedkletade datorskärmen där hon kunde se sig själv på bild med pojkvännens kuk i munnen, fast nu dubbelt så kletig efter mitt bidrag. Ffförllått stammade jag fram, men jag kunde inte låta bli när jag fick se Dig på bild så där stammade jag fram. Elsa hade blivit illröd i ansiktet och såg ut som hon skulle explodera när som helst.
Hur länge har du vetat om det här sa hon till slut och fortsatte att stirra på mig. Jag kom mig inte för att röra mig och måste ha sett ut som ett fån där jag stod. Ett tag sa jag, men de nya bilderna har jag sett först idag och då gick det så här, förlåt mig men jag tyckte det var en så sexig bild på dig så jag var bara tvungen…och så hasplade jag ur mig om hur jag hittat bilderna och hur jag då och då, rätt ofta faktiskt, använt henne som runkobjekt. Elsa såg lite lugnare ut och jag började försöka rätta till min klädsel då Elsa sa –Vänta kan du inte göra det en gång till, jag vill se? Man kunde petat omkull mig med en fjäder! Där ville hon att jag skulle runka igen med hennes om förebild och som åskådare, och på kontorstid, helvilt alltså tänkte jag. Elsa log och la till – Du kan få en liten livetitt om du gör det. Skulle hon blotta sig för mig också. Hur galen kan man bli tänkte jag! Men tanken nådde nu fram till mitt tillfälligt paralyserade lustcenter och det kortslöt allt vett jag hade. På ett par sekunder styvnade kuken och blev till ett praktstånd som kändes dubbelt så hårt och stort som aldrig förr. –Ser man på sa Elsa och fnittrade okynnigt åt min stake. Kör hårt var signalen som gick ut från mitt högaktiva lustcenter i hjärnan. Jag började sakta runka min bultande stake som med den kvarvarande spermans hjälp blev hal och blank. Elsa tittade storögt på mig och hennes blick avslöjade att hon själv var påverkad av den absurda situationen som utspelade sig på hennes chefs kontorsrum!
Livetitten då sa jag och hon ryckte till men fann sig snabbt och drog upp tröjan till halsen och blottade ett pars uppnosiga bröst med styva bröstvårtor. Sedan knäppte hon upp byxorna och kasade ned dem till knäna och sedan gick trosorna samma väg. Hon sjönk ned i en besöksstol. Alltjämnt med blicken på mig, kuken , och dataskärmen. Elsa särade på benen och då såg jag rakt in i härligheten, i den härliga fitta som jag studerat så många gånger på skärmen, men denna gången var den helt rakad. De laxrosa blygdläpparna glittrade och den inre stack ut lite och formade en blomma. Gud vad hon var läcker, min sekreterare. Elsa förde upp ett finger i mynningen och pillade på sin klitoris som var som en liten knopp. Jag vände mig mot henne för att se lite bättre och hon ryckte till. -Se min inte röra, sa hon lite förskrämt, jag vill faktiskt inte knulla på riktigt. –Ok för mig sa jag , och tillade att jag kunde nog tillåta mig en sån här form av “snedprång” så länge det gick som i Magnus Ugglas låt “Den var aldrig inne…”.
Elsa log och stoppade upp ytterligare ett finger i sin hala mus och smeket hastigare runt kittlaren. Jag kände hur det svindlade för ögonen och medan jag hungrigt slukade varje detalj av föreställningen runkade jag min ståndare allt intensivare. Handen for lätt fram och tillbaka och ilningarna blev allt starkare i pungen. Elsas andhämtning blev flåsig och henens händer bearbetade den renrakade fittan i allt högre tempo . Det blev bar för mycket för mig. Med ett grymtande släppte jag iväg den först spermastrålen som flög genom luften och landade på Elsas vänstra lårs insida, inte på skärmen denna gången utan på den mjuka heta kvinnohuden. Jag sträckte kukskinnet maximalt och roterade med högra handen runt ollonets kant och undersidans fläns medan den andra strålen sköt iväg och landade på det högra låret. Den tredje kraftiga strålen landade på Elsas mage som höjdes och sänktes i takt med hennes andhämtning. De efterföljande strålarna nådde inte fram utan landade i avtagande takt på golvet mellan oss och de sista dropparna föll ned i mina kalsonger som fortfarande hängde vid knäna.
Elsa lät undslippa sig ett litet skrik och hennes kropp böjdes som i en båge när hon kom i en hejdundrande orgasm inför mina ögon. Hon ryckte och skakade utan avbrott och bet sig i läppen alltmedan hon pressade det två fingrarna in i den svullna fittan. Hon sjönk tillbaka i stolen och tittade med dimmiga ögon på mig där jag stod med droppande kuk och såg nöjd ut.
Då hörde vi hur folket kom tillbaka ute i trapphuset och på tio sekunder hade vi fått kläderna i ordning, torkat av datorn och anlagt ett proffesionellt yttre. När våra arbetskamrater kom in i korridoren satt vi sedesamt på varsinn sida av skrivbordet och försökte att se ut som vi arbetade. –Hejsan har Ni missat måndagsfikat, sa en käck kvinnlig arbetskamrat, då gick ni miste om något kul. Elsa och jag tittade på varandra och sedan brast vi ut i ett gapskratt. Vår arbetskamrat förstod ingenting och undrade vad det var för kul vi skrattade åt. –Äsch ingenting frustade jag, det var bara en kul grej jag såg på nätet som jag visade för Elsa sa jag. Elsa skrattade så hon kiknade.
Sen kom vi överens om att inte avslöja något om vad som hänt för någon och Elsa fick mig att lova att inte avslöja att hon fanns på nätet med sina bilder, i gengäld skulle hon tala om för mig så fort de skickat in några nya. Varje dag jag kommer till jobbet nu för tiden så frågar jag i förbifarten. –Har det vatt nåt? Svarar Elsa ja då så vet jag att det vankas godbitar på datorn. Senare på dagen brukar hon kontra med samma fråga och svarar jag ja då så vet hon att jag kikat på bilderna och också runkat mig själv till en utlösning. Vi bär denna hemlighet tillsammans och det sätter lite krydda på tillvaron på arbetsplatsen. Jo jag avslöjade faktiskt för min fru Carina att jag hittat Elsa på nätet. Nu när hon vet att det finns “vanliga” människor där med så har hon inte varit helt avvisande till att vi också skulle skicka in lite bilder på våra sexövningar. Vänta bara till Elsa får se dem.

Untitled-1

Kommentera

Loading...