Sex på nudiststranden

Det var i början av sommaren för några år sedan och jag ville bada! Verkligen, det var den första tanken som dök upp i huvudet när jag vaknade ensam i sängen. Fredrik var på besök hemma hos sina föräldrar flera mil bort och jag var redan upphetsad… Om jag inte kom iväg nu skulle jag ändå bara onanera hela dagen kändes det som. Förgäves försökte jag få med mig Klara till stranden men hon var upptagen. Eventuellt kunde hon titta förbi senare. ”Jaja” tänkte jag medan jag drog på mig en tunn klänning och tittade på termometern. 20 grader och det var fortfarande morgon. ”Det här blir en bra dag” log jag för mig själv innan jag gick mot dörren med min ryggsäck i handen. ”Vart ska du?” Oskar hade tydligen kommit igår efter jag hade somnat. Han stod mitt emot mig i t-shirt och kalsonger, yrvaken och tittade gäspande på mig. ”Vill du med och bada?” log jag lite busigt mot honom. ”Ja, visst” svarade han förvånat tillbaka, ögonen var skamlöst fastklistrade mot mina styvnande bröstvårtor – som om jag var någon att döma med blicken mot bulan i hans kalsonger. Han gjorde sig i ordning och vi cyklade iväg.

Väl framme var jag genomsvettig. Oskar också. Efter att vi parkerat cyklarna tittade jag på klockan. Den visade strax efter tio men trots det var stranden nästan tom. Medan vi gick småpratandes ned mot vattnet funderade jag på ifall vi skulle gå mot nakenstranden istället, men tänkte att det fick vänta. Mycket eftersom att Oskar var med mig. Jag var helt utmattad efter att ha gått halva vägen dit, så metodiskt placerade jag ut handdukar åt oss och hukade mig ner för att rota fram vattenflaskan ur min ryggsäck. Efter att ha druckit tog jag fram bikinin och reste mig upp. Oskar tog bara av sin t-shirt och sina shorts med badbyxor under. Mina vita bomullstrosor fick åka av, så jag något fumligt för jag såg hur klänningen åkte upp mer än vad jag väntat mig. Detta resulterade i uppskattande blickar från mannen som låg en bit ner mot vattnet. Oskar stirrade även han fast med en lätt rodnad. Han hade haft badshortsen under sina kläder, så byta om slapp han – men ståndet gick inte att dölja! Skamset la han sig på mage, för att dölja sitt stånd gissade jag, men jag såg hur han nyfiket sneglade mot mig. Leende och ”omedveten” stod jag vänd mot mannen ned mot vattnet och fumlade än mer för att trä på mig underdelen. Jag såg hur ett stånd växte i hans badshorts när jag drog av mig klänningen, blottade brösten, för att sedan ta på överdelen. Jag tittade mot Oskar. Han andades tungt med blicken mot mitt skrev. När jag sneglade ner såg jag hur underdelen inte täckte riktigt hela busken. ”Kom, vi tar ett snabbt dopp” fnissade jag och drog upp honom. Vi sprang ner mot vattnet och jag fick anstränga mig för att inte fnissa åt ståndet som guppade i hans badshorts.Efter att ha plaskat lite vatten på varandra gick vi upp igen. Oskar hade fortfarande ett kraftigt stånd, men verkade mer avspänd nu – det kändes skönt och vi la oss ner igen, båda på rygg. Jag märkte hur mannen ner mot vattnet fortsatte titta. När jag sneglade ner mot mitt skrev blev det tydligt varför. Bikinitrosan satt snett. Väldigt snett. Jag log för mig själv och särade än mer på benen och visade betydligt mer än vad jag borde. Det gjorde mig kåt. Väldigt kåt. Jag låtsades om att inte se honom, men det hade nog inte hindrat hans blick att vara som fastklistrad på min vildvuxna mus. Oskar satt bredvid mig och andades tungt – det syntes verkligen på honom hur han försökte låtsas om att inte titta… men det gjorde han allt. Hade han inte lutat sig framåt hade det varit omöjligt att dölja bulan där han satt på handduken.

Tiden gick och allt fler människor kom för att njuta av solen. Klockan var strax före tolv när jag började känna mig kissnödig och funderade på om att gå till buskaget en bit bort. Fast jag ville inte gå, det var så skönt att ligga här och att ”omedvetet” visa upp sig på det här sättet gjorde mig otroligt kåt, det bultade ordentligt och jag kunde känna att jag var riktigt våt. Känslan påminde lite om att tappa bikiniöverdelen och förgäves ”leta” efter den i en simhall. De flesta som gick förbi noterade mig och det var främst öppet positiva reaktioner. Många saktade ner, en del stannade till och med till, andra brydde sig inte om att dölja att de tittade genom att försöka snegla. Jag blev bara kåtare och kåtare och försökte fånga ögonkontakt med allt fler. Oskar låg nu på rygg strax intill mig och bekymrade sig inte längre om att dölja sina blickar. Antingen torkar badshorts långsamt vid skrevet, eller så var det en rejäl försats som kladdade ner dem. Ett par i övre tonåren gick förbi, på väg upp från vattnet, precis innan jag tänkt föreslå att vi skulle börja röra oss. Kontrasten i deras miner var riktigt rolig, jag fick verkligen hålla tillbaka mitt fnissande – en gapande ung man som fryser till och en mycket upprörd flicka, som drar sin karl hårt i sidan för att inte stirra in mellan mina ben. ”Va tittar du på, va?” flämtade hon ilsket. När hon skällde på honom där han stod som förstelnad kunde jag inte hålla tillbaka mitt fnissande – inte heller det faktum att jag var kissnödig. När jag kände hur det skvätte till så var jag snabb med att ta av mig bikiniöverdelen för att sedan trä på klänningen, men det gick fortare än när den hade tagits av, medan jag knep så hårt jag kunde. Oskar tittade granskande på mig, blicken var undrande. Jag behövde verkligen kissa nu! ”Kom så går vi” fick jag ur mig medan jag tog upp den ena ryggsäcken. Snabbt fick han ihop handdukarna för att följa mig medan jag nästan hoppade min väg därifrån. Det var omöjligt att missa den lilla fläcken i sanden efter att vi lämnat platsen.

Det var för sent. Redan strax innan jag hann komma hela vägen till buskarna kände jag hur det inte gick att hålla tillbaka, väl skyddad av dem kände jag värmen längs mitt högra ben. Med en djup suck hukade jag mig ner. ”Äntligen” tänkte jag för mig själv med ett djupt andetag. Oskar stod på andra sidan buskaget, men kunde inte dölja hur han sneglande igenom. Jag log för mig själv. ”Kom hit” viskade jag glatt över axeln. Det dröjde inte länge innan han stod där och såg hur min bikinitrosa – som reflexmässigt dragits ner till knävecken – blev lätt nedstänkt när den då och då träffades av strålen. ”Blir du kåt av att se styvmorsan kissa?” log jag mot Oskars försök att dölja sin hårdnade kuk med händerna. ”Vill du se?” svarade han med en lätt darrande stämma. Jag nickade ivrigt medan hans händer greppade tag i sidorna av badshortsen och drog ner dem helt. Ollonet som svajade framför mig verkligen rann… Strax innan jag var färdig tittade jag mig omkring. Inte långt bort stod en kille i ungefär samma ålder som Oskar och tittade rakt mot oss. Jag log mot honom medan jag greppade tag i Oskars kuk när jag väl kissat färdigt. Det pirrade i hela mig att känna min styvsons kuk i min hand, medan en främling tittade på oss, inte mer än 100 meter från badstranden med endast ett lätt buskage som skydd.Långsamt runkade jag den hårda kuken. ”Oj va kladdig du är!” retades jag och log upp mot Oskar som illröd i ansiktet log tillbaka. När jag sneglade över min axel och kunde jag se hur killen där borta stod kvar fast nu med handen innanför badbyxorna. Med ett leende vinkade jag diskret honom mot oss. ”Slicka mig” bad jag Oskar som snabbt lydde. Han begravde huvudet mellan mina lår och vandrade med sina tunga från min klitta ner mot mitt anus. Jag stönade högt varpå han fortsatte upp mot min klitta som han började suga på. Vår betraktare stod nu precis bredvid och runkade sitt lilla stånd, minst lika kladdig som Oskars. Jag drog upp Oskar så han kom över mig och lät min hand styra in kuken så att han fyllde min plaskvåta mus. Det verkligen rann ur mig medan Oskar pumpade hårdare och hårdare. Den andra killen satte sig ned på knä vid mitt ansikte, fortfarande runkandes. ”Jaså?” log jag med en frågande min innan jag tog hans ollon i min mun. Det var omöjligt att trotsa den vädjande minen. Utan problem fick jag in hela och lät tungan massera den. Han stönade till. Oskar drog ut sin kuk och sprutade ner oss båda för att sedan börja slicka mig igen. Efter en stund vände reste jag mig upp för att rida Oskar som nu börjat hårdna till ordentligt igen. Efter att runkat honom lite hukade mig långsamt ner över kuken och fortsatte samtidigt suga på den andra killen. Jag tog ut den och tittade upp mot honom. ”Kyss min rumpa” sa jag mellan mina stön med min hesa röst. Han var duktig och lydde mig, verkligen penetrerade mig med sin tunga medan jag gned mitt underliv hårt mot Oskar, framåtlutad för att ge killen så bra tillträde som möjligt. Det kändes underbart… ”Knulla mig” stönade jag fram varpå han tog sin kuk och gned ollonet mot min kladdiga rumpa innan han tryckte in hela. Jag flämtade till högt. Det dröjde inte länge innan även han kom. Satsen fyllde min rumpa, jag stönade till. Han drog ut den och fortsatte runka. Kort därefter kom även jag. Efter att ha vänt mig om hade jag nu två tonårskukar framför mig, den ena kåtare än den andra. Kåt, smått yr satte jag på huk och kände hur sperman droppade ur min rumpa. Där, bakom buskarna, sög jag dem bägge samtidigt. De fick precis plats i min mun som jag förde upp och ner medan tungan gjorde sitt. När jag började gnida min mus kom killen med mindre kuk. Jag fortsatte suga Oskar till han sprutade igen. När han kommit hade de andre killen försvunnit. Vi klädde på oss och gick mot cyklarna.

Kommentera

Loading...