Sexnovell med het gruppsex i en hiss

Detta hände sig för ett par månader sedan. Jag var på jobb som IT-konsult på initialt uppdrag för ett medelstort företag.
Efter en dags möten med ett par timmars övertid på kontoret skulle jag ta hissen ner till entrén.
Vid hissdörren stod redan två män och en kvinna. Alla klädda efter kontorsmodell, männen i kostymer och kvinnan i högklackat, kjol och jacket.
Jag tittade lite extra på kvinnan, hon verkade vara i 30-års ålder, söt med sexiga former.
Glasögon och det blonda håret uppsatt i en knut i nacken, -henne skulle man få till det med, men är nog en isprinsessa, tänkte jag.
Hissen anlände och vi steg in, en av kostymerna tryckte på knappen ner till entrén, dörren stängdes och hissen började sjunka.
Efter bara en liten stund gnisslade det till, hissen stannade samtidigt som ljuset släcktes för en sekund och någon typ av nödbelysning tändes,,.
-vad fan är det nu, svor en av kostymerna till.
-Ja fan också, har varit krångel med hissen sedan flera dagar, och inte fixar dom det heller sa den andra kostymen.
Kvinnan såg lite orolig ut och sa –hoppas vi inte fastnar alltför länge, har några ärenden att ta hand om.
Jag harklade mig och påpekade att –det finns ju ett nödsystem, skall säkert vara igång alldeles strax, ska väl finnas en signalknapp att trycka på hoppas jag.
-Ja du sa en av kostymerna, är nog inte så säkert, här brukar det vara en hel del som inte funkar, är väl därför du är här? Sa han med ett snett leende.
Jag får väl passa på att beskriva mig själv, är 35 år, civilare inom data, normal längd och gymmar vid behov så inget överflödigt att dras med.. Singel numer men med ett flerårigt samboförhållande bakom mig som tog slut pga för mycket resande kors och tvärs i landet.
-Jaha, vi får väl presentera oss sa en av kostymerna, om vi ändå blir sittandes här en stund.
-Johan heter jag, jobbar här på företaget inom marknadsföring.
-David, sa den andra kostymen, ekonom.
-Kristina, sa kvinnan, ingenjör.
-Hej, på er, jag heter John, sa jag, konsult och första gången jag är här. Är tänkt att jag skall jobba med erat IT-system.
Alla var trevliga och vi pratade om både dittan och dattan medan vi väntade på att hissen skulle börja funka, men inget hände.
Det började bli ganska varmt i hissen, kände att jag började bli fuktig om ryggen, så jag krängde av mig kavajen.
Verkade att de andra också märkt det, kavajerna åkte av och lades i en hög i ett hörn av hissen.
-puhh ganska varmt det här sa Johan, -ska inte du också ta av dig kavajen sa han till Kristina.
Hon log lite snett och sa – ja, vore inte dumt, men jag har bara behå under den.
-Inte gör det oss något sa David och log.
-Säger ni det så, sa Kristina och knäppte upp kavajen och tog av den.
Hon hade fantastiska bröst kunde man se i den svarta spetsprydda behån, stora och fasta.
Jag blev lite generad och det märkte nog dem.
-Det är inte så farligt sa David, vi brukar faktiskt ofta basta tillsammans allihopa under kick-offs och liknande.
-ok sa jag, mig gör det inget, snygga bröst förresten lade jag till med ett leende.
Kristina besvarade leendet och sa –tack, jag vet, med ett ännu bredare leende.
Jag kunde inte slita min blick från hennes bröst och märkte att jag nog började få stånd –fan vad skämmigt, tänkte jag.
Men upptäckte att de båda andra killarna faktiskt också tittade ganska ogenerat på hennes behag.
Hon märkte nog vad som hände med oss och verkade inte misstycka.

Det blev ganska tröttande att stå i hissen så vi satte oss ner lutandes mot väggen.
David satt närmast Kristina, efter en stund märkte jag att han smekte lätt hennes lår vid kjolkanten.
Hon var med på noterna och böjde sig mot honom och kysste honom passionerat.
Davids hand hade nu åkt in en bit under kjolkanten och smekte henne.
Jag såg att David hade fått en redig bula i sina kostymbyxor, han verkade vara välutrustad..
Kastade ett öga på Johan och såg att även han hade fått en bula.
Jag var inte heller opåverkad utan kände att min kuk reste sig mer och mer i takt med Davids och Kristinas allt hetare kyssar. Tungorna lekte i varandras munnar. Verkade som att de totalt glömt bort att vi också var där.
Johan stötte till mig med armbågen och sa –de har varit ihop av och till under året. Kristina är en fantastisk frigjord kvinna.
David hade nu hela handen under Kristinas kjol, den omiskännliga doften av kvinnokön spred sig i hissen.
Min kuk stod nu stenhård i mina byxor, verkade vara samma läge för de andra killarna, stora bulor.
Kristina tog nu och grabbade tag om Davids bula, smekte den utanpå byxorna.
David stönade till, han lyfte på Kristinas kjol och smekte stringtrosan åt sidan och smekte hennes skåra.
Kristina stönade lätt och hennes blick var dimmig av kåthet.
Hon tog med andra handen också om Davids gylf och drog ner blixtlåset. Hon förde in sin hand och lyckades fiska ut en stor erigerad lem. Ollonet glänste i ljusskenet, blålila och verkade fuktigt av försats. Kristinas hand slöt sig om den och började rytmiskt smeka den.
Johan kunde inte hålla sig mer utan han knäppte upp sina byxor och tog fram en ståtlig lem.
Jag kunde inte annat än följa exemplet och drog ner gylfen och fiskade fram min stenhårda kuk.
Kristina tittade på oss när vi smekte våra kukar, sedan sa hon –kom ni också!
Vi var inte sena att närma oss, hon greppade snabbt Johans lem i ena handen och min i sin andra. David reste sig på knä och erbjöd sin kuk till hennes mun, hon kysste den snabbt och lät den sedan glida in i sin mun.
Samtidigt smekte hon våra lemmar, jag tittade på Johans lem, den var grov och ådrig, med ett stort blåaktigt ollon. Han stönade sakta i takt med Kristinas smekningar. Jag kunde inte heller hålla tyst när Kristina lät sin hand mjukt massera min kuk.
David drog ut sin lem ur Kristinas mun och började knäppa upp hennes kjol. Kjolen föll ner och snart följde trosorna samma väg.
Kristina ställde sig på alla fyra och David knäade bakom henne, han lät sin lem smeka hennes skåra några gånger innan han med ett stön lät sin påle sjunka djupt in i henne. Jag knäböjde framför henne och hon tog min kuk i sin mun. Jag knullade henne sakta i munnen i samma takt som David knullade henne bakifrån. Det var en fantastisk känsla att se sin kuk åka in i hennes mun samtidigt som David tryckte in sin lem djupt i hennes grotta. Samtidigt runkade hon Johans kuk, plötsligt stönade han till högt och en stråle sperma flög rakt i ansiktet på Kristina. Hon släppte min kuk och tog Johans i sin mun, hon sög och slickade tills han sjönk ihop och den nu halvstyva lemmen åkte ut. David grymtade högt bakom Kristina, hans stötar var nu febrila och jag förstod att han var nära. Plötsligt krampade han och stönade till, efter några konvulsioner drog han ut sin lem ur henne. Sperma och fittsaft droppade från hans kuk. Kristina tittade uppfodrande på mig –din tur, sa hon kort.
Jag ställde mig på knä bakom henne och lät min kuk sjunka in, hon var dyblöt av Davids sperma och hennes egna safter. Jag knullade henne i långsamma stötar, jag märkte att hon svarade bäst när jag lät kuken komma nästan ur henne och massera hennes klitoris mellan stötarna. Jag fortsatte på detta vis, hon gnydde högt nu för varje stöt –fan vad skönt, knulla mig med din stora kuk, knulla miiig..
-kom låt din sperma komma i mig jag vill ha din sperma nuuu..
Hon krampade ihop totalt när det gick för henne –guuud jag kooommer, jaa så jävla sköönt, din jävla bock, jaaa.
-kom fort, jag vill känna dig, smaka dig, kom, jag vill ha dig i min mun
Jag var inte sen att lyda, ställde mig framför henne, hon slukade min kuk, sög på den, slickade på den,
-jaa, jag kommer nuuu!! Jag kände spermakaskaderna skjuta ut rätt i hennes mun, hon slickade i sig allt, inte en droppe kom ut. Jag lät min slaknande lem glida ut. Vilken gudinna.
Under tiden hade Johan vaknat till igen, han greppade hennes skinkor och tryckte in sin lem i hennes fitta. Han knullade febrilt, Kristina skrek nästan –jag kommer igen.. knulla mig era jävlar..
David hade också fått stånd under tiden det var nu hans tur att munknulla henne, han höll om hennes bakhuvud och lät sin kuk åka in och ut i långa tag. Efter bara några minuter såg jag att han skulle komma.
-Nu, nu jävlar kommer det, ahhh stönade han. Han drog ut sin kuk och tog några snabba runktag, Kristina gapade och han sköt sin sperma i kramper över hennes ansikte och mun.
Samtidigt tömde sig Johan med ett högt grymtande i Kristinas fitta.
Samtidigt lyste hissens ordinarie belysning upp och något surrade igång högst upp.
Vi tog snabbt och klädde på oss och var nästan.. färdiga när hissen var nere i entrén. Men som tur var så fanns ingen där.
Innan vi skildes åt beslöt vi att träffas fler gånger, alla tre…

Kommentera

Loading...