Sexparty hemma hos oss

Omkring en månad sen berättade Sanna att hon hade börjat med att åka hem till människor och ha sexparty där hon visade upp olika sexleksaker. Allt ifrån små till stora dildos, oljor, kulor och allt möjligt. Saker till att ha skönt med ensam, med respektive eller med andra. Eller vad man nu vill ha det till. Och jag tyckte det lät spännande och att det var en kul grej.

Hon ringde mig en dag på jobb och undrade om jag skulle vilja ta emot henne hemma hos oss och bjuda in lite vänner. Jag undrade om det skulle vara blandat med tjejer och killar ,men Sanna ville bara att vi skulle vara tjejer denna kvällen. Jag sa att jag skulle ringa runt och höra hur många som var intresserade av att komma. Och jag erbjöd mig att fixa nått gott att äta. Dagarna gick och jag väntade med spänning. Tankarna for runt i huvudet, undrar om någon skulle nappa på och komma på vårt sexparty. Ytterligare någon dag gick och ja jag tänkte inte så mycket på det längre eftersom ingen hört av sig.

Men så pep min mobil och det var Anna som skrev att hon kom gärna och hade två tjejer till med sig. Bra skrev jag tillbaka och mer information skulle komma. Efter några timmar fick jag ytterligare ett sms och det var en Sara som tacka ja. Oj tänkte jag nu vart vi fem tjejer och jag hoppades fler skulle svara. Ytterligare nån dag passera och nu var det två veckor kvar till vi skulle ha vårt lilla sexparty. Under dessa dagar hade ytterligare fem tjejer anmält sig. Vi var tio personer nu och det var helt ok. Partyt skulle bli av. Jag berättade för dig att vi skulle ha party hemma hos oss men att det bara var tjejer som fick vara där. Jag undrade om du inte kunde träffa dina polare den dagen/kvällen så var vi själva hemma, jag och alla tjejerna. Klart svarade du, kan vara trevligt och träffa gänget. Sagt och bestämt, den lördagen var min och tjejernas. Och du var på ditt håll.

Dagen kom och jag hade allt med maten klart, Sanna kom och packa upp allt vad hon skulle visa. Gud vilka saker det fanns. Man blev genast nyfiken på grunkorna. Innan du gick så viska du i mitt öra se nu om där är något du vill ha så beställer du de. Så busar vi när jag kommer hem. Redan där gjorde du mig kåt och sugen. Ville rafsa åt mig saker och skicka hem alla och be dig komma hem så vi kunde leka hela natten.

Men nu börja tjejerna komma en efter en och snart är vardagsrummet fyllt med förväntansfulla tjejer. Vi fnittrande och pratade satt och tog en drink, innan Sanna började presentera sina saker. Jag personligen fattar inte hur man kan få in vissa dildosar som är stora och grova som en hand/arm. Hur får dom plats i en fitta liksom. Jaja upp till var och en. Jag tror jag vet vad jag vill ha. Sanna plockar nu fram en dildo och berättar vilka funktioner den har osv sen visar hon resten av sortimentet. När hon är klar så får man ställa frågor och beställa om hon inte hade sakerna med sig. Om man nu har blivit intresserad av något. Jag själv vet vad jag ska beställa och köpa.

*Fjädervippa
*Bojor till händer/fötter
*Ögonbindel
*Någon olja
*Penisring
*Glidmedel
*Stav med vibrator
*Stav utan vibrator

Beställningarna klara och det som Sanna hade med sig i fler exemplar fick man köpa på plats. Vi sätter oss för att äta. Men några har lämnat oss redan då dom av olika själ inte kunde stanna kvar. Vi var fem stycken totalt som var kvar.
Vi satt och pratade och diskutera olika saker, vad vi upplevt och vad man gjort inom sex. Typ sanning eller konsekvens men vi hade bara kategorin sanning. Sanna ställde frågan om man haft sex med mer än sin respektive på samma gång. Typ trekant eller fler. Det var jag och en annan tjej som räckte upp handen. Vi fick berätta lite om det och sen frågade vi dom andra tjejerna om dom ville testa.

Alla tre sa direkt ja absolut att det skulle vara trevligt och testa en gång sen får man se. Nästa fråga om man varit otrogen, en svarade ja på den. Jag anser inte att jag vart otrogen mot dig då jag vart med andra, för du vet ju om det och vi är överens om hur vi vill ha det. Nästa fråga var om man skulle kunna ha sex med en väns man. Tre svarade ja på den frågan men bara om alla var med på det. En fråga var om man skulle kunna ha gruppsex eller sex på flera, typ med vänner/väninnor. Även på denna fråga räckte tre stycken upp handen. Timmarna gick och vi fick mer och mer dricka i oss. Vi blev mer och mer fnittriga och frågorna blev mer snuskiga. Nu var det min tur att ställa en fråga och den löd:

Om jag hade tagit hit min man just nu, hade någon av er kunnat ha sex med honom om han har ögonbindel på sig och inte ser vem utav oss som knullar och leker med honom. Men i slutet får han ta den av sig för att se vem han knullat med. Det blev alldeles tyst och sen prata alla i mun på varandra, om jag skulle tillåta det och inte bli svartsjuk. Jag sa att det är helt ok, att både han och jag tänder på det. Och vi vet vart vi har varandra. Det blev återigen tyst och ingen sa något. Jag fråga igen. Och då säger en av tjejerna att jo det skulle hon kunna tänka sig, sen haka en till på. Bra sa jag jag kan ringa efter honom o fråga om han vill komma hem. Men han kommer ha ögonbindel på och inte se er. Och ni får leka med honom och berätta typ vad ni vill han ska göra med er.

Jag ringde upp dig och undrade vad ni gjorde, du svara enkelt att ni satt och drack och spela tv-spel. Du undrade vad jag hade på hjärtat och jag förklara för dig vad vi hade diskuterat. Jag undrade om du var sugen på och vara vår lilla härliga leksak. Att andra tjejer skulle leka med dig och du skulle göra det dom bad dig om. Du sa att du var hemma om en timme ungefär. Vi la på och jag gick in till tjejerna. Sa att om en timme kom du hem. Vi pratade vidare och ställde frågor, och tiden rann iväg. Du ringde upp mig och sa att du var på väg in nu. Jag bad dig att gå in i sovrummet, vi andra kommer snart. Och du ta på ögonbindel men behåll kläderna på.

Jag gick in med Anna först och hon börja smeka din kropp och känna på dig, hon knäppte upp dina jeans och lät byxorna falla mot golvet. Jag tittade på henne och hon titta på mig. Jag nickade att fortsätta. Jag såg att du var hård, dina boxer var väldigt tighta framtill där din kuk ligger. Hon drog av tröjan och smekte dig hon kysste din bringa och ner över magen. Hon försökte lirka av dina boxer, det tog emot lite vid kuken men hon fick ner dom. Din kuk stod rätt ut och hon greppade tag om den och börja runka den, själv blev jag grymt kåt av att se henne leka med dig. Med den kuken som jag leker med. Lägg dig ner sa hon, du gjorde som du blev tillsagd. Och la dig ner naken i sängen. Hon lekte med dig och smekte din kuk, hon smaka på den jag hörde dig stöna till hur du njöt av det hon gjorde, jag gick in för att hämta nästa tjej.

Lisa kom in och såg på när Anna lekte med dig. Hon gick runt sängen till andra sidan. Du kände på henne, smekte hennes kropp. Din hand leta sig in under tröjan och hon drog den av sig. Hon tog av resten av kläderna och var alldeles naken. Jag själv satt i fåtöljen och lekte med mig själv. Använde den nya dildon. Anna klädde av sig helt naken nu och där i sängen låg ni tre alldeles nakna. Du smekte och kände på Anna medan Lisa smekte dig. Hon sög din hårda kuk. Lekte med den med både mun och tunga. Hon titta på mig och jag viska rid honom. Så hon grensla dig med sin fitta och jag såg hur din kuk försvann in i hennes fitta. Du stönar av deras behandling. Jag är nästan lite sotis att jag inte får vara med, men vill att du leker med dom själv. Anna reser sig upp grenslar ditt ansikte. Hör hur båda tjejerna njuter, dom gnyr och stönar. Jag vet hur skönt du gör det när du leker i fittan, vet hur skön din hårda kuk är. Jag bara avundas tjejerna som har dig under sig nu. Men jag njuter med mig själv i fåtöljen. Mina tankar går till Sanna som sitter ute i vardagsrummet. Men tror bestämt att hon har gått hem, hon vet ju vad vi skulle göra. Min fitta är alldeles kladdig och jag hör hur kladdig Lisa är när hon rör sig upp och ner på din hårda kuk.

Helt utan någon förvarning så lutar sig Anna fram och börjar hångla med Lisa. Jag trodde inte att dom var så, att dom skulle leka med varandra också. Men man vet inte allt om sina vänner. Du slickar Anna intensivt och kan höra hur hennes stön dämpas av kyssen hon ger Lisa. Efter en liten stund så stannar Lisa upp med att rida, hon kliver av din kuk kallar på mig och vi suger din kuk tillsammans. Den smakar fitta, men inte min utan Lisa´s. Vi hör Anna andas tyngre o kan inte hålla sin orgasm borta utan låter den komma. Hon stönar högt och jag hör henne säga att din tunga är underbart härlig. Hon skakar i hela kroppen av orgasmen.

Hon kliver av ditt ansikte, du ligger där alldeles kladdig. Jag tittar på dig och du har världens underbaraste leende. Jag böjer mig fram för att kyssa dig samtidigt fingerpullar du Lisa medan Anna leker med din kuk tillsammans med Lisa. Jag frågar Lisa om hon vill ha samma behandling som Anna fick och givetvis säger hon ja. Hon grenslar nu ditt ansikte och det bästa med allt är att du har inte sett hur dessa tjejer ser ut.

Du får bara känna och smaka på dom. Jag njuter när jag ser hur du tar hand om dom på ditt sätt. Kan nästan känna hur det känns när Lisa får samma behandling. Jag smiter ut i vardagsrummet och Sanna är inte där vilket jag redan listat ut. Jag hämta min fjädervippa som jag köpt tänkte vi skulle retas lite. Tillbaka i sovrummet ser jag hur skönt tjejerna har, jag smyger bort till fåtöljen igen sätter mig för att kolla in er. Så skönt det ser ut.

Lisa har hunnit komma en gång i ditt ansikte redan och håller på att kliva av. Dom säger till dig att du ska resa dig upp. Du famlar i mörkret men dom hjälper dig. Du är nu mellan dessa underbara tjejer och dina händer smeker deras nakna kroppar. Du kysser deras bröst och leker med deras fittor. Dom ber dig ställa dig bakom dom för båda vill bli knullade. Men vem först? Lisa ville att du skulle ta henne först då hon vill känna din kuk i sin fitta innan hon måste hem då hennes man undrar vart hon är. ”Klockan är ganska mycket nu” Anna säger inte emot då får hon dig sen ju. Vi hjälper dig att känna efter vart Lisa står och du smeker och smiskar henne på rumpan lite. Du tar din hårda kuk och drar den i hennes kladdiga springa. Du trycker in den i hennes fitta och hon flämtar till när du fyller ut fittan med din sköna kuk. Du stöter hårt och långt in i henne. Samtidigt smeker du Anna över rumpan och hennes anal. Jag bara njuter av att se hur du behandlar dom, hur dina händer smeker och hur dom får leka med din kuk. Du knullar Lisa snabbare och hårdare, samtidigt så leker Anna med hennes fitta. Anna gillar och leka med tjejer har vi märkt och Lisa verkar inte ha nått emot det. Anna smeker klittan och märker att Lisa är nära då hon börjar knipa och krama med fittan. Lisa stönar och gnyr och kommer i en skön orgasm när du knullar henne och Anna smeker henne.

Anna smeker henne lite till, hon är alldeles skakig och kladdig. Du har inte kommit än du väntar lite. Du smiskar Lisa på skinkan och tackar för ett skönt knull. Lisa kliver av sängen kommer fram och kramar om mig. Hon viskar i mitt öra vilken underbar man jag har och hur skön du är. Nu ska hon hem och knulla sin man och använda lite saker. Pussar varandra godnatt och sen går hon. Du börjar känna dig fram till Anna. Hennes stora sköna bröst smeker och smakar du på och du undrar om det är ok att knulla. Anna kvider lite och nästan stönar ett ja. Hon är het och kåt och vill ha din kuk. Men först vill jag lägga mig i lite, jag tar fjädervippan och drar den först över din nakna kropp, låter den smeka över dig och sen lägger jag den i din hand, låter dig leka med den på Anna. Hon gnyr där hon står framför dig. Du låter den smeka över svank och rumpa ner vid hennes fitta, hon stönar det är skönt, hon njuter. Du daskar den på rumpan och sen lägger du undan den. Dina fingrar smeker hennes våta fitta. Du lutar dig fram och slickar henne lite till innan du knullar henne. Samtidigt så ställer jag mig framför dig och din ena hand leker med mig. Känner dina våta fingrar pressas in i min fitta. Känner hur du fingerpullar mig medan du knullar Anna. Nu stönar alla tre då det är hur skönt som helst och man blir mer upphetsad av att höra dig och Anna stöna. Jag vill komma vill känna dina fingrar i mig när jag kommer. Du leker med klittan samtidigt och jag kan inte stå emot. Dels din behandling, hela situationen och att jag lekt mycket själv under kvällen, allt gör att jag är så kåt och kan inte hålla emot. Jag kommer med dina fingrar i mig och samtidigt hör jag Anna att hon är på väg att komma men hon håller lite på sig, hon vill att du ska komma samtidigt, att du sprutar din varma sperma i hennes fitta. Du stöter hårdare och intensivare i hennes fitta, du stönar, du flämtar du är nära.

Din kuk bultar och spänner. Du kan inte heller hålla emot och båda ni kommer tillsammans i en intensiv orgasm.
Du juckar lite till så att all sperma pumpas in i hennes fitta. Underbart skönt att se. Du drar den ur hennes fitta och Anna vänder på sig och tar din kuk i sin mun, hon suger den ren och den är snart redo att användas igen. Undertiden viskar Anna till mig att jag ska lägga mig på rygg i sängen, jag undrar varför men hon säger åt mig att göra det. Jag kryper upp och lägger mig ner på rygg. Du står framför mig och Anna ber dig att gå åt sidan. Hon ber dig sen ta av ögonbindeln och sätta dig i fåtöljen. Hon särar på mina ben och lägger sig mellan mina lår.

Hon smeker min våta fitta och låter sin tunga leka i springan, jag njuter, det är skönt hon vet vad hon gör. Hennes tungspets trycker hon in och jag hör att hon njuter av att slicka. Jag stönar, trodde inte jag skulle njuta så av en tjejs behandling. Jag tittar på dig, du runkar din kuk. Du tittar med stora ögon och bara njuter. Anna leker försiktigt och smeksamt, hon suger in min svullna bultande klitta i munnen och låter tungan leka med den, jag kommer jag måste få komma. Det är underbart skönt kan inte stå emot. Pressar mitt underliv mot hennes mun och ansikte hon leker intensivare och jag kommer i hennes mun. Hela jag skakar av den kåthet jag har inom mig. Jag tittar mot dig och ser hur snabbt och hårt du runkar din kuk. Anna lutar sig ner mot mig och undrar om jag vill slicka henne lite. Jag vill testa vill känna en fitta i min mun. Så vi byter plats och du fortsätter runka din kuk. Jag lägger mig ner mellan Anna´s lår och smeker lite försiktig först så som jag smeker mig själv, när jag märker att hon njuter så låter jag min tunga nudda vid hennes springa.

Hon flämtar till och vrider på sig, min tunga glider in mellan hennes läppar och jag rör den upp och ner. Hon njuter, jag hör och märker det. Plötsligt märker jag att du är nära mig, du står bakom mig. Känner hur din hand smeker min rumpa och ner mot min fitta. Det är kladdigt du har hämtat oljan jag köpte. Dina händer smeker varsamt samtidigt som jag slickar och leker. Du ställer di på knä bakom mig, din kuk glider runt och i min springa. Äntligen har längtat efter din kuk hela kvällen och snart hela natten. Du trycker in den i mitt trånga hål. Ditt ollon kommer in sen drar du ut kuken igen. Pressar in den och känner nu hur min fitta kramar om den. Du juckar hårt och jag känner hur din kuk bultar inne i mig. Din hårda sköna kuk, du knullar så skönt. Jag slickar Anna mer intensivt och låter min tunga cirkulera runt hennes hårda klitta.

Trycker in två fingrar och låter dom glida in och ut. Anna tittar på oss och tycker att detta är så underbart och skönt. Hon hjälper mig hur jag ska smeka henne. Hon tar min hand i sin och visar hon ber om min tunga för att komma. Jag slickar hårdare och nu rör hon på sig, hon pressar sin fitta mon min mun vilket gör att min tunga glider längre in i hennes fitta. Samtidigt koncentrerar jag mig på dig och mig. Du knullar mig hårdare och jag kommer jag stönar hur skönt det är och berättar hur kåt jag är. Samtidigt känner jag hur det drar ihop sig och Anna kommer i en stark och skön orgasm. Hon håller lätt på mitt huvud och ber mig slicka lite till. Samtidigt drar du ut kuken och nu bestämmer du och du vill att jag ska lägga mig bredvid Anna. Jag lägger mig ner och du ställer dig framför oss. Du runkar nu din kuk och du stönar att du kommer , var beredda för din sperma lär spruta.

Du runkar hårt och man ser nästan hur din kuk pulserar och den vill spruta sin varma sperma över oss. Du kommer och riktar mot oss. Anna träffas i ansiktet och sen riktar du mot mig och jag får massa över hals och brösten. Den pumpar ut massor och vi blir alldeles kladdiga. Så länge du har fått hålla det inne men när du väl fick tömma var det en underbar känsla. Att se all denna sperma som du samlat på dig under kvällen. Jag kliver av sängen och går iväg för att tvätta mig. Anna torkar av sig lite och tar sen din halv slakna kuk i munnen för att suga den ren. Jag tror att Anna gilla din kuk, men hon vet att den är min och att detta bara var en grej vi gjorde för en gång bara. Anna gick på toaletten efter mig och jag gick inte till dig. Du kysste mig ömt och berättade hur mycket du älskar mig och mina små bus. När det blev ledigt på toaletten så gick du in för att duscha. Jag följde Anna ut och vi stod och prata lite på trappan innan hon tog sina saker för att bege sig hem.

Jag gick in till dig och vi bäddade rent för att sen lägga oss, jag ville ligga nära dig och bad om att få ligga sked. Jag berättade om alla saker jag beställt och köpt och sa att resten ska vi använda en annan gång, inte idag. Nu fick det vara bra. Jag kysste dig och tog din hand i min. tryckte mig tätt intill dig och du viskar i mitt öra, vilka sköna fittor jag fick knulla och slicka idag. Nästa gång är det din tur hjärtat och då är det en massa killar. Sen viska du godnatt och pussa mig i nacken. Jag somna i din trygga sköna famn. Och låg där hela natten… och båda somnade med ett brett leende på läpparna.

Addintimlagret336280

Kommentera

Loading...