Skolflickan som älskar sperma

Det var så länge sedan jag skrev. Men har haft så mycket att göra. Idag ska jag skriva en fantasiberättelse till er. Det här är en dröm jag ofta tänker när jag onanerar. Jag brukar ändra och låta det bli olika handlingar så det här är bara en av alla de jag ofta tänkt.

Om det skulle finnas en sådan här skola. Tala om det för mig. Jag börjar där direkt. Jag ska också erkänna att jag läst en annan berättelse här som inspirerat mina tankar.
Nu börjar jag. Tänkte om du inte kommer ihåg mig kan du läsa min första berättelse. Som är sann. Ingen fantasi. Smisk som liten heter den.

Välkommen till 4S skolan stod det på skylten utanför skolan. Jag steg in. Hade gått här en vecka nu. Jag var 16 år och jag var glad att min stränga pappa låtit mig börja här. I den här skolan skulle jag lära mig massor och jag skulle vara ganska skötsam. Inte helt för det var ju det jag älskade mest av allt. Att få prova på de fyra s-en. Du kanske undrar vad 4s står för. Det var det som skolan hade som grundtanke att alla skulle lära sig mest om man följde 4S. Eller kanske att 4S gjorde så att man skötte sig. 4S stod för deras trapp-straff, Skam, Smisk, Smek och Sex. Skam betydde att man i klassrummet eller på annan plats i skolan skulle skämmas. om man bröt mot en regel eller inte gjorde läxan eller inte skötte sig på annat sätt straffades man i sju steg. Först de 4 små s och sen tre stora S. Fyra första små s var skam. man skulle som ett stå på en stol i en timme så alla kunde se på dig och tänka att du gjort dumt. Det första s-et betydde Skämmas. Andra S-et betydde skyla. Man skulle också stå på stol i en timme. Men då i bara underkläder och man fick skyla sig med sina händer. Man skulle också snurra ett kvarts varv varje minut. Tredje s-et betydde småbyxor. Man skulle ta av sig allt utom sina småbyxor. Man skulle stå en timme och man skulle snurra varje minut. Ett kvarts varv och man fick inte skyla sig. Händerna vid sidan. S nummer fyra betydde samma sak men alla kläder av.
Sen kom de sista tre s-en. Smisk betydde att man skulle till rektorn efter skolan och han eller någon annan skulle ge en smisk. Rektorn hade hand om alla flickor. Hans sekreterare hade hand om alla pojkar. Ibland fick de i skolans styrelse vara med och hjälpa till. Näst sista S var att man efter smisk blev smekt av rektorn eller hans sekreterare eller någon i styrelsen. Och det sista s-et smisk, smek och sedan sex med rektorn eller de andra.

Första veckan hade jag bara fått ett straff. Jag hade glömt en läxa i franska och fick stå 30 minuter på franskalektionen på en stol. Så fick jag står 15 minuter på rasten i tomt klassrum och så 15 minuter på nästa lektion. Då var det en annan klass där. Så jag fick skämmas i två klasser. En lektion den veckan var det en kille i klassen som kom försent. det var hans fjärde straff. Så han fick ta av sig alla kläder och ställa sig helt naken på en stol längst fram. Han hade en stor kuk och jag tror vi alla tjejer hade svårt med koncentrationen den lektionen. Jag tittade mycket på hans kuk och på hans stjärt när han snurrade runt på stolen. Då kom jag på något kul. Jag satt längst fram. När läraren var bak i klassrummet så knäppte jag upp min skjorta och drog upp min BH. Jag brukar inte ha BH. Behöver inte det för mina bröst är så fasta och jag vet att alla älskar att titta på dom. Och jag älskar att man ser mina bröst genom mina kläder. Men i skolan måste man ha BH. För annars skulle andra och tredje straffet bli samma. Jag visade alltså mina bröst för honom. Och han stirrade och han reagerade. När han kom på det blundade han. Men det var redan försent. Hans kuk reste sig och pekade rätt upp. Han fick inte skyla sig. Så nu kunde vi alla titta på honom med stånd också. nu fnissade alla. Men han såg jättearg ut på mig. På rasten kom han och var jättearg. Jag skämdes lite och sa förlåt. Men han sa att jag nu måste hjälpa honom bli av med ståndet. Jag gjorde det gärna. Vi gick till toaletten och han ville känna på mina bröst först. Han fick det. Det var jätteskönt och mina bröstvårtor blev hårda och stora. Han tyckte jag hade fina bröst. Sen ville han att jag skulle suga hans kuk och jag gjorde det. Den var stor och varm och jag vet att jag är duktig på att suga kuk. Det tyckte han också och jag sög bara en kort stund innan jag kände kuken bli ännu större och så sprutade han min mun full. Jag svalde allt. Älskar sperma. Det smakar så gott. Rasten var slut och vi gick till klassrum igen och jag var jättekåt. Men hann inte onanera förrän nästa rast. Och den lektionen kom en tjej försent och det var hennes andra. Så hon fick stå i underkläder. Hon hade en jättefin BH och den var lågt skuren. Så man såg hur fina bröst hon hade. Hennes trosor var också jättesnygga och de var små. Man förstod när man tittade på henne att hon inte hade mycket hår på fittan och bak var det string. Så man såg hennes fina snygga stjärt. Den var ganska stor och rund. Nästan lika fin som min stjärt tänkte jag. Hon använde sin händer för att dölja bröst och fitta fast hon hade underkläder på sig och när hon stod med stjärten mot oss hade hon händerna på sina skinkor. Jag tyckte det var sexigt och det såg ut som om hon smekte sig själv där hon stod framför oss. Så på rasten när jag lät mina fingrar smeka min våta fitta tänkte jag mera på henne och hennes kropp än på hans kuk som jag sugit av för en timme sedan. Jag kom jätteskönt.

Mitt andra straff fick jag andra veckan och mitt tredje fick jag fjärde veckan. Vi hade biologi och jag råkade tappa en skål med vatten. Läraren blev jättearg. Tittade i sin bok och såg att det var mitt tredje straff. Så jag fick klä av mig allt utom småbyxorna. Ställa mig på stolen och sakta snurra där framme. Jag är ju stolt över mina fasta runda bröst och tyckte att det kändes bra att stå där och visa upp dom både framifrån och från sidan. Men det var bara tio minuter kvar på lektionen så jag fick stå kvar på rasten och en halv lektion till när det kom en annan klass. På rasten stannade läraren kvar och han tittade jättemycket på mig. Han satt vid sin kateder och jag tror att han runkade under bordet. Han ville inte visa mig utan såg ut som om han bara satt. Men jag kunde se att han blev så röd i ansiktet. När jag stod med rumpan mot honom så tror jag att han kom. För sedan var han mera lugn och började läsa i en bok.Många såg jätteglada ut när de kom in till nästa lektion. Många killar och även tjejer tittade hela tiden på mig. Nu var jag så kåt. Jag fick klä på mig och på nästa rast frågade jag han som jag sugit av om han kunde hjäpa mig med en sak. han ville. Och vi gick till toaletten och han fick smeka mina bröst. Hans kuk var beredd. Jag bad honom sticka in den i min fitta och han knusslade mig stående tills jag kom. Jätteskönt. Han ville också komma. Han fick det men inte i mig. Han sprutade sin sperma på min mage.

Sista Skamstraffet fick jag samma vecka. Faktiskt lektionen efter. Jag och killen kom försent. Så jag fick ta av mig alla kläder direkt och ställa mig på stolen. Han fick ha kläderna kvar eftersom han skulle få gå till rektorn för smisk efter skolan. Jag var lika stolt över min rakade fitta och min runda fasta stjärt som jag var över mina bröst. Så jag tyckte om att stå framför alla alldeles naken. Snurra och visa upp mig. Den enda jag tyckte var pinsamt var att jag inte torkat av sperman ordentligt och undrade om alla kunde se att det var sperma jag hade på magen. Jag har så lätt att bli kåt. Så efter lektionen var jag jättekåt igen. Men ville inte ha samma kille igen. Så jag bestämde mig för att sköta det själv. Men när jag gick in på tjejernas toalett kom en annan tjej från klassen efter mig. Honda att hon tyckte jag hade jättefin kropp och att jag var väldigt snygg och sexig. Hon frågade om hon fick smeka mig lite samtidigt som hon onanerade. Men sa att jag också ville onanera. Då hjälper jag dig att komma sa hon om du hjälper mig. Vi gick in på toaletten. Vi började med att kyssas. Det var så härligt att känna hennes mjuka fuktiga tunga mot min och jag lät mina händer samtidigt smeka hennes rumpa. Hon hade sina händer på min och det var så härligt att bli ordentligt kåt. Jag knäppte upp hennes skjorta samtidigt som hon knäppte upp min. Våra BHar åkte av och jag smekte hennes små men fasta bröst samtidigt som hon smekte mina. Både mina och hennes bröstvårtor styvnade och jag hörde hur hon stönade när mina fingertoppar försiktigt smekte bröstvårtorna. Du har så vackra bröst hörde jag henne säga. det har du med viskade jag tillbaka. Rätt vad det var stod vi båda nakna och hon bad mig sätta sig på toalettstolen medan hon kröp ner mellan mina särade ben. Hennes tunga och fingrar smekte min fitta och hon var fantastisk på att göra det skönt. När jag kom första gången skrek jag ut min orgasm högt och bad henne fortsätta ett tag till. Min klitoris var nu så känslig att det inte behövdes mycket från hennes tunga för att jag skulle komma en gång till. Vi bytte plats och jag lät min tunga gå på upptäcktsfärd på och i hennes helt rakade fitta. Det var en fantastisk känsla och med tunga och två fingrar kom hon flera gånger och när hon helt utmattad satt på stolen och bara log ställde jag mig bredbent framför henne och smekte min fitta med fingrarna tills jag kom ännu en gång. Jag älskade att ha åskådare när jag onanerade.

Det tog två veckor innan jag fick mitt femte straff. För mycket prat sa min lärare och jag skulle få gå till rektorn efter skolan. Smisk var ju något jag var uppvuxen med och något jag tyckte om. Jag älskar att få smisk. Det har jag gjort sen jag var liten och jag tyckte tiden gick väldigt långsamt innan det var dags att gå upp till rektorn. Jag fick sitta utanför hans rum och vänta. Det var jag och en annan tjej. Vi pratade lite och hon skulle också få femte straffet och visste precis som jag inte riktigt vad vi hade att vänta. Hon fick gå in före mig och efter en stund hörde jag ett ljud jag kände igen och det var daskar av händer på en naken stjärt. För mitt inre kunde jag se henne ligga över rektorns knä med sin nakna rumpa i vädret och jag såg hans stora händer daska skinkorna hårt. Jag hörde hur hon skrek till för varje dask och kunde för mitt inre se hennes skinkor bli rödare och rödare. En pirrande känsla spred sig mellan mina ben och jag längtade efter att få lägga mig i rektorns knä och känna hans händer daska mina skinkor. Så äntligen upphörde smiskandet och jag kunde höra rektorns röst. Inte vad han sa men att han pratade med henne. Så öppnades dörren och hon kom ut gråtande och hade sina händer på stjärten. Hon tittade på mig och satte sig bredvid mig. Det är din tur nu viskade hon och jag måste stanna och lyssna tills du är klar. Men jag kan inte sitta. Det gör så ont. Ta en kudde från stolen där och sitt på den. Vi ses sa jag och gick in till rektorn.Han satt bakom sitt skrivbord. Han var stor. Kanske 60 år. Såg helt okej ut för att vara så gammal. Han berättade olika saker för mig om hur man skulle sköta sig innan ha sa åt mig att ta av mig kjol och småbyxor. Naken på underkroppen fick jag stå en stund till medan han pratade om ordning och reda. Sen bad han mig lägga sig över hans knän. Han rätade till mig och så började hans smiskande. Hårda slag landade på mina skinkor och det sved mer och mer. Värmen spred sig från skinkorna och mellan mina ben och samtidigt som det sved mer och mer blev jag bara kåtare och kåtare. Jag kan inte hjälpa det. Men smisk på min stjärt är så härligt. det svider och det värmer. Jag älskar till och med ljudet. Dask, dask, dask. Han på mot fast skinka. Gärna et stor kraftig hand som täcker en stor del av min skinka. Kanske tio minuter eller en kvart tog det innan jag fick ställa mig upp och han berättade om hur viktigt det var att följa regler och att nästa gång är det det näst sista straffet som jag skulle få. Om jag inte skötte mig. Han hoppades att jag skulle göra det. Men jag undrar om det var sant. Jag tror han önskade mig tillbaka snart igen. Jag fick klä på mig och när jag kom ut satt hon kvar med tårar i ögonen. På vägen hem hade vi sällskap och vi pratade om smisk. det var första gången för henne. Hon hade aldrig fått smisk hemma och hon tyckte att det gjorde jätteont. När jag berättade om min barndom och att jag tyckte om det berättade hon att hon också blivit kåt trots att det gjorde så ont. Hon sa att hon hade blivit alldeles våt mellan benen men skämts för att berätta det för mig. Men nu när jag berättat så vågade hon. Jag berättade att jag alltid onanerade efter smisk och hon sa att hon hade tänkt göra det också. Jag frågade om vi inte kunde göra det tillsammans. Men hon tyckte det skulle kännas konstigt. Jag tänker alltid på killar när jag onanerar sa hon. Inte på tjejer. Jag kan tänka på både killar och tjejer sa jag. Och efter att ha pratat hela vägen hem om mest sex bestämde hon sig för att prova. Är det tjejsex då frågade hon. Betyder det att jag är lesbisk också. Kanske sa jag. Men det spelar väl ingen roll bara man har det skönt. När vi kom hem till mig gick vi upp på mitt rum. Hur vill du göra frågade jag. Jag vet inte svarade hon. Hur vill du göra. Jag skulle vilja att du smiskade mig sa jag samtidigt onanerar jag. Okej sa hon. Vi börjar med det så bestämmer jag mig sen. Jag knäppte upp min kjol och drog av mig trosorna. Småbyxor hette det bara i skolan. Jag ställde mig vid mitt skrivbord och lutade mig fram över bordskivan. Nu stod jag med rumpan i vädret. Smiska mig så hårt du kan sa jag. När första slaget av hennes lilla hand landat på min ömma skinka lät jag ett finger glida över min våta fitta. Dask efter dask hamnade så härligt på mina skinkor och mina hand rörde sig snabbare och snabbare. Hårt masserade jag min klitoris och varvade det med att sticka in två fingrar i fittan. Samtidigt smiskade hon mig. Inte så hårt som rektorn och inte med så stora händer som hans. Men det var trots det jätteskönt. Jag försökte hålla emot orgasmen för att dra ut på känslan. Efter ett tag gick det inte längre och jag kom i en härlig och lång orgasm. Så skönt. Jag reste mig och kunde inte motstå att ge henne en hård kram och en riktigt blöt puss på hennes söta lilla mun. Hon särade på sina läppar och våra tungor möttes i en härlig kyss. Samtidigt smekte hennes små händer mina varma skinkor. Det var så skönt. Blev kåt igen men nu var det hennes tur. Hon ville prova som mig. Så hon tog av sig kjol och trosor och ställde sig lutad mot bordet och jag njöt av hennes stjärt. Skinkorna rosa från tidigare smisk. Jag startade smiska henne. Inte så hårt daskade jag stjärten med mina händer. Dask, dask, dask. Samtidigt kunde jag se hennes hand jobba med sin fitta och efter kanske 100 lösa daskar kom hon. Hon sjönk ihop över skrivbordet och jag kunde inte låta bli att smeka hennes stjärt. Hon särade på sina ben och jag förstod att hon ville bli smekt. Hon var inte färdig. Jag kände hennes varma och väldigt blöta fitta och jag lät mina fingrar leka och smeka blygdläppar, hennes inre och hennes klitoris. Stående lutad över bordet kom hon ännu en gång och när jag försiktigt vände henne och la ner henne på rygg på bordet så särade hon på sina ben och jag slickade henne till den tredje orgasmen. Utan ett ord la jag mig i sängen. På rygg med särade ben. Jag blundade och strax kände jag hennes tunga försiktigt leka runt mellan mina ben. Snälla stick in två fingrar och fortsätt slicka viskade jag Och så kom jag. Jag är nog bisexuell viskade hon när vi låg och kramades och kysstes i sängen efteråt.

Det började närma sig terminens första lov när jag fick mitt femte straff. Och den dagen hade varit väldigt speciell. Det som hänt var att två killar och en tjej hade haft matkrig på lunchen och blev straffade Killarna hade bägge kommit fram till straff fyra medan tjejen var vid straff tre. Så mitt i matsalen fick de ställa sig på varsin stol. Alla i skolan var där. Alla såg. Killarna helt utan kläder och tjejen med bara småbyxor. Uppnosiga brukar man kalla sådana bröst som hon hade. Jag tände direkt på dem och givetvis också de två kukarna. Killarna verkade också gill tjejens bröst för bägge två fick stånd. Att tjejen också gillade det hon såg kunde man se på den våta fläcken i hennes trosor som bara blev större och större. Jag tror att vi alla i matsalen nu var ordentligt upphetsade. För min del kunde jag tyvärr inte göra något åt det. Hade gärna knullat med en eller med bägge killarna eller varför inte även med tjejen. Det hade varit någonting. Men jag skulle upp till rektorn igen. Nu för straff fem Smek. Så smisk och smek väntade mig. Undrar hur det skulle vara. Idag var jag ensam i väntrummet och när jag blev inkallad satt rektorn bakom sitt skrivbord. Enda skillnaden var att han också hade sällskap av en yngre kille. Kanske 20 år. Det här är min son sa rektorn bara. Sen fick jag ta av mig på underkroppen och rektorn förmanade mig. Sonen bara satt där och tittade. Jag fick lägga mig över rektorns knä och så fick jag återigen en rejäl omgång på stjärten. Det sved och jag var tvungen att skrika ut min smärta under de sista minuterna. När jag var klar och hade hört rektorns prat om hur man skulle bete sig sa han åt mig att klä av mig allt för nu var det dags för straffet smek. Knäppte upp skjortan och tog av mig min BH. Jag är så glad över min kropp. Fyra ögon studerade min kropp, bröst och fitta. Jag fick vända mig om och de skulle studera min stjärt. Ser bra ut hörde jag rektorn säga. Eller hur? Ja hörde jag sonen säga. Jag var rejäl kåt nu. Jag hade matsalen i minnet och min heta stjärt som fått smisk. Jag hoppades han skulle säga att smek betydde att jag skulle smeka mig själv till jag kom. Men så var det inte. Rektorn berättade att hans son var med ibland för att lära sig. Han skulle bli rektor på skolan en dag och han behövde träna sig på sex. Så idag tänkte jag att han skulle få prova att utföra straffet smek. Du kanske undrar vad smek betyder? Då ska jag berätta det. Det betyder att jag smeker dig tills du kommer. En del kanske inte tycker att det är ett straff men vi filmar det och vi tar bilder. Sen har vi ett album på skolan med bilder som vi kan visa upp. Jag var så kåt och jag brydde mig inte m att de filmade. De fick gärna ha filmer på mig att runka till. För mitt inre såg jag en massa gubbar runt ett styrelsebord i kostymer som satt med kukarna ute och runkade när de såg filmer på tjejer som blev smekta. Jag såg hur alla sprutade samtidigt när de såg mig få orgasm. Jag blev ännu kåtare. Min dröm gjorde att jag inte hört vad rektorn sagt. För nu stod hans son framför mig och klämde på mina bröst. Han andades tungt samtidigt som han klämde hårt på muna bröst. Det var inte speciellt skönt.Han klämde ett tag och missade mina känsliga bröstvårtor. Så jag kände kåtheten gå bakåt i min kropp. Det blev inte bättre när han flyttade händerna till min fitta. Klumpigt och ganska hårt vispade han runt utan att ta hänsyn till mina mera känsliga delar. Han vände mig och smekte stjärten. Särade skinkorna och petade med ett finger på mitt anushål. Där hade jag aldrig haft någon och började fundera på hur det skulle kännas. Men han lät fingret stanna utanför och så sa han klar till sin pappa. Hon är inte kåt sa han och gick och satte sig. Jag ska visa hur man gör sa rektorn. Han ställde sig bakom mig och så började han smeka min nacka, mina öron, min hals, axlarna, ryggen och ner över stjärten. Han fortsatte upp längst höften, sidorna på ryggen. Upp till halsen igen. Han smekte mina läppar med fingertopparna. Han smekte mina kinder, runt ögonen, håret och när han kom ner till mina bröst och försiktigt kramade de hård och fasta kullarna och med två fingrar om vardera bröstvårtan klämde försiktigt då var jag kåt igen. Jättekåt. Jag kände hur det rann ur min fitta och jag ville bara ha mer och mer. När händerna lämnade brösten och begav sig smekande ner mot fittan var jag i en annan värld. hans händer smekte försiktigt utanpå och runt min fitta. Samtidigt tryckte han sig mot mig och jag kunde känna ett hårt stånd tryckas mot mina skinkor. I min fantasi drömde jag hur hans kuk var fri och hur den trycktes in mellan mina skinkor och hur en liten bit av hans grova kuk trycktes in i mitt anushål. Försiktigt juckade han och lät kuken glida ytterligare en liten bit in i min stjärt.Han slickade på mina känsliga örsnibbar och hans ena finger hittade min svullna klitoris samtidigt som hans andra hand smekte resterande delar av fittan. Jag kände hur han muckade sakta sin hårda kuk genom sina byxor mot min stjärt, men i min värld var han nu halvvägs inne i mitt anus. Så drömde jag hur han plötsligt tryckte in hela sin stora och svullna kuk längst in i mitt stjärthål. Och då kom jag. En fantastisk orgasm. Jag skrek och grät om vartannat. Det var så skönt. Rektorn kunde verkligen sin sak och med drömmen om hans kuk i min stjärt blev det kanske en av mitt livs största och mest intensiva orgasmer. På hemvägen tänkte jag att jag en gång skulle be rektorn att få sen filmen han spelat in.

Dagen efter i skolan råkade jag missa att vi hade prov. Jag hade inte läst på och tänkte att det var smartast att skolka. Men det var det inte. Skolk betyder straff. Dåligt resultat på provet kan betydde dåligt betyg men inte straff. Så jag hamnade hos rektorn för sista straffet på den officiella straffskalan. Att något mera fanns tänkte jag inte på. Men nu vt jag bättre. Det är klart att de som inte sköter sig sen får fortsatt straff. Men det kan jag berätta mer om sen. Nu satt jag efter skolan utanför rektorns rum igen. Dagen efter straff sex och väntade på straff sju Sex. Idag var jag inte ensam utan det satt två killar och en tjej också. Den ena killen skulle få straff fem alltså smisk. Den andra skulle få straff sex alltså smek. Tjejen skulle få straff fem smisk och så jag med straff sju. Rektorns sekreterare var en snygg tjej på cirka 30 och det var hon som öppnade dörren först och kallade in han med straff fem. Vi alla satt utanför och hörde hur han fick smisk därinne. För min del var det väldigt upphetsande. Jag hade sett min bror fått smisk många gånger och älskat at se pappa daska hans stjärt och se skinkorna bli rödare och rödare. Nu när det låg en kille där inne och fick smisk kunde jag se honom framför mig. Hur hon smiskade honom och hur han gnydde och kved. När han kom ut rann tårar från hans kinder och han smekte sin stjärt för att dämpa smärtan. Den andra killen fick gå in. Jag och den andra tjejen väntade fortfarande på vår tur. Han som fått smisk gick runt i rummet och gned sina händer mot sin stjärt. Jag har en salva som tar bort svider sa tjejen som väntade med mig. Vill du prova? Ja tack sa killen. Kom ska jag smörja in dig sa tjejen. Dra ner dina byxor. Du behöver inte skämmas jag har redan sett dig naken i klassrummet. Att jag inte hade det tänkte han nog inte på. Har ställde sig framför henne med rumpan och drog ner sina byxor. Jag såg hur hon tog fram en tub ur sin väska och öppnade locket. Och jag satt på andra sidan och såg hans kuk. Stor och grov hängde den mellan hans pungkulor. Jag hade aldrig tänkt på att killar kunde raka sig. Men det hade han gjort. Han hade inte ett enda hårstrå på eller runt sin kuk. Tjejen började smörja honom på rumpan och han stönade tyst. Samtidigt hörde vi daskar från rummet bredvid. Utan att jag tänkte mig för kunde jag inte låta bli. Jag sträckte ut en hand och kände på hans rakade pung och hans rakade kuk. Den var så len. Om det var det eller den andra tjejens smekande atv skinkorna vet jag inte. Men hans kuk reste sig och jag kunde inte heller låta bli att öppna munnen och föra den till kuken. Den gled in och jag smekte hans ollon med min tunga samtidigt som jag smekte hans pung med min hand. jag förde kuken fram och tillbaka och det var så härligt. Jag vill också hörde jag den andra tjejen säga och hon satte sig bredvid mig och jag läte henne smaka på hans kuk också. Vi turades om att suga honom. Jag kommer sa han och drog ut kuken. Han greppade om den och började runka snabbt. Så sprutade han och båda vi två gapade och fick dela på hans sperma. Vi hörde att smiskandet hade slutat. Snabbt drog han upp byxorna och precis då öppnades dörren och den andra killen kom ut. Det var det skönaste jag varit med om sa han. Det kan inte vara ett straff att bli avsutten på det sättet. Vi alla tre andra tittade på varandra och flinade. Men fan vad det svider på stjärten sa han. Jag har en salva sa tjejen. Men precis då öppnades dörren och rektorn sa att hon skulle komma in. Vi kanske kan träffas efteråt alla fyra och hjälpas åt att smörja in våra stjärtar. Vi kommer ju allihopa ha ont. Gärna sa bägge i mun på varandra. Kom hem till mig sa den ena killen. Mina föräldrar är borta och jag har en stor pool i källaren.

När de gått satt jag ensam kvar och hörde smackar från rummet bredvid. När de upphörde visste jag att hon nu skulle få njuta och ha det skönt. Jag väntade spänt på att få höra henne komma men hon var för tyst för det. När hon kom ut alldeles röd i ansiktet hann jag berätta att vi skulle fortsätta efter. Och det tyckte hon var bra. Jag måste ha kuk i mig sa hon. Sen var det dags för mig. Den här gången fick jag börja med att ta av mig alla kläderna. Sen skulle rektorns son få prova att smiska. Så jag fick lägga mig naken över hans knän. Han var lika dålig på att smiska som att smeka. Slagen var ojämna och alldeles för lösa. Det enda jag gillade var att jag kände hur hans kuk blev hård och tryckte mot mitt lår medan han daskade mina skinkor. Sen skulle han smeka mig. Som igår. Inte så skönt. Men hans kuk var hård och pekade upp i byxorna. Hans pappa bara satt på en stol och berättade vad han skulle göra. När han tyckte att han smekt färdigt. Det var bara att klämt hårt på mina bröst och haft sina fingrar runt i min fitta. Inget med känsla och inget som var skönt. Då berättade rektorn att nu var det dags för sex. Sex betyder som det låter. Vi har sex med dig och allt är tillåtet. Min son vill knulla dig i stjärten och jag vill att du suger mig samtidigt. Kom hit till mitt skrivbord och böj dig över det så ska jag förbereda ditt stjärthål för kuken. Jag såg sonen ta av sig och jag visste inte om jag tyckte om det längre. Igår hade jag kommit när jag tänkte på rektorns kuk i min stjärt. Men idag och med sonens kuk visste jag inte. Jag såg sonen klä av sig och blev glad när jag såg hans lilla kuk. Den var pytteliten. Även nu när det stod upp. Den där var inte mycket att ha i stjärten. Inte mycket mer än en febertermometer. Har du haft en kuk i stjärten förut frågade rektorn. Nej aldrig svarade jag. Då ska jag förbereda dig. Han hällde en olja mellan mina skinkor och så kände jag hur han med cirklande rörelser öppnade mitt anushål. Ett finger gled in och så två. Han muckade sakta och jag tyckte att det kändes bra. Jag hade gärna velat smeka min fitta samtidigt. Men det vågade jag inte göra eller be honom om. Nu är hon klar sa rektorn och så kände jag sonen ställa sig bakom mig och med ett tryck tränga sig in i min stjärt. Det var inte större än rektorns ena finger. Han började jacka och jag hann inte mer än tänka att jag ville ha en kuk i fittan istället innan jag kände kuken bli aningen större och höra honom skrika. Åhhhh. Och så kom han och drog sig ur mig. Samtidigt hade rektorn tagit fram sin kuk. Den var stor. Hans stånd var framför mig och han greppade om mitt hår och tryckte in hela jättekuken i min mun. Så började han jacka mitt huvud och jag kände kuken långt bak i munnen. Han stötte sin kuk långt in i mig och jag hörde sonen lång bort. Får jag smiska henne samtidigt. Tror rektorn sa ja för så kände jag hans händer smiska mina skinkor och jag började njuta av det som hände. Så plötsligt stannade rektorn upp. Drog ut sin kuk och spruta hela mitt ansikte fullt med sin sperma. Sonen slutade smiska mig och jag fick tillsägelse att klä på mig. det här var inget jag hade väntat mig. Jag hade inte fått komma och jag var jättekåt.

Innan jag skulle gå frågade rektorn om jag visste vad som skulle hända om jag inte skötte mig nu. Det visste jag ju inte. Han berättade att det inte hänt så många gånger förut. Men om man fick ett straff efter sjunde straffet så skulle man få alla sju straffen på samma dag. Så man skulle stå fyra timmar och sen komma till rektorn. Det var också då tillåtet för alla lärare på skolan att känna på elevens alla kroppsdelar. Jag kunde inte hjälpa att jag såg fram emot ett sådant straff fast då helst utan rektorns son.

Jag gick ut i väntrummet. Kåt och förväntansfull för vad som skulle hända hos killen. Fyra stycken. Men det klarar jag inte av att berätta nu. Nu måste jag sluta skriva och klä av mig alla kläder. Har bara trosorna kvar. Lägga mig i sängen och onanera. Gör gärna det du också. Så ska jag tänka på att det är du som smeker mig när jag kommer

Kommentera

Loading...