Skön julsemester på Teneriffa

Hade en semesterupplevelse utöver det vanliga i julas, dessutom en vändpunkt i mitt liv som ensamstående far till två söner, fast de står i dag på mer eller mindre på egna ben. Den yngste heter Rickard och är 17 år medan den äldste som heter Tim är 19 år, själv heter jag Peter och är 45.

För 10 år sedan blev jag ensamstående när pojkarnas mor gick bort. De första fem åren tittade jag inte efter någon ny kvinna, men nu har suget blivit starkare för vart år. Har väl haft ett par tillfälliga förbindelser de senaste två åren, men för de dagliga behoven har fröken höger fått duga.

Sönerna bor fortfarande hemma och visst har vi porrsurfat tillsammans i bland. Till och med hänt att vi suttit i tv soffan och runkat i kapp, så vi är inte helt blyga för varandra. Båda grabbarna har haft ett otal brudar, men ingen de fastnat för någon längre tid.

Bor dessutom långt från den egna släkten, så storhelger har alltid betytt långa resor eller fira själva. I år var ju Julhelgen dessutom osedvanligt fattig på lediga dagar, syrran frågade lite i förbigående om vi skulle komma till dem över julen, men jag hörde på henne att hon nästan ville att jag skulle svara nej. Då både hon och hennes man skulle jobba alla “vardagar”. I stället bokade jag en resa för mig och grabbarna till Playa de las AmericasTeneriffa.

Vi kom ned två dagar innan Julafton, till ett underbart väder med 25 grader och sol. Hade bokat en tvårumslägenhet men då det var ganska fullbokat så det fick bli ett hotell i utkanten av stan men alldeles intill golfbanan, det passade å andra sidan oss väldigt bra eftersom vi alla tre spelade golf.

Redan första dagen tog vi en tur till banan för att kolla in den och om man kunde hyra utrustningen där. För vi orkade inte släpa med oss våra egna bägar. Jodå banan verkade OK och utrustningen kunde man hyra. Vi bestämde oss att ta en tur över 9 hål. Det var ingen kö så vi gick ut direkt, men eftersom vi var tre i bolen kom efter ett par hål två tjejer i kapp oss.

Studerade dem lite flyktigt innan jag slog ut på tredje hålet, det gjorde inte ont direkt att titta på dem, såg även att det var viss åldersskillnad så jag gissade att det kanske var mor och dotter. Hörde att de pratade svenska med varandra så på fjärde hålet frågade jag dem om de ville slå ut först eftersom de då fick vänta på oss. Vi kan slå följe i stället föreslog den äldsta av dem, kul att träffa andra svenskar att spela med sa hon och presenterade sig som Ann som var här tillsammans med sin dotter Linn. Jag gissade att Ann var runt 40 och att Linna var som Rickard.

Vi pratade om allt möjligt utefter rundan, Det visade sig att Ann också var ensamstående och hade varit det sedan Linn var 8 nu var hon 18 och Ann själv var 40 som jag gissade.

Ann och Linn skulle vara här två veckor detta var deras andra vecka, den första riktiga semestern de hade haft råd att ta på många år då ekonomin som ensamstående mamma inte är den bästa, men nu hade Linn jobbat lite extra vid sidan om sina gymnasiestudier, så de hade fått ihop till resan.

Döm om min förvåning när det visade sig att de bodde på samma hotell som vi! Och då de var mycket trevliga att prata med så slog vi följe och gick de två km tillbaka till hotellet (som låg intill golfbanan men på motsatt sida som éntren så man fick gå runt).
Linn frågade om vi hade tänkt oss något speciellt i kväll, jag svarade att vi har som sagt bara hunnit se golfbanan än så länge så det får bli en dusch, lite vila och sen middag någon stans inte allt för långt bort, då det varit en lång dag då vi gick upp redan kl 4.00 i morse.

Då föreslår jag att Ni tar middagen på hotellet de har en mycket trevlig restaurang vid polen sa hon och tillade, vi gör Er gärna sällskap. Detta tackade vi naturligtvis ja till och bestämde att ses kl 20:00 vid restaurangen.

Vi gick till vår “lägenhet” jag slängde av mig shortsen och T-shirten sen in i duschen. När jag kom ut sa Rickard att du har väl runkat av dig nu, så du inte sprutar direkt när Ann drar ned dina byxor, jag såg nog hur du studerade henne och om jag skall vara ärlig har du nog redan halva kuken inne.

Tror du det, ja det gör nog inte ont att knulla av den kvinnan sa jag. Inte dottern heller tillade jag sen. Men henne får jag väl lämna till Er så Ni kan dubbelmacka henne. Jag såg nog hur Ni båda med blicken klädde av henne den tajta T-shirten Jag hoppades på att det låg något i det hela. För som jag nämnt länge sen baguetten vare inne i en våt fitta. Ingen hand i världen som kan mäta sig med en äkta kvinnofitta och grabbarna behöver lite fitta så de lugnar ned sig lite. Kanske kan bli en rejäl ”gruppis” satt jag och fantiserade, samtidigt som jag smekte min nu halvstyva lem.

Klockan 20:00 mötte vi två underbart vackra kvinnor utanför restaurangen, de var båda klädda i sommarkänningar, såg direkt att ingen av dem hade BH.
Vi beställde in vår mat tillsammans med en flaska vin att dela på. Vi pratade om allt möjligt och hade mycket trevligt samtidigt som vi åt och drack, det blev ytterligare en flaska vin innan vi var klara. Märket att både Linn och Ann blivit lite extra uppsluppna och frigjorda av vinet och pratade om både det ena och det andra.

Plötsligt känner jag en hand mot mitt lår, tror först att det är en tillfällighet, men märker snart hur fingertopparna stryker i cirklar upp mot mitt skrev, min sedan länge hårda kuk har nu tagit maxproportioner i mina shorts och när fingrarna kommer fram till dem hör jag en liten flämtning från Ann, samtidigt som hon viskar, den är rejäl precis vad jag behöver ha i mig. Kan man få en tydligare invit?

Jag och Ann sitter på ena sidan bordet, på andar sidan sitter grabbarna med Linn i mitten. Studerar Linns armar och förstår att hon smeker en grabb med var hand, funderar på om hon inte rent av runkar dem.

Kom vi går upp till lägenheten föreslår jag Ann. Hann knappt innanför dörren innan Ann drar ned mina shorts så min stenhårda kuk fjädrar ut. Mmmm säger hon faller ned på knä och börjar suga på ollonet. Jag tar tag i hennes klänning och drar upp den över huvudet, nu är det min tur att säga mmm, när jag ser hennes stora pattor, hängiga av åldern, men rejäla att krama. När hon ställer sig upp säger jag mmm en gång till då jag märker att hon saknar trosor och att hennes otroligt vackra fitta är alldeles nyrakad. Så nu är det min tur att sjunka ned på knä och låta min tunga leka runt lite i hennes springa, samtidigt som jag försöker knåda hennes bröst med mina händer.

Ser en rörelse i ögonvrån och kommer att tänka på ungdomarna så jag vrider lite mer på huvudet och får se hur grabbarna som står med shortsen vid anklarna och svajande kukar drar klänningen över huvudet på Linn, även hon troslös och med nyrakad fitta.

Jag tror att Ni hade intecknat oss redan ute på golfbanan säger jag till Ann. Ja att tre sådana godingar skulle dyka upp och det gick då inte ta miste på att Ni även uppskattade oss sa hon. Linn har inte fått kuk på månader och jag kan inte minnas när jag fick äkta vara senast, sa hon.

Jag ser att Ni gillar min dotter sa Ann till grabbarna. Vad säger du Linn kommer du att klara av pojkarnas kukar, det syns att de brås på far sin, tänk att få bli dubbelmackad av dessa, jag är kåt så det rinner ur min fitta.

Dubbelmackad får stå för dig, jag tror jag nöjer mig att få in dessa monsterkukar i min fitta o mun svarade Linn.

Vi hade visserligen två sovrum med en dubbelsäng i varje, men det gick inte att se in i rummen från varandra. Jag vill se när grabbarna knullar Linn samtidigt som du kör in din dolme i min rinnande fitta och trånga röv sa Ann till mig.

Vi löste det genom att släpa ut alla madrasser till rummet och placera dem i en stor fyrkant. Ann ställde sig direkt på alla fyra och kommenderade mig att sätta på henne som en kåt schäfer sätter på en tik. Utan att blinka ställde jag mig på knä bakom henne och trängde in min grova kuk i hennes savande fitta.

Linn nästan skrek fram Rickard ta mig som din far tar mamma, såg hur Rickard ställde sig bakom henne och började böka med sin kuk i hennes kärleksspringa. Måste säga oerhört upphetsande att se sin son sätta på en så otroligt vacker kvinna. Han fick hålla på en bra stund, men snart hade han fått in den, vi försökte samordna vårt tempo så vi knullade kvinnorna i takt. För att även Tim skulle få vara med ändrade vi ställning så Linn och Ann stod emot varandra och lekte lite med varandras tungor, snart fattade Tim galoppen och höll fram sin kuk mellan deras läppar så att båda kom åt att suga och leka med kuken. Rickard kunde inte hålla sig så länge utan rätt som det var, helt utan förvarning brände han av sin sats rätt upp i fittan på Linn.

Byt plats med Tim var Linns enda kommentar, utan att tveka tog Tim vid och tryckte in sin kuk i fittan som dröp av hans brors sperma. Rickard höll villigt fram sin kladdiga kuk så tjejerna kunde slicka rent den, ung och viril som han är stod snart kuken i sin glans igen.

Nu vill jag bli dubbelmackad sa Ann, Rickard lägg dig på rygg så jag får knulla din kuk, medan din far tar mig i röven. Rickard var inte nödbedd utan rätt snart låge de omslingrande och Ann hade hans sin kuk i fittan som jag bearbetat bara någon minut tidigare. Jag släppte lite saliv på hennes anus så började jag bearbeta ringmuskeln. Utan protester öppnade den sig och jag kunde pressa in två fingrar innan jag började pulla, efter ett tag fick jag även i ett tredje.

Nöjd bytte jag ut fingrarna mot min kuk, var inga större problem att tränga in hela kuken, så jag frågade Ann hur ofta hon blev rövknullad egentligen.

År sedan en äkta kuk var inne sist sa hon, men min but plug är där nästan varje kväll, när min “rabbit” bearbetar fittan och klittan, tills jag sprutar min orgasm. Brukar få fontänorgasm när jag har en kuk i vart hål, så var beredda på en dusch.

Linn började nu visa tecken på att vara nära så Tim körde in sin kuk i botten med några hårda stötar, det var vad som behövdes, med ett stön kom hon, samtidigt som bena vek sig så hon blev liggande på madrassen så Tims kuk fjädrade ur fittan med ett plopp.

Kom hit sa Ann till Tim, så suger jag av dig.

Tim la sig så Ann kunde suga hans kuk, samtidigt som hon blev knullad i fittan av Rickard och i röven av mig. Fan vilken skön syn. Stå på knä och knulla denna kvinna i röven samtidigt som ens söner knullade henne i mun och fittan. Den tanken var det som fick mig att börja spruta in mina spermier i hennes anal. När jag gjorde det kände jag hur hon började rycka upp och ned med venusberget och förstod att här händer det snart saker. Mycket riktigt, som hon förutspått en fontänorgasm kom framfarande samtidigt som hon helvild ryckte sig bort från Rickard och vred sig på rygg, så att safterna sprutade högt upp i luften och regnade ned över oss. Tim blev så påverkad av detta att han sprutade sin sats rätt ut i tomma intet.

Nu var det bara Rickard kvar, han hade visserligen sprutat en gång tidigare, men hans andra orgasm vara nära. Linn som såg det la sig på rygg sa till honom, knulla mig mellan brösten, Rickard satte genast igång att knulla mellan hennes toppiga bröst, samtidigt som hon hårt pressade dem mot varandra. Linn böjde upp huvudet så hon kunde slicka på ollonet var gång det tittade fram mellan tuttarna. När Rickard väl la sin sats så tog hon allt i munnen sen kysste hon sin mor och jag såg hur de delade på sperman.

Helt utmattade somnade vi på madrasserena.

Vaknar tidigt och känner hur hela rummet luktar av knull samtidigt känner jag mig lite kladdig. Reser på mig och går till toaletten, när jag öppnar dörren ser jag att Ann står i duschen, god morgon säger hon när hon ser mig, kuken står redan ser jag. Nja det är nog pisseståndet säger jag samtidigt som jag styr stegen mot toastolen.

Nej kom hit säger hon, jag gör som hon säger och går in till henne i duschen, jag gillar inte våtsex, men jag blir oerhört kåt av att se en kuk spruta sperma eller kiss. Hon tar tag i min kuk och säger till mig sluta knipa, jag låter strålen faraiväg och hon leker med den över golvbrunnen i duschen. Blev så kåt av hennes behandling att kuken inte slaknade utan fortsatte vara styv. Ann föll då ned på knä och sög in min kuk så djupt att jag inte fattar att hon inte spydde, men djävlar va skönt att knulla henne i halsen. Jag vill att du sprutar mig i ansiktet sa hon och fortsatte sin behandling av min kuk. Med ena handen började hon bearbeta mitt anus, men hon kunde inte få in sitt finger hur hon än försökte, men så fick hon tag på lite schampo och med det som glidmedel kände jag hur ett finger tränger in i min röv och börjar massera prostatan. Kommer nu kvider jag, snabbt drar hon undan huvudet och riktar in min kuk mot sitt ansikte, Med några stora vita sprut garnerar jag hennes ansikte, men duschvattnet gör att det snart rinner av.

Vi duschar och torkar varandra innan vi nakna går ut på balkongen och sätter oss för att njuta av morgonsolen. Ungdomarna sover fortfarande men Linn börjar vakna till ser hur hon mer eller mindre i sömnen börjar smeka sin fitta med sin hand.
Lilla vännen säger Ann, här ligger du mellan två bockar och så måste du smeka dig själv, väck dem i stället. Linn tittar yrvaket upp och undrar vad som står på, jag som hade en sån skön dröm sa hon, drömde att jag blev ordentligt knullad i alla hål på en gång. Behöver inte vara en dröm sa Ann om du bara vågar slappna av lite mer i ditt anus, så skall du se att du kan bli uppfylld i alla dina tre hål, precis som jag blev i går.

Får väl börja träna men det får bli med en liten dildo inte en bamselem som passar i vilken p-film som helst.

Tim vaknade nu och undrade vad som stod på. Linn berättade då att mamma tycker jag skall träna mig på att ta emot Era stora kukar i min röv. Jag hjälper gärna till men måste gå på toa först sa han och reste sig och stapplade iväg. Ja en dusch är vad jag behöver mest just nu sa Linn och följde efter bort mot toa. Även Rickard vaknade och lommade i väg mot toa innan han kollade vart övriga tog vägen, Ojdå hörde jag han ropa när han öppnade den olåsta dörren. Stör jag? sa han samtidigt som han steg in och stängde dörren efteråt. Jaha därinne förekommer nog sexuella aktiviteter just nu sa Ann. Skall vi hjälpa till.

Nej låt dem vara i fred sa jag, vi har ju varandra att leka med. Kom då och lek med mig sa Ann och ställde sig framåtlutad mot balkongräcket, jag ställde mig bakom henne och lät min kuk glida fram och tillbaka över fittan för att bli ordentlig våt, sen drog jag den över analen, innan jag slutligen frågade vilket hål hon tyckte ja skall välja, båda sa hon jag är ren i tarmen efter duschen så växel knulla mig några drag i vart hål. Jag körde in kuken i fittan där juckade jag en tio drag, sen bytte jag till det trånga härliga hålet, 10 drag och byte igen. Samtidigt smekte jag hennes stora pattar som fritt gungade fram och tillbaka under henne där hon stod framåtlutad. Balkongen vette ut mot golfbanan så för att se oss måste man vara på banan, men så här tidigt fanns inte en kotte i denna del av banan.

Vad vi inte tänkte på var de som bodde ovanför oss, då balkongerna var lite indragna så hade de fri insyn på vår balkong. När det gått för mig först och sedan Ann hörde vi ett tack från balkongen ovanför, Där stod en tjej i 30-40 årsåldern och log, jag pullade mig till orgasm samtidigt som Ni knullade så skönt. Tack har inte fått en sån orgasm på mycket länge, går aldrig för mig när gubben knullar mig. Vart har du honom nu då frågade Ann, han har inte vaknat än, han blev så packad på planet ner i går så han lär inte vara kapabel till något i dag. Vi kommer säkert knulla många gånger på denna sköna balkong sa Ann, så titta ut ofta.

När ungdomarna knullat färdigt i duschen lagade vi frukost som vi åt ute på balkongen, ingen av oss gjorde något anspråk på att ta på sig kläder och jag såg att tjejen ovanför tittade över kanten lite då och då, så antagligen satt hon och solade och hopades på att få se lite liveshow igen.

Efter maten blev det polen till framåt lunch, vi gick ned i Supermarket och handlade något lätt att fixa till, därefter bar det iväg till Golfbanan för dagens runda.

Inte lätt att koncentrera sig när man spelar med två tjejer som har världens kortaste kjolar och inget under, så var gång de böjer sig ned kan man inte låta bli att se rakt in i deras härligheter. Vi grabbar gick omkring med konstant ståkuk hela tiden och så fort vi fick en chans stoppade vi in våra fingrar och smeket under kjolen.

När vi spelat färdigt var vi rätt hungriga, så vi skyndade hem till hotellet och sen ned till restaurangen, för en bit god mat.

Vi åt och drack en del gott vin och stämningen var verkligen på topp, under tiden sökte våra händer lite kors och tvärs något att smeka på. När vi började på huvudrätten blev ett par visade till bordet jämte oss. Snart kände jag igen kvinnan, det var hon som hade balkongen ovan för vår. Hon kände igen oss också och vi hälsade igenkännande. Känner vi dem hörde jag hennes man viska till sin fru. De bo i lägenheten under oss, det var dem jag berättade om tidigare hörde jag att hon viskade tillbaka. Såg att ett stort leende bredde ut sig i mannens ansikte, så höjde han sitt glas och sa skål och tack för att Ni underhåller min fru när jag gjort bort mig. Jag höjde glaset och sa tack, nöjet helt på vår sida. Alltid extra stimulerande med en uppskattande publik.

Efter huvudrätten sa Ann viskande men såpas högt att grannarna skulle höra, Jag föreslår att vi hoppar desserten här nere jag vill ha en sperma cocktail på balkongen i stället.

Inte mig emot jag serverar gärna, svarade jag och vinkade på kyparen för att få betala.

Publiken på första balkongraden, 5 minuter kvar till föreställningen börjar, sa jag till grannarna när jag betalat.

När vi kom till vår lägenhet så hade vi inte ens hunnit stänga ytterdörren innan alla kläder var väck. Ingen av oss hade mer än två plagg så det var ju en enkel match.
Jag kysste Anne djupt och länge samtidigt som jag knådade brösten och fittan. Tillslut slet hon sig loss och sa nu vill jag ha min cocktail, pojkar gå ut och sätt er på var sin stol på balkongen med ryggen utåt, så ni kan ha koll om publiken är på plats. Så skall jag och Linn turas om att suga Era härliga kukar tills ni fyller våra gommar med eran dessert. Vi var inte nödbedda, Sätter mig bekvämt tillbakalutad i stolen och nästan genast kastar sig Ann ned på knä och suger in min kuk i sin gom. Både hon och Linn är fantastiskt duktiga på att suga, och de kan ta hela kuken ända ned i halsen utan att spy. Linn har gjort detsamma med Tim, medan Rickard sitter och tittar på samtidigt som han smårunkar.

Nu flyttar vi ett snäpp så stackars Rickard slipper att runka. Ungefär samtidigt som Linn började suga mig ser jag att vår publik är på plats. “frun” står naken i vart fall med bar överkropp och lutar sig mot räcket så jag kan studera hennes stora pattar, då de hänger helt fritt. Jag vinkarglatt till dem, ta nu frun bakifrån medan vi blir avsugna framför era ögon säger jag till mannen. Förstår att de var på gång för ungefär samtidigt som jag säjer detta börjar han röra sig bort och fram och hennes bröst vajar läckert i friheten för varje juck han gör.

Jag drömmer mig bort när jag studerar hennes bröst som vajar och samtidigt som Linn suger. Vaknar till när Ann tycker det är dags att byta kuk i gen. Nu är det plötsligt min tur att sitta och runka, men jag gör det gärna inför publiken. Måste lugna ned mitt runkade så det inte går för mig innan Ann kommer till mig efter tredje bytet. Hon hinner dock inte suga mer än ett par drag innan jag varnar henne att nu kommer det, ja fyll min mun säger hon och så släpper jag i väg min sperma. Inte världens sats direkt efter allt knullande men lite blev det i vart fall.

Nöjd och belåten flyttar jag lite på mig så jag kan studera denna underbara sexshow som pågår när mor och dotter suger av mina två söner, samtidigt som ett okänt par står och knullar på balkongen ovanför. Även grabbarna levererar sina satser, men unga och kåta som de är kan de nog knulla konstant, så snart har de bytt ställning så Linn och Ann lutar sig mot balkongräcket samtidigt som Tim och Rickard knullar dem bakifrån.

Efter en stund hör jag hur mannen som knullar sin fru på balkongen ovanför oss skriker jag kommer snart kan inte hålla mig längre. Spruta fyll mig säger hon jag kommer nu, så hör jag ett orgasmvrål som måste ha hörts över hela hotellet. Så ser jag hur hon helt utmattad i princip glider ned från balkongräcket och försvinner ur min åsyn.

Jag hör hur de ligger där upp och kysser varandra. Efter en stund så tittar de upp över räcket, tack för underhållningen, Ni är helt fantastiska säger hon, första gången jag får orgasm när han knullar mig.

När jag tittar vad de andra gör har de byt ställning så Tim och Rickard sitter på var sin stol samtidigt som Ann och Linn rider dem. Ganska snart går det för både Tim och Rickard, men tjejerna är inte klara än så vi tre grabbar hjälps åt att slicka dem till orgasm.

Efteråt är vi helt slut, klockan har dessutom hunnit bli midnatt, så en snabb dusch tillsammans sen sova.

De följande dagarna ägnar vi oss åt tre saker; golf, bada och knulla. Knulla ofta i kombination med något av det andra. Sista dagen innan hemfärd går vi sista golfrundan. Efter 9 hål pausar vi. Vi sätter oss på en bänk och släpper igenom alla som hinner ikapp. Ganska snart har jag fått upp min hand under Linns kjol och smeker hennes nakna hårlösa fitta. Ser inte en äldre man som studerar oss och som kommer fram och börjar skäll över vårt syndiga beteende, han står bara någon meter framför Ann, då hon ser att han trots allt även har ett rejält stånd i brallan. Så hon tar tag i hans kuk genom det tunna shortstyget samtidigt som hon säger att du tycks ju gilla det du ser så varför klaga. Gubben blir stående helt paralyserar och förmår sig vare sig säga något eller göra något. Så Ann drar helt enkelt ned hans shorts och kallingar så att hans lilla kuk fjongar ut, säkert inte mer än 15 cm men stenhård. Kom, säger hon och tar tag i kuken och leder in han i buskaget, så de inte skall blotta sig för alla på golfbanan. Sen suger hon hans kuk och det tar inte många sekunder innan han sprutar en sats som jag sällan sett maken till. Den innehöll nog all hans energi för han rasar ihop i en hög på backen, så jag blev alldeles kall i tron att han fått en hjärtinfarkt. Men han kvicknar snart till och vi tackar för oss och går i väg.

Så var det dags att flyga hem. Vi och tjejerna reste inte med samma bolag, trots samma hotell. Så det visade sig att vi fick gå upp i ottan för att ta bussen till flygplatsen, medan de skulle åka framåt lunch. Vi beslöt ändå att Erbjuda dem skjuts hem från Landvetter, då jag hade bilen parkerad på långtidsparkeringen, men de hade tagit bussen dit. (De levde ju lite fattigare, så de vände på var krona) vi hade betalat det mesta här på semestern så de var himla tacksamma, och vi var nöjda med hur väl de servat våra hårda kukar.

Efter tre timmars väntan på Landvetter landade deras plan. När de kom ut från Tullzonen kramades och kysstes vi som om vi inte träffats på ett år. Jag kände då att jag verkligen var kär i Ann. Hade redan förstått på Tim att han var dökär i Linn och den kärleken var inte obesvarad. När vi klämt in oss i min lilla Golf (tur att det är en variant) så bar det iväg mot Göteborg för att släppa av dem vid deras lägenhet i Högsbo. Kom med upp på en kopp så får Ni se hur vi bor sa Ann, klart vi tackade ja. När vi kom in i lägenheten kramade jag om Ann och sa att jag älskar dig över allt annat, vill du följa med hem till oss? Ann sken upp som en sol och sa trodde aldrig du skulle fråga, klart jag vill. Vad säger du Linn vill du att vi följer med dessa bocka hem till deras stall? Frågade hon sin dotter. Är du inte klok mamma, jag och Tim har redan bestämt oss för att bli ihop på riktigt. Har Ni sa Ann förvånat? Japp det har vi eller hur min lilla gubbe sa hon och smekte Tim över bulan i hans jeans.

Packa om väskan, så åker vi sa Ann, så får vi fundera på hur vi kommer till skolor och jobb sen.

Vi har nu bott ihop i fem månader. Rickard har blivit ihop med en tjej också som bor hemma hos oss, om vi är kåta så är det inget mot den nymfomanen, som dessutom är bisexuell, något hon har lärt upp både Ann och Linn till att vara. Idag har vi inga fritidsproblem. Det är knulla som gäller så fort man inte är på arbetet. Jag orkar inte lika mycket som de andra, men jag kan inte låta bli att titta på och smeka min halvslaka kuk, när de andra fortsätter mot andra tredje och tom fjärde orgasmen.

/Julbocken

Kommentera

Loading...