Skulle jag knulla min egen systerdotter?

En dag frampå höstkanten när träden började tappa sina gulnade löv var jag på besök hos min 24-åriga systerdotter Klara och hennes familj. Jag och min syster hade alltid stått varandra nära så det kom sig väldigt naturligt för mig att vara en del i dottern Klaras liv.

Klara var numera gift och hade en treårig dotter. Hennes man Jörgen och jag kom väldigt bra överens och hade en massa gemensamma intressen därför var mitt umgänge med Klara och hennes familj väldigt naturligt trots att jag var tjugo år äldre.

Denna dagen var Klaras väninna Petra på besök. Petra var ett par år äldre än Klara, gift och hade två barn men hon var ensam på besök då hennes man och barn var iväg på annat håll.
Jag hade spanat in Petra lite extra denna dagen. En söt tjej med smal kurvig figur och en av de finaste bakdelarna jag sett.
Blev lite småkåt där för mig själv men försökte vara normalt trevlig vid fikabordet för att inte röja mina inre tankar och lustar. Ville ju inte bli ertappad med att flörta med min systerdotters gifta väninna men gav henne ändå ett par subtila komplimanger i all oskyldighet.

Efter en trevlig fikastund bar Jörgen ner en väska och ställde i hallen sen skulle jag, han och dottern åka. Ja, inte jag egentligen men jag skulle skjutsa Jörgen och dottern till tåget. De skulle resa iväg och besöka Jörgens föräldrar och vara borta i ett par dagar.
Eftersom jag avsåg att åka hem efter att skjutsat Jörgen så hade jag sagt adjö till Klara och Petra och satt i bilen och väntade när Jörgen kysste Klara till avsked. Jag tyckte nästan att Klara såg lättad ut över att bli själv hemma ett par dagar.

När jag lämnat Jörgen och flickan på stationen begav jag mig hemåt. Stannade på vägen för att köpa en tidning men upptäckte då att jag tappat plånboken någonstans. Och jag som alltid har koll på såna här saker.
Betalade tidningen med småmynt från fickan och började leta igenom bilen men efter att ha vänt på samma saker två gånger insåg jag att jag måste ha tappat den när jag lekte med Klaras dotter i soffan på övervåningen.
Jag tog genast upp mobilen och slog Klaras nummer men möttes retsamt av telefonsvararen och beslöt då att köra tillbaks till deras hus och leta.

Jag gick in genom dörren. Olåst. Brukar komma och gå lite som jag vill.
Såg varken Klara eller Petra, gick fram till trappan och skulle precis ropa när jag hörde ett ljud från övervåningen.
Beslöt mig för att tyst gå upp för trappan för att se efter. Klara och Petra hade kanske gått ut och någon obehörig var i huset. Jag visste inte så jag tassade så tyst jag kunde uppför trappan.
Stannade plötsligt. Hörde ett mummel från det stora sovrummet och smög vidare uppåt tills jag satte foten på golvet ovanför trappan. Det knarrade tyst i golvbrädorna och jag stod stilla några sekunder.
Mumlet från sovrummet fortsatte. Jag smög vidare med tysta steg och fram till sovrumsdörren.
Öppnade försiktigt och kikade in genom öppningen. Någon hade slängt en tröja över dörren och jag burrade in mig i det mjuka tyget för att dölja mitt ansikte.

Vad som jag fick se hade jag inte väntat mig. Klara och Petra stod mitt på golvet och kysstes. Intensivt. Deras tungor riktigt virvlade runt och de drog emellanåt ut dem och lekte med dem mot varandra i luften för att sedan trycka ihop läpparna. Deras händer smekte varandra i håret, nacken ryggen och ner mot skinkorna.
Jag visste först inte vad jag skulle göra. Om jag stod kvar kunde jag bli ertappad som smygtittare. Om jag gick därifrån skulle jag missa chansen att få se den sexiga Petra näck.
Moraliskt dilemma, jag skulle även få se min systerdotter näck och visste inte hur det skulle kännas och vilka känslor det kunde väcka hos mig.
Och vad kunde mer hända? Skulle de börja slicka varandra? Trycka dildos i varandras fittor? Analen?
Jag visste att jag ville se Petras kroppsöppningar penetrerade men hur var det med Klara? Min egen systerdotter som jag sett växa upp sedan hon föddes och sjungit ”ja må hon leva” på hennes födelsedagar tillsammans med övriga släkten.
Hon var visserligen en skönhet men det var ju min egen systers dotter. Jag kände panik inför de val jag stod inför. Skulle jag stanna för att se Petra eller fly av respekt för min systerdotter?

En sista blick avgjorde saken. Petra hade tagit av sig tröjan och blottat sina fantastiska bröst.
Tog beslutet. Stanna kvar, det fick bära eller brista.
Jag positionerade mig lite bättre och showen fortsatte.
Klara drog av sig klänningen och stod endast i trosor. ”Jäklar, hon har rätt snygg kropp”, tänkte jag men ett sting av dåligt samvete infann sig genast. Det var ju för fan min egen systerdotter.
Hon böjde sig fram och började med virvlande drag att suga på Petras ena bröst medan hon knådade det andra. Petra stönade av välbehag.
Klara körde in handen i trosorna och började massera sig på fittan. Såg rätt skönt ut ändå, tyckte jag och min respekt ökade för min systerdotter och jag tyckte återigen att hon såg rätt snygg ut och samvetskvalet slog mig inte lika hårt denna gången.

Efter en stunds stående förspel beslöt tjejerna att ta av sig kläderna. De fåtal plagg de hade kvar åkte omgående av och hamnade i en hög på sängen. De la en mjuk filt på golvet och gled ner på den och omslingrade varandra genast med kyssar och smek. Petra låg på rygg med särade ben och Klara la sig över henne i missionärstil. De kysstes och tryckte sina välansade fittor mot varandra. Klara kysste Petra ner över brösten och fortsatte ner mot magen. Hon lät sin tunga dansa runt naveln en stund medan hon körde in ett finger i Petras väntande kärlekshål. Hon masserade och Petra stönade.
Klara kysste sig neråt men vek av och gick neråt låren. Hon slickade med tungan på insidan av dessa men Petra blev otålig och tog ett tag runt Klaras nacke och drog henne upp mot sitt kön. Klara tittade upp mot Petra och mötte hennes kåta dimmiga blick sen körde hon med stor iver in tungan i botten av Petras fittskåra och slickade ett rejält tag ända upp. Hon stannade kvar vid Petras klitoris och började lekfullt virvla runt den med tungan. Petra stönade högt.
Klara körde sedan in ett finger, sedan två medan hon slickade. Hennes fingrar drogs ut och in sakta men takten ökar efter hand. Ibland drog hon ut fingrarna och slickade dem rena från Petras fittsåser.

Jag stannade upp och reflekterade över hur surrealistiskt allt var. Vi satt och fikade, jag körde Jörgen till tåget och när jag kommer tillbaka ligger Petra och Klara på sovrumsgolvet och har tjejsex medan jag, Klaras morbror, smygtittar på dem med världens ståkuk i byxorna.
Och där har bara en timme passerat. Surrealistiskt var det…

När jag väcks från mina tankar och återigen tittar upp har Klara lagt sig på rygg. Hennes ben är ordentligt särade och jag får en perfekt vy över hennes underliv.
Petra böjer sig hungrigt ner och sätter hela munnen i Klaras våta kön och börjar slicka med stor hets. Klara stönar högt och börjar massera sina bröst.
Jag får en perfekt vy över Petras bakdel och ser hennes blöta skåra och putande anus.
Utan att jag reflekterat hur det gick till har jag dragit fram min kuk ur shortsen och står och runkar med långa drag samtidigt som min andhämtning blir allt snabbare.
Petras kör sina fingrar ut och in i Klaras våta fitta medan hon slickar klittan med stor iver. Hennes arbete ger snabbt resultat och Klara skriker ut sin orgasm men Petra fortsätter behandlingen och Klara börjar återigen att vrida sig av vällust.
I det ögonblicket var jag så kåt att jag såg stjärnor framför ögonen. Tänkte att jag skulle spruta ut min sats på golvet och försöka ta mig därifrån innan jag blev upptäckt och skulle bara precis rätta till benen lite men snavade i mitt upphetsade tillstånd på mina neddragna shorts, föll framåt in i dörren och landade bredvid de älskande tjejerna, fortfarande med ett järnhårt grepp om min ståkuk.

All aktivitet stannade upp för ett ögonblick. Jag tittade på tjejerna och de tittade förvånat på mig och sedan ner på min bultande ståkuk som jag fortfarande höll i handen.
Klara blev först förskräckt. Kan inte klandra henne när hon ligger och slickar fitta medan hennes morbror kommer insnavande med kuken i näven.
Det blev det där berömda momentet pinsam tystnad sen tog Petra tag i situationen:
Jaså du Hasse, du är smygtittare du?” sa hon retsamt och tittade sedan på Klara som fortfarande såg förskräckt ut.
”Vad ska vi göra med honom?” frågade hon Klara men fick inget svar.

Då gör Petra något oväntat. Hon tar ett tag om min kuk med vänster hand och börjar runka den samtidigt som hon trycker in två fingrar i Klara och börjar fingerknulla henne.
Jag börjar genast finna mig i situationen även om det känns lite konstigt att ligga bredvid sin nakna systerdotter och bli runkad.
Jag tittade på Klara och såg att hon tänkte samma sak men efter en stund gled både jag och Klara in i den berömda kåtheten som gör att man helt enkelt struntar i vissa saker om könet ber en tänka på annat och viktigare för stunden.
Jag började stöna lätt av behandlingen och hörde även Klara njuta.
Efter en stund kände jag att jag inte hade långt kvar så jag sa högt att jag snart skulle spruta.
Petra släppte min kuk, särade på Klaras ben, ställde sig på alla fyra och började slicka hennes fitta.
Sen bad hon mig att krypa under och slicka henne samtidigt.
Jag gjorde som hon sa och tog ett kraftigt tag om Petras skinkor och drog ner hennes fitta mot min mun. Den smakade härligt och lite extra spännande blev det när jag tänkte på att min systerdotter precis slickat samma fitta och jag troligtvis fick rester av Klaras saliv i min mun.
Jag hörde Klara njuta mer och mer högljutt vilket gjorde mig ännu kåtare samtidigt som den lilla moralprästen inom mig åter dömde mig med ett sting av samvetskval.

Efter en stunds slickande av Petras härliga fitta klarade jag inte mer. Jag drog mig ut, ställde mig bakom Petra och tryckte fräckt in kuken i botten. Sen knullade jag henne med långa hårda drag medan hon stönade högt med munnen i Klaras fitta.
Mina ögon mötte Klaras och jag exploderade med en jätteorgasm där jag pumpade min sperma med stor kraft djupt inne i Petra utan att vika av blicken från Klara.
Jag trillade ihop i en hög bakom tjejerna och skämdes. Skämdes för att min egen systers dotter var en del i trekanten och visste inte riktigt hur vår relation med varandra skulle bli efter det här. Jag hade ju inte rört Klara men det kändes ändå konstigt.
Jag tog en filt och skylde min nakna kropp. Klara låg naken bredvid och jag la ena halvan av filten om henne ifall hon också skämdes.
Petra reste sig upp och gick ut ur rummet. Skulle på toaletten,sa hon.

”Hur känns det?” frågade jag
Klara tittade på mig med sina blå ögon och svarade att det kändes konstigt även om det var ganska okej ändå.
Jag instämde.
Vi låg där en stund under tystnad när Petra kom tillbaks. Fräcka, sexiga Petra som jag äntligen fått knulla även om omständigheterna var märkliga.
”Vad ligger ni turturduvor och pratar om?” frågade Petra med glimten i ögat.
”Inget särskilt” svarade Klara och tittade på mig.
”Jag vet att det känns konstigt för er två just nu men jag vet hur vi ska fixa det hela så att ni klarar leva med varandra i framtiden”
”Jaså, hur då?” frågade jag.
Petra svarade inte utan gick helt fräckt fram och drog av oss filten, böjde sig ner och tog min kuk i munnen.
Häpet såg Klara på sin fräcka väninna.
Men Petra nöjde sig inte med det. Hon började fingra Klara på fittan och lät två fingrar glida in i henne. Klara stönade till. Min kuk började få nya krafter och den reste sig inne i munnen på Petra.
När den var hård igen slutade Petra suga och bad mig kyssa Klara.
”Det kan jag väl inte” försökte jag men Petra var envis och bad även Klara att kyssas med mig. Sen fortsatte hon suga min kuk och pulla Klara.
I ett samstämmigt ögonblick av kåthet närmade sig jag och Klara varandra. Försiktigt började vi pussa varandra men efter en stund släppte ångesten och vi lät våra tungor mötas.
Jäklar vad kåt jag nu blev och jag märkte att även Klara blev mer upphetsad.
Alla känslor strömmade fram. Det var min systerdotter. Det var incest, lite mer spännande, lite mer syndigt, lite mer upphetsande.
Jag ville i detta läget trycka ner Klara på rygg och knulla skiten ur henne men höll fortfarande impulserna under kontroll. Nätt och jämt.
Jag smekte Klara över hennes sexiga små bröst och nöp försiktigt i vårtorna. Klara stönade och kysste mig hårdare. Fan, jag började gilla detta syndiga, sexiga som jag och Klara höll på med.
”Kom igen nu, Hasse. Slicka slynan till systerdotter” hetsade Petra.

Hennes ord gjorde att det tippade över. Logiken försvann och en stor kåthet tog den totala kontrollen över mitt medvetande. Jag vräkte bort Petra och tryckte huvudet mellan benen på Klara. Jag öppnade munnen stort och sög i mig hennes fitta i helhet samtidigt som jag slickade de delar av hennes blygdläppar som hamnat i min mun. Med rejäla tag började jag slicka hennes fitta och lät som avslutning tungan virvla hårt runt hennes klitoris.
Klara tog ett hårt tag runt min nacke och tryckte emot medan hon skrek dämpat av vällust.
”Knulla henne…knulla slynan till systerdotter” hetsade Petra.
Det var de orden som fick mig till att tippa över. Jag lade mig över Klara och rände kuken hårt i henne och började knulla henne med hårda tag medan galenskapen flimrade framför ögonen.
Klara skrek ut sin orgasm omgående och hon grävde in sina naglar hårt i min rygg. Jag kände ingen smärta. Kåtheten över den spännande, syndiga, incestuösa situationen var det enda som existerade i mitt medvetande.
Klara hetsade sexigt under mig.
”Åhhh morbror…..ta din systerdotters kåta fitta…..fyll mig med din incestsperma……fyll din egen systers lilla flicka med sperma….åhhh morbror fyll mig….”
Hennes ord byggde upp ännu mer känslor och jag kände att det började kittla långt inom mig. Jag skulle komma nu. Jag spände mina lår så de nästan krampade, skrek rakt ut och sprutade en jättesats sperma djupt in i fittan på min sexiga systerdotter.

Både jag och Klara somnade efteråt och när vi vaknade var Petra borta.
Vi skämdes en del efteråt men vardagen kom igång förhållandevis bra och hennes man märkte aldrig något i våra beteenden.

Om vi har gjort om det? Tja, det blir i så fall en annan historia.

/pullman

3 Responses to Skulle jag knulla min egen systerdotter?

  1. Pittsugen skriver:

    Inte lätt att motstå en fin styv kuk när fittan är så blöt och svullen som min är nu, men får nya mig med min svarta dildo.

     

Kommentera

Loading...