Smisk inför publik

Jag och min sambo Mia hade länge gett varandra stryk. En dag berättade jag för henne att jag länge har haft en dröm – att få stryk inför publik. Hon tyckte att det lät spännande. Föga kunde jag dock ana att min dröm skulle gå i uppfyllelse snabbare än jag trodde…

Så en lördagskväll hade Mia tjejkväll hemma. Jag höll mig borta, jag var hos en kompis och kom hem vid halvtolvtiden. Jag hade bara tänkt säga hej åt tjejerna och smyga in i sovrummet och läsa en bok.

Jag hälsade på tjejerna och märkte att de var väldigt uppspelta, liksom förväntansfulla. De var 7 st och jag kände alla sen tidigare – gamla vänner till Mia sedan länge.

Mia sa “Jag har tänkt att din hemliga dröm ska gå i uppfyllelse nu.”.

“Vad menar du?” sa jag. “Vilken dröm?”.

“Du har ju sagt att du skulle vilja ha stryk inför publik.” sa hon. “Nu ska du få det.”.

“Va?” sa jag och blev generad. “Det har jag väl inte sagt?”

“Det har du visst det!” sa hon. “Och du vet ju vad det sägs – man ska vara försiktig med vad man önskar sig, det kan gå i uppfyllelse.”.

Jag kände hur jag mot min vilja blev väldigt upphetsad av tanken. Tänkte hon verkligen ge mig stryk inför sina vänner?

Mia och ett par till av tjejerna steg nu upp och kom fram till mig. Mia gav mig en lekfull puss på munnen. Sen förde de mig varsamt men bestämt fram till matbordet. Mia öppnade mina jeans och drog ner dem och mina kalsonger till knäna.

“Ta fram rottingen!” sa Mia och en av de övriga tjejerna gick och hämtade rottingen från sovrummet.

Så tvingade de ner mig framstupa över bordet med fötterna på golvet. De två övriga tjejerna höll fast mig i armarna och Mia greppade rottingen. Resten av tjejerna som satt i soffgruppen flyttade sig lite så att de hade full insyn. De förberedde sig helt tydligt på en show de hade väntat på.

“Nu ska du få 30 hårda rapp med rottingen!” sa Mia.

Jag andades djupt och kände hur jag blev alltmer upphetsad. Det var ju faktiskt precis det här jag hade drömt om – att få stryk inför publik och att publiken bestod av 8 vackra kvinnor kändes inte alls fel, tvärtom…

Mia gav mig det första rappet med rottingen. Hon slog hårt, hon tänkte alltså inte värma upp utan ville att det skulle kännas ordentligt. Jag stönade till lite.

“Kanske ni andra vill räkna?” sa hon och log.

Hon gav mig ett hårt rapp till med rottingen. De övriga tjejerna räknade högt “Två!”.

Jag kände hur kåt jag blev och hur jag fick ett hejdundrande stånd. Det här var faktiskt otroligt eggande…

När vi hade kommit till tio frågade Mia: “Nån annan som vill prova?”.

“Gärna!” sa en av tjejerna glatt. “Jag har aldrig gett nån stryk och jag har länge undrat över hur det känns.”.

Hon kom till bordet och Mia räckte över rottingen åt henne.

Hon gav mig några jättehårda rapp och jag kved till. De övriga tjejerna räknade hela tiden högt för varje rapp.

Ännu en av de övriga tjejerna ville ge mig stryk och fick rottingen.

Jag kände nu hur min stackars rumpa började bli röd och svullen och randig. Jag kände också hur kåt jag var – jag var nästan på väg att komma… Jag skakade faktiskt i hela kroppen av kåthet och upphetsning.

“OK.” sa Mia när vi började närma oss de sista slagen. “Nu är det bara två kvar. Kanske jag får utdela de sista slagen?”.

Hon fick rottingen och gav mig de två sista slagen. Sen släpptes jag fri och fick stiga upp. Det svindlade, jag hade lite svårt att stå på benen. Jag fick dra upp kalsongerna och försöka få in min stenhårda kuk i jeansen. Det var inte alldeles lätt.

Mia gav mig en öm kyss på munnen och sa “Nu får du gå och lägga dig så kommer jag sen.”.

Jag gjorde som jag blivit kommenderad. Jag gick in i sovrummet och stängde dörren. Så klädde jag av mig naken och gick till sängs med mitt stenhårda stånd. Och runkade förstås, jag kunde inte hålla mig. Jag visste att Mia visste att jag skulle göra det och att vi i alla fall skulle ha sex när hon kom och lade sig. Om jag inte hade somnat förstås – i så fall skulle hon hur som helst vara “dagen efter”- kåt och vilja ha en massa sex ( och kanske stryk också) på söndag…

Det sved ordentligt i stjärten och jag sprutade nästan genast i kalsongerna som jag höll i andra handen. Sen somnade jag lycklig med ett fånigt flin på läpparna nästan omedelbart…

/janne7

Kommentera

Loading...