Spaavdelningen på hotellet var perfekt för min svarta stringbikini

Vi gick tillsammans till hotellets spa avdelning. Det var efter middagen och vi hade delat på en flaska vin. Vid bordet bredvid oss hade två andra män suttit och vi hade pratat en hel del med dem och skrattat mycket. Jag hade sett hur de var extra uppmärksamma på dig och hade ofta blickat ner över din kropp. Du hade diskret tittat lite på mig och fått ett leende tillbaka, vilket betydde att jag tyckte det var ok att du flörtade men de två killarna. Du visste att jag kunde gå igång på det och du njöt av uppmärksamheten. Jag hade låtsas som ingenting men blev väldigt upphetsad av situationen..vad skulle hända? Samtalet hade glidit över på träning och du berättade att du hade tränat på gymet idag, och hörde hur du berättade för dem att “bastun var faktiskt gemensam, jag och min man satt där idag med två andra par, det var ganska spännande” skrattade du. De hade tittat på varandra och jag såg min chans och tog mod till mig “De hade en bubbelpool också vi tänkte gå dit nu efter middagen, ni kanske vill hänga med?” Helena tittade på mig både överraskad och glad. “Hrm, ja varför inte” sa den ena killen, och hade svårt att dölja sin entusiasm. “Det tycker jag vi gör” sa den andre. Vi avslutade middagen ganska snabbt och gick upp på våra respektive rum för att byta om och gå ner mot spat.

Jag hade packat en väska snabbt med ett par shorts och handduk, Helena bytte om på toaletten och hade en morgonrock på sig. Hon frågade mig “shit vad gör vi, vad vill du ska hända?” Jag svarade “jag vet inte, men de verkar väldigt på och vill du njuta så vill jag gärna se det”. Hon gick fram och gav mig en våt kyss, jag kände att hon var upphetsad.
Så där var vi alltså, påväg ner mot spat och hade stämt träff med två andra män som jag var beredd att låta min fru både se helt nakna och i mina egna tankar även bli smekt av. “Jag tog den här bikinin” sa hon leende och öppnade morgonrocken lite. Det var en liten svart stringbikini som jag tjatat flera gånger om att hon kan ha lite i smyg på stranden. Jag svalde hårt, “oj de kommer ju se dig rätt bra i den där när du kliver i poolen” sa jag. “Mm det är meningen” sa du. “Jag vill sitta bredvid den mörka killen om det går, är det ok för dig?” “Ja..bara jag får sitta bredvid dig på andra sidan” sa jag.

Vi klev in i rummet med poolen, de hade inte kommit än. Vi satte oss i poolen och slappnade av. “Shit vilka sköna strålar” sa du, “om jag sitter här får jag en mitt på klitoris..ohh” du stönade lite teatraliskt och log mot mig. De två killarna kom in efter någon minut, du gjorde plats för den mörka killen bredvid dig och han satte sig där, den andre satte sig mitt emot. Vi satt en stund tysta och njöt av bubblorna, märkte att du och den mörka killen satt väldigt nära varandra. Jag flyttade mig närmare dig också, nu hade du två män väldigt nära dig. Efter ett tag sa du att du behövde svalka dig och jag märkte hur du tvekade över att kliva upp ur badet endast med stringbikinin på dig. Jag nickade mot dig och då tog du mod till dig och reste dig. Du stod där, tyget fram satt väldigt lågt och var väldigt smalt och täckte precis ditt blygdben. Alla vi tre killar tittade på ditt skrev med stora ögon, du vände dig sakta om och steg upp ur badet. Vi tittade tyst på din rumpa som endast hade en string av svart tyg, din mus syntes buktande ut bakifrån.
När du kom tillbaka satte du dig på samma plats som innan, jag förstod när jag såg ditt ansiktsuttryck att du hade hittat samma stråle som innan. Du satt där ett tag och bet dig lite i läppen, den mörka killen började massera dina axlar samtidigt som han frågande tittade på mig. Jag nickade. Jag såg hur din hand smög in på hans lår och upp sakta mot de tajta badbyxorna. Jag såg hur du smekte honom utanpå det tunna tyget och tittade på honom. Ni kysstes sakta. Hans händer vandrade ner mot dina bröst och du vände ansiktet mot mig och sa “njut och titta nu” du kysste mig länge och stönade lite samtidigt. “Jag vill suga honom när du ser på” sa du snabbt. “Mm” kunde jag bara få fram. Han ställde sig upp på kanten, benen på varsin sida om dig och gick sakta ner på knä. Hans skrev var väldigt nära ditt ansikte. Du kysste mig, drog ner hans byxor och blottade hans kön. Du stönade, tog tag i hans kuk och förde den mot din mun. Dina läppar omslöt hans ollon, din hand runkade honom samtidigt. Jag satt bredvid, kysste din kind och njöt av att se dig suga en annan. Jag visste att du tyckte om det. Den andra killen tittade på, satt nu på kanten och det spände rejält i hans badbrallor. Min fru sög in honom så långt hon kunde, vände sig mot mig och sa “kyss mig”. Jag närmade mig sakta din mun, kände doften av hans kön. Jag kysste dina läppar och kände en främmande smak, av hans kuk. “Gillar du det”? frågade du. Jag stönade bara till svar och fortsatte att kyssa och smaka hennes läppar. Hon sög växelvis på honom, kysste mig växelvis. Hon smakade salt, kön och sex. Jag var stenhård vid det här laget. “Lägg dig där på bänken” sa jag. “Lägg dig på rygg.” Du klev upp ur poolen och gjorde vad jag sa. Bänken slutade precis vid rumpan. Du låg där på rygg med stringbikinin fortfarande på. Den andre killen gick fram till dig, ställde sig vid huvudändan. Den mörka killen ställde sig vid fotändan och lirkade av dig stringen. Din blonda välansade mus blottades och dina rakade blygdläppar var svullna och våta. Killen vid huvudändan drog ner badbyxorna, du försökte men nådde inte honom riktigt med din mun. Den mörka killen ställde sig tätt mot din mus, ollonet retsamt mot din fitta. Jag gick fram till dig, viskade “vill du bli tagen?” “Ja! Nu!” sa du flämtande. Jag nickade mot de två killarna och de trängde in samtidigt i dig. Du sög den ene killens stora kuk, medans den andre knullade dig med långa bestämda tag. Hans kuk trängde in och ut i dig, den var grov och det spände rejält varje gång han gled in. “Han är så stor!” stönade du mot mig. Det dröjde inte länge förrän den mörka killen stönade högt och kom i dig, han drog sig ur och satte sig flämtande på kanten till poolen. Den andra killen började stöna högt och du sög honom hårdare. Han kom i din mun, du höll honom kvar till han var klar.
Jag tittade på min fru, hon började smeka sig själv fortfarande liggandes på bänken. Jag ställde mig vid fotändan och trängde in i henne. Hon var väldigt våt och det gled lätt efter den mörka killen. “Åh!””Ja ta mig!” Skrek du. Jag juckade hårt och kände att jag skulle komma. Hon skrek högt att hon kommer och jag kysste hennes mun. Vi kom tillsammans i ett högt stön. “Wow, vad härligt!” sa du leende. Du tittade på mig och sa “nästa gång är det din tur” och log.

Addintimlagret336280

Kommentera

Loading...