Stina gillar onanera offentligt

Jag har en kompis som heter Stina. Vi brukar träffas då och då, snacka lite skit, ta en öl och ibland blir det sex.
Men saken är den att Stina, som nyligen fyllt 39 år. vill gärna visa upp sig, Hon tänder extra på att knulla och onanera när andra har möjlighet att se på. Det är inte helt riskfritt men hittills har det gått bra. Stina gillar också att berätta om sina äventyr, så nu får hon fortsätta:

En lördageftermiddag för några år sedan gick jag och min dåvarande sambo. Micke, ut för att fika och sola på ett grönområde nära vårt bostadsområde. Jag bor i Karlstad. Jag har en nu tonårig dotter som ibland bor hos sin pappa i Stockholm.

Det hela började bra. Vi dukade upp med kaffetermos, öl och ett par mackor. Vi satt där halvnakna i badkläder och småsnackade. Jag påminde Micke om att just på den här platsen hade vi ett häftigt knull strax efter att vi hade träffats.
Till saken hör att vår relation på senare tid varit ganska så ljum. Micke hade inte gjort några som helst sexuella närmanden på fler veckor, ja ett par månader.

Tidigare knullade vi praktiskt taget varje dag. Om vi inte knullade så onanerade vi tillsammans, ofta till någon porrfilm. Vi sysslade även med härliga trekanter, både med män och kvinnor bland våra bekanta Plötsligt tog allt det där slut. Jag misstänker att det har att göra med en jobbarkompis till Micke att göra.

Den mannen. som är mycket äldre än oss, var med i en trekant. Han var en mycket bra ”knullgubbe” med stor kuk och mycket fantasi. och det var bara han som knullade mig hela kvällen. Micke fick bara titta på och runka och slicka min fitta hela kvällen.
Hur som helst, jobbarkompisen kunde jag inte glömma och jag nämnde hans namn flera gånger när Micke och jag knullade. Det kan ha gjort Micke sur trots att jag sagt att det är han jag vill leva med.

Nåväl, nu låg vi och solade och jag började känna mig kåt, och började smeka Micke på ryggen lite lätt. Jag förde ner handen till hans badbyxor och försökte komma åt hans skinkor som är väldigt sexiga. Micke, som läste en tidning, reagerade inte alls men vände sig på rygg. Då försökte jag smeka hans kuk genom dom tunna badbyxorna. Det hade fungerat förr. Men inte nu. Han var sur.

”Kom loss nu. sade jag. Vi kan väl ha det lite trevligt. Du vet att jag blir kåt bara vid blotta tanken på sex ”utomhus.
”Hinner inte, jag måste hem och titta på fotboll på tv. Det sade jag ju innan vi gick ut. Det vet du väl att jag brukar göra på lördagar, sade han, klädde på sig och gick.
Lite snopet men inte helt oväntat.

Jag fortsatte att sola på filten, jag var ju lite småkåt och efter en stund började jag fantisera en av mina favoriter som går ut på att 6-7 män turas om att knulla mig. De trycker upp mig mot en vägg och jag kan inte ta mig därifrån, de bara knullar och knullar. När de sprutat börjar de om igen tills jag blir alldeles kletig och öm i hela kroppen.

Min hand befinner sig nu under bikinitrosorna och smeker sakta fittan som börjar bli fuktig. Jag fortsätter med att vända mig om på mage med handen kvar mellan benen. Jag gnuggar försiktigt klittan och önskar att jag tagit en dildo med mig. Jag vet att jag ligger bara 10 meter från en cykelväg och bostadshus 50 meter bort, klockan halv 4 på eftermiddagen. Folk kan se mig, men det gör mig bara kåtare.

Jag funderar starkt på att ta av mig bikinitrosorna när jag hör en cykel bromsa in på cykelbanan. Jag vänder på huvudet och tittar upp. En man stirrar på mig. Jag har fortfarande handen kvar mellan benen, men vet inte riktigt om jag ska fortsätta.

Men mannen ger mig de förlösande orden: ”Det där ser skönt ut, men vänd på dig så jag ser hela dig.”
Cykelmannen var kanske lite äldre, men han såg ganska vältränad ut, han var svettig efter sin cykelfärd i värmen. Han hade T-röja och tunna gympashorts på sig.

”Fortsätt gärna med vad du höll på med, sade han och klev av cykeln och satte sig några meter från mig.
Jag fortsatte gnida min blöta kåta fitta. jag kunde inte sluta helt enkelt. Jag höll blicken på mannen.
”Jag hakar på om jag får, sade han och grävde fram en halvstyv kuk ur gympashortsen.
Han började runka långsamt och kuken växte.
”Ta av dig trosorna så jag ser hela fittan, sade han och flyttade sig närmare.

Jag gjorde som han sa, lyfte på stjärten och skalade av trosorna. Jag var verkligen kåt men just nu ville jag inte knulla, bara ha en orgasm. Nu jobbade jag med två fingrar i fittan och hela handen på klittan
Det fina med mannen var att han förstod läget. Han kunde se på mig vad jag ville.

Han drog ner shortsen en bit till så att hela kuken kom fram. Nu var den stor och hård. Dessutom var underlivet rakat, det är något som jag gillar. Han runkade lugnt och metodiskt. På ollonet glänste en droppe sekret. Han var också kåt.

Får jag? sade han och flyttade fram och ställde sig på knä mellan mina ben. Han runkade kuken precis framför fittan och jag skrevade så mycket jag kunde med benen. Han måste få se hela min kåta fitta.

”Säg något mer, sade jag med hela handen i fittan nu. Jag ville att han skulle säga fula ord. Det gör mig ännu kåtare.
Den fantastiske mannen fattade det också!

”Nu tänker jag snart spruta på din blöta fitta. Helst skulle du väl vilja ha ett par stora kukar i dig också. En i fittan och en i röven” Han ökade takten med handen om sin kuk och gnuggade den mot insidan av mitt lår..
”Vill du ha satsen i röven, sade han. Jag slår vad om att du varit med om det.
”Spruta var du vill, stönade jag. Jag började lyfta på rumpan. Redo för att komma.

”Det sitter en tjej och en kille på parkbänken bakom dig nu. Ska dom få se det här? sade mannen. Dom kom nyss och fattade nog inte vad vi höll på med.

”Låt dom se när du sprutar på mig, stönade jag. Nu kom orgasmen och den var våldsam, Jag sket i allt och skrek rakt ut. Orgasmen var lång och jag juckade upp och ner med underlivet. Gruppknullfantasin flimrade förbi Nästan hela handen hade jag kört in fittan.

Mannen runkade nu häftigt, drog några snabba drag och sprutade ner min mage. Det kom en hel kaskad och jag blev alldeles kletig. Mannen stönade en sista gång och lade sig på sidan av mig.
Jag ställde mig upp och torkade bort sperman på min mage med ett par servetter och tittade mot parkbänken. Tjejen och killen satt kvar men tittade bort nu, jag hoppades att de haft någon nytta av det dom sett.

Mannen, vi kan kalla honom Olle, och jag pratade en stund. Konstigt nog var vi inte ett dugg generade för varandra. Vi bytte namn och telefonnummer och redan nästa dag träffades vi igen. Det var början till en mycket fin sexperiod i mitt liv. 
Det tänker jag återkomma till senare.
Stina

Untitled-1

Kommentera

Loading...