Svankar över bordet med putrumpan

Jag kan inte fatta det. Framför mig är den vackraste synen jag någonsin har sett; Sara Nilsson, lutad över ett bord med sina piratbyxor och trosor nere kring fötterna – hon svankar rejält och putar med rumpan mot mig. Jag trycker ena handen mot mitt sköte – kan inte minnas att jag någonsin varit så här våt. Andra handen sträcker jag ut och smeker Sara på stjärten, hon är rund och len under min handflata. Hon rycker till vid beröringen men försöker inte dra sig undan.

Så länge jag kan minnas har jag varit bästa vänner med Sara – ända sedan dagis har vi lätt kunnat få varandra att skratta. Vi bodde i samma by fram tills för något år sedan då Sara flyttade in i stan där vi båda går gymnasiet, men trots hennes flytt så umgås vi ändå i princip varje dag.

Jag heter Maja. Jag och Sara går i samma klass på gymnasiet – jag har fyllt 18 men Sara är fortfarande 17, något som jag ofta retar henne för. Vi är olika på många sätt; Sara är kort och liten, och ler ofta och mycket. Jag är längre än henne, rödhårig och skulle gärna beskriva mig själv som tjock, även om mina vänner hävdar motsatsen.

”Gör det”, säger hon nu, och jag blir förvånad och otroligt kåt över att hon tar kommandot på det sättet. Jag klämmer henne på stjärten en sista gång och tar sedan bort handen, lyfter den.

I princip sedan vi blev tonåringar har jag tittat på medan Sara letade efter en kille, men det verkade aldrig bli något med någon av dem hon flörtade med, och det var mestadels Saras fel för att hon var så velig. Själv har jag länge hävdat att jag gärna skulle ha någon av de äldre motorkillarna som fanns i byn, men det var inte sant: sanningen var att jag helst skulle vilja ha Sara.

Jag hade länge velat ta vårt förhållande till nästa nivå. Det har alltid varit så att Sara var undergiven och jag har bestämt mer, och av denna anledning hade jag ofta haft fantasier där Sara var min lilla slav.

”Gör det”, säger hon igen, och tittar över axeln mot mig. Vi får ögonkontakt och jag ser att hon är minst lika kåt som jag, men hon tittar kvickt bort och jag misstänker att hon försöker dölja det. Jag ler elakt, och det pirrar i hela mig – jag ska nog få henne att erkänna att hon är en stygg liten flicka… Jag lyfter handen högt och slår—

Det hela började med att vi planerade en helg på min stuga, där vi skulle titta på film, bara Sara och jag. Det hade blivit så på senare år att vi ofta hittade på saker i större grupper, och både hon och jag längtade efter att göra nåt bara vi två.

Allting fortgick enligt planen – vi hyrde filmer och inhandlade mat som var lätt att tillaga, chips, godis, dricka och allt som kunde tänkas behövas under helgen. Tanken slog mig faktiskt inte alls att detta skulle kunna vara en chans för mig att få ihop det med Sara; vi gjorde ju ofta saker tillsammans och jag kunde i dom flesta fallen bara skjuta undan mina sexuella tankegångar.

När skolan slutade på fredag så körde jag dit oss i min risiga bil – jag hade tagit körkort redan när jag fyllde år i början av året. När vi kom dit åt vi först middag – pasta – men vi började ganska snart med filmerna. Först ett par fåniga komedier som vi båda hade väldigt roligt åt. Fram emot kvällen såg vi en av de romantiska komedierna som Sara gillar så mycket.

Efter att filmen var slut satt vi i soffan framför TV:n och myste under en filt. Vi började samtala om allmänheter som livet och skolan, och naturligtvis började samtalet handla om klassen och vilka killar som var snygga, osv. Jag lät Sara sköta det mesta av snacket – hon pratade först om Nils som var så snygg och modemedveten, sedan David som var så rolig… efter ett tag började hon antyda att hon var kär i någon.

Jag kände ett stygn av besvikelse, men visste att det antagligen inte skulle bli något med den här nya killen heller. Jag flyttade lite närmare och frågade vem det var.

”Nä, ingen.”

Detta konfunderade mig lite grann. Sara och jag har väldigt sällan hemligheter för varann – med det självklara undantaget av min ganska stora hemlighet.

”Kom igen, berätta”, sa jag och lutade mig närmre.

”Nä! Nu pratar vi om nåt annat!” svarade hon och rodnade i hela ansiktet.

Jag vet inte riktigt vad som fick mig att säga det. Det var nog hennes rodnad och min egen besvikelse över att hon hittat nån ny kille att dregla över. Jag insåg hur elakt det var medan jag sa det: ”Okej, har du några sexfantasier?”

”Va?!” utbrast Sara och rodnade ännu mer.

Jag bestämde mig för att pusha ännu mer (hon är så söt när hon rodnar!): ”Kom igen, har du några sexfantasier?” Jag flyttade mig ännu lite närmre eftersom jag misstänkte att hennes svar skulle vara i det närmaste ohörbart.

Jag hade rätt. ”Nä, det har jag inte.”

”Kom igen”, sa jag och log mot henne. ”Vi har ju känt varandra hur länge som helst, vi kan vara ärliga mot varann. Berätta nu.”

Hon tittade ner och vägrade möta min blick. ”Okej, det är en grej.” Sen blev hon tyst. Jag misstänkte att hon samlade modet för att säga det, så jag väntade utan att säga nåt. Sedan hasplade hon ur sig: ”Jag vill bli smiskad.

Jag hade faktiskt väntat mig något sådant – med tanke på hennes undergivna personlighet trodde jag att hon skulle vilja bli fastbunden eller nåt sånt. Men jag blev ändå lite överrumplad. ”Men gör inte det ont?” frågade jag dumt.

Nu tittade hon upp mot mig, och jag såg en sorts bestämdhet i hennes ögon. Det var som att nu när hon väl sagt det tänkte hon försvara det in i det sista. ”Jo. Klart. Men det är ju meningen, det… det är ju en del av det hela.”

Jag log, förstod att hon var allvarlig på riktigt. Trots att jag inte trodde att hon skulle vilja göra nåt sånt med mig, nånsin, så tyckte jag att det var enormt sexigt. Såg framför mig hur hon låg över mitt knä och gnydde… Sedan väcktes jag ur mina tankegångar när hon talade igen.

”Fast jag kommer nog aldrig göra det, liksom.”

”Men varför inte?!” utbrast jag; hade börjat gilla idén ordentligt, även om det inte skulle vara jag som gjorde det på henne.

”Ja, alltså, jag skulle typ aldrig vilja vara tillsammans med en… kille som skulle vilja slå mig, även om det var på det sättet.”

”Vi skulle ju kunna pröva nu, så vet du hur det känns i alla fall.” Jag hade sagt det innan jag ens hade insett att jag hade tänkt det, och jag undrade vad det egentligen var som höll på att hända. Oavsett hur förtroligt vårt förhållande var i andra fall skulle jag aldrig ha föreslagit något sånt. Sara blev märkbart bestört också och jag undrade om jag gick för långt; ändå var jag glad att jag sa det.

Sara gapade men fick inte fram några ord. Jag sa: ”Bara några slag. Du kan ju tänka att jag är den där killen du är kär i.” Nu log Sara:

”Är du seriös?”

”Varför inte?” sa jag och slog ut med armarna. Jag såg glad ut men innerst inne misstänkte jag att Sara skulle neka och stämningen skulle bli ganska spänd ett tag. Men då plötsligt ställde hon sig upp. Hon var fortfarande ordentligt röd i ansiktet.

”Okej, men bara… bara tio slag”, mumlade hon och tittade ner i golvet.

Jag blev obeskrivligt glad när jag insåg vad som höll på att hända… och obeskrivligt kåt. ”Luta dig över bordet”, sa jag, och Sara lydde. Sedan väntade jag några sekunder – skulle jag våga säga det jag hade tänkt säga härnäst? Jag insåg att jag måste. ”Dra ner byxorna”, beordrade jag.

”Va?!” sa Sara. Jag svarade inte, visste att hon visste att hon hörde rätt. Hon stod tyst en stund – hon kanske först då insåg att det är på allvar.

”Du är en stygg liten flicka”, sa jag och kände att jag kom in i rollen alldeles förträffligt, ”och stygga flickor får smisk på bara stjärten!”

Hon blev än en gång knallröd i ansiktet. Nu svarade hon inte ens. Hon verkade ha förlikat sig med vad som höll på att hända. Till min stora glädje och enorma kåthet såg jag att hon knäppte upp knappen på sina piratbyxor och lät dem falla ner. Utan att slösa bort en sekund lutade jag mig fram där jag satt i soffan och la händerna på hennes skinkor. Hon flämtade till men drog sig inte undan.

Leende ställde jag mig upp och drog ner Saras flickaktiga trosor.

Och här är vi nu. Jag ska nog få henne att erkänna att hon är en stygg liten flicka. Jag lyfter handen högt och slår—

SMACK! Första slaget blir nästan perfekt; jag träffar mitt på högra skinkan och hela Saras rumpa dallrar av slaget. Hela hon rycker till och jag hör hur hon flämtar till. Det ser ut att ha gjort ont. Skinkan blir kvickt rödaktig.

Kåtheten är som ett slag i magen.

Sara kvider till och jag vill bara slå, slå, slå. Men jag tänker få den här stunden att vara. Jag väntar i några sekunder och slår sedan igen, den här gången på vänstra skinkan.

Smack! Slaget blir inte perfekt, men Sara kvider ändå till. Jag trycker handen mot fittan utanpå byxorna och stönar till. Hon är så sexig där hon står lutad över bordet med skinkorna rosa efter mina slag.

Jag slår – smackk! – på vänstra skinkan igen, och Sara flämtar. När jag ser att hon slappnar av slår jag genast, hårt, på högra skinkan. Slaget blir perfekt och ekar i hela huset – SMACK!! – och Sara skriker till.

Jag slår två gånger till, först högra skinkan och sen vänstra. Vid det här laget märker jag två saker – att Saras fitta glänser av safter, och att hon snyftar tyst. Det är för mycket – jag måste komma. Nu. Jag öppnar mitt bälte och sliter loss det, drar upp gylfen så hårt att jag är rädd att byxorna ska gå sönder och drar ned mina byxor och trosor.

Jag börjar smeka, och känner att jag kommer att komma mycket snabbt. Jag slår igen, högra skinkan. SMACK, och Sara kvider till: ”Aaaiijjjaa…” och snyftar till. Igen, högra, smack, hon stönar och jag börjar andas tyngre. Slag nio, smack. Vid det här laget har jag fingrarna på andra handen djupt begravda i mitt sköte.

Jag samlar all min kraft inför nästa slag: jag slår och träffar perfekt. Ett öronbedövande SMACK ljuder ut; jag får ont i handen och Sara skriker av smärta. I samma stund kommer jag hårdare än jag nånsin gjort – min fitta krampar kring fingrarna och jag utstöter ett långt, hest stön…

Utan att riktigt förstå vad det är jag ser får jag ögonkontakt med Sara. Jag har aldrig riktigt känt mig så snuskig som när jag stod där med flera fingrar i fittan och fick den största orgasmen i mitt liv medan min barndomsvän Sara stod där och tittade på utan vare sig byxor eller trosor, med skinkorna smiskade röda.

Långsamt går orgasmen över och tankarna återvänder – varför står Sara kvar när jag redan har slagit tio slag? Det går upp för mig att hon måste ha tappat räkningen. Underbart.

Jag sparkar bort kläderna kring mina fötter, och lägger handen lätt på Saras rumpa. Hon flämtar till av beröringen och tittar bort. Långsamt lyfter jag handen…

Men jag slår inte. Sara väntar på slaget, hon spänner sig i hela kroppen, men jag slår inte. Hon tittar över axeln på mig – hennes ögon är alldeles röda av gråt och dimmiga av att hon är så kåt, hennes kinder är våta – och mumlar: ”Va… varför…”

”Det var tio slag.”

Sara gnyr till. ”Nej… mer!”

Jag kommer nästan igen bara av hur desperat hon låter. Jag klämmer hennes rumpa hårt – hon skriker till – och viskar: ”Erkänn då att du är en stygg flicka.”

Jag håller kvar handen på hennes stjärt och förundras över hur varm den är – nästan het. Det måste svida ordentligt… och ändå vill hon ha mer!

Sara svarar inte, så jag klämmer igen och säger: ”Jag hör dig inte, Sara!”

Hon tittar inte på mig. ”Jag är stygg…”

”Det där duger inte, Sara.” Jag känner mig elak… och älskar det.

”Jag är stygg!” Rösten är halvkvävd. ”Jag är en stygg liten hora som förtjänar det! Smiska mig!”

”Fortsätt”, viskar jag andlöst och börjar slå igen, den här gången helt utan nåt som helst system; jag bara slår. Sara börjar uttala grövre ord än jag ens trodde att hon kunde. Jag slår, och slår, och njuter av synen av Saras runda, mjuka, misshandlade stjärt, hennes glänsande fitta, njuter av hennes mässande stämma som hickar till eller avbryts av ett skri i takt med mina vilda slag:

”Jag är en snuskig hora! Jag är en snuskig hora! Smiska mig på röven, smiska mig! Jag är din lilla hora, gör vad du vill med mig! Straffa mig! Straffa din hora!”

Efteråt ställer sig Sara på knä bredvid mig på soffan (hon skulle nog knappast kunna sitta ner just nu). Hon är otroligt vacker; hennes mascara har runnit av tårarna och hon snörvlar lite där hon sitter. Hon har fortfarande trosorna kring fötterna och hennes välansade sköte är alldeles vått av hennes safter. Våra blickar möts under tystnad och plötsligt vet jag vad som kommer härnäst.

Plötsligt är hon gränsle över mig, mun mot mun, och hon stönar in i min mun utan att jag ens rör vid henne. Hennes tunga är nästan desperat mot min, och jag känner mig väldigt stolt över att jag har gjort lilla snälla Sara så här kåt.

Jag smeker hennes drypande våta sköte, hennes svullna blygdläppar och blottade inre med ena handen, vilket måste vara mycket skönt att döma av hennes krampartade höftrörelser, och knådar hennes väl bearbetade skinka med andra handen, vilket måste göra ordentligt ont. Istället för att kyssa mig lutar hon nu huvudet mot min axel, med ansiktet tryckt mot min hals, och utstöter ett konstant, mycket upphetsande gnyende, av smärta och lidelse, enbart brutet av skarp andhämtning.

Det går för henne efter bara nån minut; hon rycker i hela kroppen och utstöter ett kort, avhugget skri. Hon blöter ner hela min hand med sina safter. Det betyder inte att jag slutar. Jag flyttar helt enkelt handen till andra skinkan och fortsätter min behandling, och efter ett par minuter kommer Sara igen.

På natten delar vi säng – men det betyder inte att vi sover något. Jag är lyckligare än jag någonsin har varit, och Sara också, säger hon efter en av sina otaliga orgasmer. När hon framåt småtimmarna ligger över mitt knä och gnyr ler jag för mig själv och tänker: ”Jag tror inte att Sara kommer kunna sitta så skönt från och med nu.”

Smiskleksaker fraktfritt.

Untitled-1

Kommentera

Loading...