Tre bröder och en syster

När jag kommer hem efter att ha varit hos en kompis ser jag mina tre äldre brorsor sitta i soffan och tittar på deras jävla fotboll, hur kan man tycka det är kul? springa efter en boll och slå ut tänderna på varandra, urlöjligt!

Jag tar av mig mina stövlar och ställer mig bakom soffan:
“Hejsan töntar…” säger jag, ingen reaktion, de är helt låsta i den där fjantiga sporten på tv. Men snart vänder sig Peter, näst äldsta, om och ger en häftig nick åt att han sett att jag fortfarande existerar:
“Kan vi itne sätta på nån film eller nåt?” föreslår jag och då blir det minsann fart på dem, jag tar det som ett nej… Jag har inget annat för mig och har mina brorsor väl bestämt sig så går det itne att ändra deras åsikt. Jag slår mig ner i soffan och tar en Xider. Vi är ensamma hemma, mamma och pappa är bortresta, förstår varför med dessa tre grottmänniskor i huset. Efter några flaskor och burkar börjar grabbarna bli bökiga och börjar knuffa på varandra. Tillslut ligger vi i en enda hög vi fyra och småbrottas med varandra, vi skrattar och spiller dricka över oss eftersom vissa itne kan släppa taget om sin flaska. Men plötsligt känner jag att Micke, min äldsta bror börjar ta konstigt på mig, han börjar smeka min midja och mina bröst. Peter har börjat slicka min hals och John, sista äldsta brodern, runkar när han ser på. Plötsligt känner jag hur Micke reser sig upp och lyfter upp mig med mina ben om hans midja:
“Är det skönt Filippa?” han börjar leka med sin tunga i min urringning. Verkligheten börjar dala och jag börjar lite alkoholflummigt putta bort honom:
“Micke, sluta vi borde inte…” jag lutar mig bakåt men känner att samtidigt som Micke släpper mig hamnar jag i Peters famn och jag känner hur John börjar smeka mellan mina ben ovanpå shortsen och Micke drar mitt huvud bakåt och nafsar mig i nacken och slickar den. Jag glömmer bort alla fel, det är ju så skönt. Jag må vara deras lillayster men de vet fan i mig vad och hur de ska göra.
Vi hamnar i mammas och pappas rum, trots allt har de störst säng. Jag kastas ner på sängen och John kastar sig över mig för att dra av mina shorts och Micke är ivrig med att böja sig över mitt huvud för att få väck min blus. Jag börjar stöna av upphetsning och Peter kommer krypandes mot mig med bar överkropp och jeans:
“Haha ta det lugnt syrran, vi har ju inte börjat än.” och med de orden slukar han mitt ena bröst som får mig att stöna högt.
“Men vafan, jag drog ju upp blusjäveln för att det var jag som skulle ta brösten först! flytt pårä din jävel!” Micke knuffar bort Peter och en sträng av saliv landar över mig och i sin hast att ställa sig på alla fyra över mig och suga på mitt bröst råkar han bita mig vilket får mig att stöna och halvt resa mig upp. Plötsligt känner jag hur John drar av mig shortsen och börjar ta in fingrarna i vaginan, när han märker att jag är väldigt torr fortfarande börjar han slicka härligt utmed klitoris och blygläpparna. Både med tungspetsen och ibland likt en hund. Jag känner att Micke kliver av mig för att ta av byxorna. Peter har smugit upp bakom mig och sliter sönder min blus och börjar runka sin kuk mellan mina bröst genom att sätta sig på Mickes plats. Micke är för upphetsad för att protestera och gör något som först känns väldigt konstigt men som snart faller sig naturligt. Han kysser mig mitt på munnen, han kysser mig hårt och tvingar in sin tunga samtidigt som han runkar. Jag ser lite i ögonvråna hur stora mina bröders kukar är, de ser ut att vara över 25 cm allihop! Jag stönar genom kyssen när John tvingar in tre fingrar i min vagina samtidigt som han slickar. Jag börjar få svårt att andas så Peter kliver av mig och börjar suga hårt och bita i mina bröst genom att ställa sig på alla fyra över mig och i min upphetsning börjar jag runka honom. Jag kysser nedför Mickes käke och suger på hans bröstvårta och runkar honom också medans jag njuter av att bli fingrad och slickad av John. Det känns så skönt och styggt att ligga naken inför sina nu nakna bröder och veta att alla tre vill ha mig. Plötsligt tar John tag i mina höfter och vänder mig på alla fyra. ”Vad gör du?” frågar jag upphetsat och lite trotsigt när jag ser över axeln på John fast jag vet precis vad han tänker göra. Han ser upp på mig med ett lömskt leende och jag känner hur han hårt drar ollonet längs med blygläpparna:
”Jag ska fylla min lillasyster med sperma.” svarar han och trycker hårt in den och jag skriker till av kåthet. Han tar tag i mina höfter och knullar mig hårt. Jag stönar för varje gång han stöter in i mig, jag gungar med i hans takt, jag öppnar munnen och skriker:
”Åååårgh, John! Du är så jävla skön! Å –Å – Å!” Jag ser hur Micke ligger under mig och blinkar med ena ögat på ett sexigt sätt och börjar suga på mina bröst och smeka min bröstkorg och rygg och för att tysta mina höga skrik och stönanden stoppar Peter in sin stora hårda kuk i min mun. Jag hör hur John stönar högre och högre och hans takt blir mer och mer intensiv:
”Fan jag kommer komma!” och strax efter det känner jag på hans kroppsställning som sjunker ihop över mig att han har kommit. Han lägger sig bredvid och pustar ut och jag känner sperma och sekret rinna nedför mina ben och ner i sängen. Plötsligt försvinner Peters kuk ur min mun, Micke har återigen knuffat bort honom, han är väldigt stark. Plötsligt lägger han sina armar om min rygg och drar ner mig så han har sina ben mellan mina och mitt huvud är vid hans käke. Jag känner, trots att jag är uttöjd och våt efter John att Mickes är stor och grov, jag kvider lite och han drar ena handen han inte har över min rygg för att hålla mig på plats över håret:
”Sch Sch, Filippa. Storebror ska ta hand om dig.” han trycker in den hårt och inte särskilt försiktigt, det gör ont men det blir snart skönt. Jag vill ställa mig på alla fyra eftersom det blir svettigt och varmt men han håller fast mig:
”Nej, du stannar här din lilla smitare va!” han daskar till mig hårt på skinkan och jag stönar mitt i hans mun: ”Det är skönt eller hur? Du gillar när storebror gör det här va?” han daskar till mig tre gånger till och biter mig i underläppen. John ligger fortfarande på sängen och vilar, han har somnat av utmattning, alkoholen hjälper väl också till. Peter kommer bakifrån, i ett oväntat ögonblick sliter han bort Mickes händer om min kropp och lyfter upp mig men så min vagina fortfarande omsluter hans kuk, och sätter mig till hälften i sitt knä då Micke sätter sig upp. Jag känner Peters kuk glida in i mitt anus och de knullar mig båda hårt men i samma takt, Micke suger på mina bröst och Peter slickar och nafsar i min hals. Efter en stund kommer de båda i mig. Det var så skönt att jag kommer två gånger samtidigt och lutar mig bakåt i Peters famn:
”Är du trött?” frågar han och jag ser bort på John som börjar vakna. Jag kryper bort till honom och börjar slicka på hans ollon och känner hur han genast börjar dra i mitt hår för att jag ska rida honom. Jag vänder mig om till mina andra två bröder:
”Take me, Big Brothers….”

One Response to Tre bröder och en syster

  1. cujo72 skriver:

    dålig pga överdimensionerade kukar

     

Kommentera

Loading...