Tvingad att slicka hennes röv

Jag somnar mellan dina ben på natten, morgonen efter vaknar du först. Du rättar till mitt huvud så min mun o näsa hamnar mot din fitta, sen tar du tag i mitt hår o trycker mitt huvud hårt mot dig..
Jag vaknar till av att jag inte får någon luft, när jag fattar vad som händer, sträcker jag ut min tunga o börjar slicka dig… samtidigt som jag försöker få lite luft.
Du drar upp mitt huvud o ger mig en örfil – gå o fixa kaffe åt mig hora… -Ja älskling… Jag går ner till köket o sätter på kaffe, går till badrummet o gör iordning mig lite.
När jag kommer ut till köket står du vid spisen, du är naken jag tittar på din kropp o du ser hur min kuk börjar resa sig.
– Vill att min hora ska ha string på sig idag, gå o hämta i smutstvätten.. Jag hämtar dina gamla string o drar på mig dom… skäms lite samtidigt som jag går ut till dig i köket.
Du står vid fläkten o röker o dricker kaffe, jag ställer mig bakom dig o gnider min kuk mot dina skinkor, du vänder dig om o örfilar mig, sen spottar du mig i ansiktet…
– Vill du verkligen vara min hora? – Ja älskling jag älskar att vara din hora..
– Bra, då ska jag verkligen behandla dig som en hora hela dagen i dag, så får vi se om du klarar av det…
– Jag lovar älskling, jag ska göra allt för dig, älskar dig så mycket o du gör din hora så kåt så det är sjukt…
– Gör du inte allt för mig så kommer du aldrig mera få vara min hora… ner på knä nu o slicka min stjärt, du gillar ju det hora!
Jag sätter mig på knä samtidigt som du lutar dig mot spisen lite, du putar ut din sexiga rumpa, o jag särar lite på dina skinkor, sträcker sen fram min tunga o börjar slicka ditt arsle, du hör hur jag verkligen njuter av att få slicka dig, och jag försöker slicka dig så skönt som möjligt. När du rökt upp, puttar du bort mig..
– eftersom du verkligen ska visa att du klarar av att vara min hora resten av våra liv idag, så vill jag ha denna dagen inspelad, hämta videokameran..
Jag springer o hämtar den o sätter i en ny skiva, när jag kommer ner så har du öppnat en flaska vin o hällt upp ett glas till dig.
-Duktig hora, vill du ha vin?
-Ja tack
Du tar flaskan o häller ut en pöl på golvet… -här drick nu.
Du tar kameran ifrån mig o jag kryper ner på knä, jag kryper till vinet o börjar slicka från golvet… jag skäms när jag står där på alla fyra med string o slickar från golvet, samtidigt hör jag hur du sätter på kameran, du ställer dig precis framför mig, så jag ser dina fötter, du trampar i vinet o lyfter upp din fot mot mig, jag börjar genast slicka din fot ren från vinet, o börjar sedan med din andra fot, sen sätter du dig grensle över pölen så din sköna fitta bara är några cm från golvet, du tar tag i mitt huvud o vinklar det o trycker sen ner det i vinet på golvet, så hela min sida, hår, öra o kind ligger i vinet, jag tittar upp o framför ser jag din fitta, jag kan inte slita blicken från den..
– Hora titta på mig..
Jag tittar in i dina ögon, ser hur du har kameran riktad mot mitt ansikte o din fitta..
– Hora det ser ut som du fantiserar om att vinet är mitt kiss….är det så?
– mmm
jag får en örfil av dig… -berätta för mig, gillar min hora mitt kiss?
jag blir röd i ansiktet men så kåt, jag tittar på dig o in i kameran… ser hur du ler mot mig
-ja älskling din hora älskar allt med dig..
– berätta mer jag vill höra
– jag blir kåt av att få dricka ditt kiss, blir kåt av hur du säger till mig att jag inte ska spilla en droppe. blir kåt av att jag visar att jag verkligen är din hora, som gör allt för dig…
– mmm du är så jävla snuskig….sen spottar du på mig..
Du reser dig upp, hör hur du ställer kameran på en bänk, ställer dig sedan på knä vid sidan om mig, känner dina händer på min rumpa…
– Puta med ditt arsle hora!
Jag putar ut med min rumpa, du drar lite i stringen, ser hur min kuk står rakt ut..
Sen får jag första slaget, känner hur det svider till skönt på baken…sen blir det hårdare o hårdare, du säger till mig att jag ska slicka upp vinet som är kvar o låtsas att det är ditt kiss…
Jag slickar så mycket jag kan, samtidigt som jag putar ut min rumpa…blir kåtare o kåtare. Du slår det hårdaste du kan, tills du blir trött…
– så duktig slyna, jag måste vila nu, vänd på dig.
Jag vänder mig om o ser samtidigt då hur kameran stod perfekt riktad mot oss…
du ställer dig på alla fyra snett mot kameran o säger till mig, kameran missade ju förut hur mycket du tycker om att slicka mitt arsle, så visa ordentligt nu…
-Jag älskar att slicka ditt arsle… kryper sen fram till dig o börjar slicka dig, jag trycker in min tunga o försöker knulla din stjärt, jag stönar som en hora samtidigt o jag tror att min kuk kommer att explodera snart. Du ligger på alla fyra, ser i ögonvrån hur du dricker ännu mer vin…Känner hur din fot letar sig bak till min kuk, du trycker till hårt, o jag stönar till… du börjar sen massera hårt…
Efter att jag slickat din rumpa länge, flyttar du så att min tunga hamnar över din fitta, jag slickar genast i mig dina safter, o suger på din fitta.
Du reser dig upp, o jag lägger mig fort ner på golvet, du ställer dig över mig o sänker ner din fitta över mitt ansikte, min tunga glider genast in i dig…
samtidigt börjar du leka med min kuk… du runkar lite, spottar lite, o smiskar den lite…du hör att din hora är så kåt nu, min tunga slickar dig överallt o jag juckar med min kuk fram o tillbaka, du slår på den hårdare o hårdare… o du trycker din fitta hårdare o hårdare mot min mun o näsa… Du frågar om jag vill komma….-ja snälla
-Du får bara komma om du sprutar i ett glas….
– snälla jag vill spruta, du reser dig upp o tar ner ett glas sen sätter du dig grensle över mitt ansikte igen… du börjar knulla mitt ansikte, samtidigt sätter du glaset mot min kuk o börjar runka mig…. vi kommer samtidigt i världens orgasm o jag sprutar stråle efter stråle, du fångar upp allt i glaset. Du reser dig, ställer dig bredvid mig o ger mig glaset….
– hora… titta in i kameran nu o drick upp din sperma…
fortfarande helt utmattad efter orgasmen tar jag glaset mot min mun, tittar in i kameran o skäms… häller sedan i mig all sperma… Jag hör hur du skrattar samtidigt….

Jag sväljer min sperma, du tar glaset ifrån mig o häller det sista över mitt ansikte, du tar sen din hand o smetar ut det över hela mitt ansikte, jag försöker slicka i mig det samtidigt.. du ger mig några örfilar.
– gå till apoteket o köp glidmedel, nu hora!
Jag drar på mig ett par kortbyxor o en pike tröja fort, börjar gå till ytterdörren, förstår att jag måste vara helt glansig i ansiktet av all sperma.
När jag kommer ut i trappuppgången, försöker jag snygga till mig så gott det kan, springer sen ner o köper glidmedel.
När jag kommer upp möter jag dig innanför dörren, du skrattar åt mig… och tar påsen..
-haha du ser som en liten kåt slyna..
Jag skäms….
-gå ner o tvätta dig nu, jag vill knulla.
Jag går ner o duschar o rakar mig noga, när jag går uppför trappan hör jag dig från köket..
-lås fast dig i sängen.
Jag går upp o gör som du säger, efter en stund kommer du, jag tittar på din underbara kropp, du är naken.
Min kuk börjar resa sig..
Du ställer undan videokameran o glidmedlet o går fram till mig i sängen, du slår till mig på kuken, jag stönar till…
-så horan är kåt nu igen?
-Ja älskling, du gör mig kåt hela tiden…
Du ler åt mig…-mmm så horan vill knulla nu?
-Ja snälla älskling
Jag får en örfil av dig…
-vi ska knulla, men du ska inte få knulla mig, jag ska knulla dig hora!
Du drar fram lådan o plockar fram dina dildos, du stoppar in en i munnen på mig o jag börjar suga…
-Duktig hora
Sen tar du en kudde o lägger under min rygg så min rumpa kommer upp en bit. Samtidigt drar du isär mina ben så mycket du kan… Jag känner hur jag blottar mitt arsle.
Du tar glidmedlet o häller ut över min kuk o rumpa, sen riktar du kameran mot min kropp o börjar filma, med den andra handen börjar du smeka ut glidmedlet, ååå din hora stönar högt när dina fingrar smeker arslet… och kuken ser ut som om den skulle kunna explodera.
Du sitter mellan mina ben o ler åt mig, samtidigt som du filmar o smeker mig, du ser hur kåt jag är, jag suger på dildon. Du drar ur den ur munnen på mig.
-Jag vill höra dig be om det hora…. Jag börjar skämmas, tittar in i kameran, ser hur du ler, känner hur du börjar smeka dildon vid min kuk… Jag säger tyst, samtidigt som jag tittar bort…
-Jag vill att du knullar mig älskling….
Får en smäll över min kuk, jag stönar till högt..
-Högre hora o titta in i kameran.
-snälla älskling, knulla mig…Jag är din kåta hora. Jag särar ännu mer på mina ben…
Du ler o jag känner hur dildon masserar mitt arsle, jag försöker slappna av.
Känner hur du pressar in dildon lite, jag blundar o vrider huvudet åt sidan… Får en smäll på min pung!
– titta på mig hora, vill se hur du börjar gråta när jag knullar dig….. Jag öppnar ögonen o tittar på dig, ser hur du riktar kameran mot mitt ansikte o sedan ner mot mitt arsle, sen känner jag hur dildon sakta glider in i mig… Jag stönar högt, vågar inte dra ihop mina ben… Tittar i dina ögon, du ser hur kåt jag är, men samtidigt rädd… Du trycker in den längre o längre o för den sakta fram o tillbaka. Du böjer dig fram o spottar på min kuk… den är så hård, ser hur ditt saliv sakta rinner ner på min pung.
Du ställer bort kameran, tar upp dina våta trosor, du drar på mig dom över ansiktet, jag börjar slicka på dom.
-Du är en sån jävla hora…. Det borde stå på din kropp att du är en snuskig hora… nästa sekund håller du i en spritpenna o skriver HORA på mitt bröst…
-så nu blev det fint… säger du o ler samtidigt.

Sen plockar du fram den andra dildon o börjar smeka dig mellan dina ben… ser snart hur du knullar dig själv, jag suger hårt på dina trosor, samtidigt som jag känner hur dildon är inne i mig.
Du trycker in dildon i mig hårdare o drar ur den som du har haft i dig, du drar undan dina trosor i mitt ansikte o stoppar in din våta dildo hårt i min mun…
mmm känner smakerna av dig, jag börjar suga…
Du plockar upp min mobil, ser hur du tar kort på mig…
-du ser så kåt ut hora…. Två dildos i dig o värsta ståkuken… Du tycker ju om att bli knullad som en hora?
-mmm suger på dildon o skäms.
-detta kortet som jag har tagit på dig nu, ska du ha som bakgrundsbild… tills jag säger något annat, förstått?
-mmm
-bra
Du kliver sedan upp på mig grensle, med ditt arsle mot ansikte, du drar ur dildon ur munnen på mig, o placerar den så jag får botten i munnen, sen placerar du din sköna våta fitta, vid dildon jag trycker på o ser hur dildon glider in i dig… du sätter dig lite hårdare mot mitt ansikte.
Känner hur du samtidigt börjar knulla mitt arsle igen, känner hur det blir vått, du häller på mer glidmedel, sen knullar du mig fortare o fortare o hårdare o hårdare, jag ökar takten när jag knullar din fitta också..
Jag rycker i handbojorna, känner att jag är på väg att bli tokig, vill dra ihop benen, men samtidigt inte… både älskar o hatar att bli knullad som en hora utav dig.. Du börjar suga min kuk o smeker min pung hårt..
När din hora stönar för högt, så slår du mig på pungen.. Jag knullar din fitta med dildon som om jag vore besatt.. Känner hur det rinner om din fitta, rakt ner i min mun. Jag blir bara kåtare o kåtare….
Du drar ur dildon ur dig, o vänder på den så jag får den ”riktiga” delen ner i min mun igen, sen hoppar du ner o sätter dig på min kuk istället, jag börjar röra mitt underliv upp o ner, försöker få in min kuk i dig, samtidigt som jag blir knullad hårt av dig.

Jag är nära att komma nu, bara att jag känner din fitta mot min kuk, du märker hur jag kämpar för att få komma in i dig, samtidigt som jag stönar högt varje gång du trycker in dildon i mig..
Du räcker dig efter glidmedlet, o sprutar ut över min kuk o din rumpa, jag ser sen hur ditt finger glider in i ditt arsle, jag vet inte vart jag ska ta vägen, blir så kåt när jag ser hur du pullar dig själv där bak, svimmar snart av kåtheten, jag särar ännu mer på mina ben, o du märker hur kåt jag är, så du knullar mig hårdare, samtidigt drar du ut ditt finger, stoppar in det i min mun, så jag får suga rent det, sen placerar du min kuk vid ditt arsle o trycker försiktigt in den i din bak, jag suger hårt på ditt finger samtidigt som jag ser hur min kuk försvinner i ditt arsle… och jag känner hur mitt arsle värker av hur hårt du knullar mig..
Du börjar rida mig samtidigt som du örfilar mig.. samtidigt säger du att du vill jag ska spruta inne i ditt arsle, så jag får suga ur all sperma o slicka din stjärt ren…
Jag exploderar snart o jag känner hur jag sprutar dig full, känner hur ditt arsle kramar ur dom sista dropparna ur kuken..
Jag känner mig helt borta, och när jag öppnar ögonen igen, så ser jag ditt underbara arsle framför mig, som jag precis knullat o sprutat i…
-städa efter dig din äckliga hora…
-ja älskling
Jag sträcker ut min tunga o du sätter dig på mitt ansikte, min tunga glider in i dig, o jag börjar slicka o suga dig… känner hur den varma satsen rinner ner i min mun…
Jag slickar dig noga, när du är nöjd reser du dig upp, du tar upp dildon som jag har haft i mig
-lika bra att du gör rent den här också, sen stoppar du den i min mun o lämnar mig ensam i sängen.

Jag vet inte hur länge jag ligger i sängen med dildon i min mun, men jag vågar inte spotta ut den, jag börjar få ont i handlederna av sitta fast i handbojorna, o jag känner att jag somnar snart… känner mig helt färdig o ligger skäms samtidigt, ligger naken med liten kuk nu, o dildo i min mun… jag blundar.
Vaknar till av en örfil, dildon hade ramlat ur min mun…
-jag har inte sagt att du får sova slyna.
-förlåt älskling… får en till örfil av dig innan jag hinner avsluta meningen…
Tittar på dig o ser att du är fullt påklädd, antagligen har du varit ute…
– Din äckliga kuk ska vara hård o kåt så fort jag är nära dig… ska det vara så svårt att förstå..?
-nej älskling förlåt…. Tittar på dig när du står bredvid sängen, du har jeans o tröja på dig..
Jag blir stressad när jag förstår att jag måste få stånd med engång utan att kunna ta på kuken..
-snälla älskling…. Snälla spotta på mig… öppnar min mun o sträcker ut min tunga samtidigt som jag skäms….
-du tittar ner på mig o skrattar…. Fy fan vilken jävla hora du är… sen samlar du massa saliv i din mun o spottar ner i min mun, du fortsätter sen o spottar ner hela mitt ansikte….
-.gillar du det hora?
-mmm ja älskling… du ser samtidigt hur kuken börjare resa sig…du nyper tag i min bröstvårta o leker med båda två ett tag, du ser att jag får ont, men jag säger ingenting. Min kuk har rest sig till fullt stånd nu…
-vill din kuk spruta nu….slyna?
-ja älskling… får en örfil av dig…..
-din kuk ska inte spruta mer idag… förstått?
-ja älskling. Du knäpper loss mina handbojor, har ont i händerna så det är skönt…
-gå ner o laga mat åt mig.
-ja älskling, reser mig upp o börjar gå ner..
Jag står naken i köket med stånd o börjar kolla vad jag kan laga för något, bestämmer mig för spagetti köttfärssås.
Du har lagt dig i soffan o satt på tv, jag kommer upp o dukar åt dig.
När jag kommer nästa gång har jag med mig maten, du säger åt mig att lägga mig på alla fyra under glasbordet, med ansiktet mot dig…
Jag lägger ansiket vid dina fötter, o samtidigt som du börjar äta känner jag hur dina tår trycks in min mun..
Jag börjar slicka o suga.. jag slickar så noggrant jag kan och suger på alla tio tår.. det känns som en
Evighet innan du frågar mig om jag vill ha någon mat..
Jag tittar upp på dig o nickar…
Ser hur du spottar i resterna som är kvar på din tallrik, sen ställer du ner det på golvet framför mig…
Jag äter upp dina rester.. o dukar sedan av… när jag står i köket o plockar in i diskmaskinen, så kommer du in…
Du ställer dig tätt bakom mig o tar tag hårt i mina skinkor, känner hur dina naglar trycks hårt mot mitt skinn, din ena hand letar sig in till min pung o klämmer åt.. jag rycker till o öppnar min mun o stönar…
– runka din kuk…. Men våga inte att komma…
Jag greppar min kuk o börjar runka den samtidigt som jag känner hur du klämmer hårt på min pung o skinka, du hör hur jag andas högre o högre, du släpper pungen o tar tag i mitt hår istället, sen kör du ner mitt huvud i diskhon, jag putar samtidigt ut med min rumpa… -fortsätt runka hårt… så ska jag smiska min lilla hora… vill du det?
-ja älskling smiska din hora

-mmm du ska inte kunna sitta imorgon. Stå kvar här….. sen försvann du ut ur köket, jag står kvar blixtstilla och håller hårt i min kuk.
Du kommer snart tillbaka o håller i en hårborste, du ställer dig bredvid mig o jag känner återigen din hand tar tag i mitt hår o trycker mig ytterligare ner i diskhon, sen känner jag första slaget….. jag stönar till högt när jag känner den sköna smärtan från borsten…-ååå älskling……får horan runka sin kuk…?
Jag får ett hårt slag till…..- Runka din äckliga kuk, men våga inte spruta….
Åå tack älskling, samtidigt öser du slag över mina skinkor o du ser tydligt hur skinkorna börjar bli röda…
Jag blir kåtare o kåtare o runkar hårdare o hårdare… måste sluta snart annars sprutar jag.
Du märker hur jag slutar runka o stönar av kåthet.. du slutar slå o trycker ner mitt huvud hårdare, samtidigt som du vrider på kallvatten över mitt huvud…
Jag rycker till o börjar flämta…
-du behöver kyla ner dig slyna….
Min kuk är så kåt att den pulserar, mina skinkor är heta så det bränner o mitt huvud o ansikte sköljs av med kallt vatten…
Du släpper mitt huvud efter en stund o stänger av vattnet… Jag sjunker ner på golvet o tittar upp på dig…
Du tittar ner på mig o säger – Be om det!
-snälla älskling spotta på mig…. Snälla, sen öppnar jag min mun…
Du samlar ihop massa saliv i din mun o spottar sen ner på mig… jag fångar allt på min tunga..
-klä av mig hora…
Jag ställer mig på knä framför dig o börjar knäppa upp dina byxor.. börjar dra ner dom o ser dina sexiga trosor mitt framför ansiktet… du kliver ur byxorna o pressar mitt ansikte mot dina trosor… jag drar in doften från dig… ååå fan jag älskar dig tänker jag..
Samtidigt klär du av dig på överkroppen så du står i bara trosor….
Du hör hur din våta kåta hora börjar mumla något i din trosa…..
Du puttar bort mig… – Vad vill du?
Tittar upp på dig…..- snälla jag vill så gärna slicka dig…
Får en örfil av dig.
– du ska vara nöjd över att få lukta på mig, trodde du skulle fatta något efter att jag har smiskat dig…. Nu ska du själv få smiska sönder dina skinkor… Ta hårborsten. Sen går du ut till soffan i vardagsrummet, jag kryper bakom dig med hårborsten.
Du sätter dig i soffan o visar vart jag ska ställa mig, jag står på alla fyra snett framför dig en bit från soffan, jag har full insyn mellan dina lår o du ser lite av mina röda skinkor….
– så piska dig nu då…….hårt!
Jag börjar slå min bak hårt med borsten…..skäms när jag tittar på dig, ser hur din hand leter sig ner till din underbara fitta o du börjar långsamt smeka dig…. Ååå min kuk är så hård o jag slår hårdare o hårdare… du hör hur klatschen ekar i rummet….

Du låter mig få stå där på alla fyra o smiska mig själv en stund, innan du vinkar att jag ska krypa lite närmare, möts först av din fot som du stoppar in i min mun, jag börjar suga o slicka på den. Ser hur du smeker din fitta innanför trosorna… Du tar bort foten o jag kommer ännu närmare, du tar din hand o gnider in dina fittsafter hårt i mitt ansikte…
Du viskar sen till mig – jag måste gå på toaletten…..
Jag vill följa med svarar jag…
-varför? Jag blir tyst en stund…..
-jag vill….. jag vill att du använder din hora som toalett… Du ser hur jag skäms….
-vad vill du slyna?
-vill svälja ditt kiss……………………………………..snälla
Du ler åt mig….. vill du jag ska kissa i din mun hora?
-ja snälla älskling… snälla… älskar dig så, vill dricka ditt kiss, filma mig samtidigt om du vill… jag vill…
-jag vet att du vill hora o jag vet att jag får filma dig när jag vill….. men jag vill att du gör nåt mer för mig hora!
Tittar på dig samtidigt som du återigen har börjat smeka dig….
-jag knullar mig själv samtidigt………älskling…. Snälla
-mmm hämta dildo+ videokamera. Nu ska du få visa att du är en riktigt äcklig kåt horslav..
Jag reser mig o springer upp till sängen o plockar med mig det jag ska ha, när jag kommer ner är du redan inne på toaletten…
Jag går in…
Du tar videokameran. – lägg dig ner hora!
Jag lägger mig ner på golvet, jag börjar suga på dildon för att blöta ner den med mitt saliv.
Ser hur du riktar kameran mot mig, känner hur din fot trampar lätt på min kuk… o sedan hur du trycker dina tår mot mitt arsle…- sära på benen ordentligt!
Jag särar så du kommer åt mitt arsle, du låter dina tår leka lite med mitt arsle pung o kuk.
Sen ställer du dig bredbent över mitt ansikte, spottar på mig..
– dra av mig mina trosor hora!
Jag reser mig upp o drar ner dom…. Tittar på din vackra sköna goda fitta…. För dina trosor till mitt ansikte… samtidigt vänder du dig om o börjar sakta sätta dig på mitt ansikte med rumpan mot mig, jag lägger bort dina trosor o för ner dildon mellan mina skinkor.
I samma ögonblick trycks dina skinkor mot mitt ansikte o jag sträcker ut min tunga o börjar slicka ditt arsle.
Du ser hur jag masserar min stjärt med dildon o trycker sakta sakta på. Du sitter på mig o filmar o njuter av att bli slickad på samma ställe där jag börjar knulla mig, samtidigt känner du hur du blir allt mer kissnödigare..
-svälj allt nu hora! Du flyttar dig så att din fitta hamnar på min mun….. jag gapar stort…..
– snart hora…. Knulla dig samtidigt då… vill se hur dildon försvinner in i din horbak….är du en duktig hora så ska du få det sista kisset över hela ditt ansikte o hår………
Åååååå jag är nära att komma nu utan att någon ens rör vid min kuk….
Jag gapar stort o trycker min näsa mot ditt arsle. Jag är så jävla kåt o jag längtar efter ditt kiss i min mun..
– Hora vill du att jag ska pissa på dig så får du knulla dig hårdare…. Visa för mig hur mycket du vill dricka mitt piss…….
Mmm jag stönar….
Trycker in dildon hårt i mitt arsle… ååå vill skrika rakt ut… kan inte beskriva känslan, smärtan, kåtheten..
Jag trycker min näsa hårt mot ditt arsle riktigt hårt, o öppnar min mun ännu mer, skäms över hur jag kan längta så mycket efter att få bli nedkissad av dig… min ena hand för dildon fortare o fortare in i min röv o min andra hand börjar smiska min pung…
-mmm så ja hora….. ser ju ut som att du vill svälja mitt kiss… Vill du det hora?
-mmmmmmmm
-fan vad äcklig du är hora… du längtar ju efter mitt kiss…..då vill du väl att jag ska filma ordentligt?
Sen reser du dig upp o vänder på dig, sen sätter du dig grensle över mig, ditt fitta är precis ovanför min mun, jag tittar upp på dig, du sitter o ler o tittar ner på mig, i handen håller du videokameran o riktar den ner mot mitt ansikte..
-Titta in i kameran o säg vad vill hora..
– snälla älskling … kissa på mig. Jag öppnar min mun stort…
Du ler o sätter din fitta mot min öppna mun, sen börjar du kissa ner i min mun…
Känner ditt varma kiss i min mun, sväljer o känner smaken i hela min mun, tittar upp på dig o kameran, ser i dina ögon hur du njuter av att se hur jag dricker ditt kiss, jag skäms o börjar blunda…
-Se på mig, din pissdrickare!!
Jag öppnar ögonen o ser åter igen in i dina ögon, samtidigt som jag sväljer mun efter mun….
Du tar bak en hand o känner så dildon är inne i mig, sen greppar du min hårda kuk som sprängs snart, du klämmer till hårt..
-Mmm vad kåt du är hora..
Jag stönar o fortsätter att svälja, känner hur det blir mindre, o du lyfter din fitta en bit från min mun, jag sträcker ut min tunga så strålen träffar den.
Du börjar cirkulera med ditt underliv o jag får kämpa med att följa med, med tungan.
Jag lyckas att få det mesta i min mun. Strålen blir svagare o svagare nu.
-Håll kvar kisset i munnen slyna! Sen slutar du kissa, jag sväljer inte kisset utan öppnar min mun ännu mer o visar dig.. du ler, sen flyttar du dig längre ner, du stannar till när din fitta grenslar över min kuk, då släpper du ut ditt sista kiss, o jag känner hur min kuk, pung o röv blir vått, ditt ansikte är ovanför mitt.
Du kör ner ett finger i min mun och rör runt det i ditt kiss, du tar upp det o drar det genom mitt hår..
Jag ser hur du ler mot mig o känner hur du har slutat att kissa på min kuk, du fortsätter o kör ner två fingrar i min mun, när du drar upp dom så droppar det ner i mitt ansikte, du torkar av dina fingrar i mitt ansikte, hela tiden ligger jag med öppen mun o tittar på dig..
Du samlar ihop saliv i din mun o jag ser hur det lämnar din mun för att hamna i min.
– Horan får svälja mitt kiss nu..
Jag stänger munnen o sväljer… du klappar mig hårt på kinden.
– Duktig hora, sätt dig upp!
Du reser dig och jag sätter mig upp, du tar tag i mitt huvud, böjer det neråt o börjar gnida din våta fitta mot mitt hår, du torkar din fitta torr, samtidigt som du talar om för mig att jag ska städa upp på toaletten o duscha av min äckliga kropp, ansiktet o håret får jag inte tvätta… sköter jag mig inte kanske jag måste gå till jobbet med ditt kiss i mitt hår. När din fitta är torr så puttar du bort mig.
– du kan börja med att suga ren dildon! Sen vänder du dig om o går ut ur badrummet.
Jag tar fram dildon o för den till min mun, suger in den. Ååå gud så förnedrande, sitter på golvet, nerkissad, suger på dildon som har varit i mig o med världens stånd… skulle göra vad som helst för dig nu för att få komma. Men jag vågar inte röra min kuk, istället börjar jag städa upp.
Jag avslutar med att duscha av mig ordentligt från axlarna o neråt, jag tvålar in min kuk o arsle ordentligt som genast reser sig igen. När jag är klar tar jag på mig dina trosor o går ut ur toaletten, jag hör ljud från sovrummet, jag går sakta upp, ser dig ligga i sängen, hör ljudet från tv nu, förstår att du tittar på en porrfilm. Jag ställer mig vid sängen.
– Jag har städat klart nu älskling.
– Bra! Gå o köp godis till mig.
-Ja älskling, jag sprang ner o slängde på mig kläder, stack sedan iväg till ica o handlade på mig en massa godis, så du inte skulle bli besviken, kände mig som din hora när jag stod i kön, mitt hår stod åt alla håll och jag kände doften av din fitta o ditt kiss..
Väl hemma igen hällde jag upp allt godis i en stor skål, sprang sedan upp med det till dig.
Jag ser hur du smeker dig under täcket, jag tänker o hoppas att jag ska få krypa under ditt täcke o få slicka dig, du pekar att jag ska ställa skålen bredvid dig, sen ska jag klä av mig… jag blir genast kåt, när jag står naken framför dig, tar du upp dina händer, jag ser hur dom glänser av dina safter, du tar tag i min kuk o drar ner mig så jag hamnar på knä bredvid dig, du släpper kuken samtidigt. Sen kör du in två våta fingrar i min mun, jag börjar genast suga i mig dina safter, med dina andra hand tar du en godis o stoppar i din mun.
-Du berättar att jag ska gå ner till datorn, o skriva ner lite rutiner som jag tycker passar en hora, sen drar du ur dina fingrar ur min mun o puttar bort mig.
Jag går ner o sätter mig vid datorn, naken o kåt… Jag börjar skriva:

*Du ska kunna när som helst beordra att jag tar kort på din kuk o skickar till dig.
*Kuken ska alltid vara rakad.
*När du jobbat så ska jag slicka dina fötter rena.
*Jag ska sova med dina smutsiga trosor över mitt ansikte.
*När din hand nuddar i närheten av min kuk ska jag alltid sära på mina ben, o blotta mitt arsle.
*Du får när du vill spotta i min mun.
*Du får när du vill använda mig som din toalett, jag ska då be om det o svälja varje droppe från dig.
*Jag ska alltid slicka dig ren efter att du har kissat.
*Jag ska köpa en piska så du kan smiska mig varje helg, jag ska aldrig glömma vem det är som
bestämmer i vårat förhållande.
*Varje gång jag duschar, ska jag tvåla in mitt arsle o föra in mitt finger en bit.
*Ibland ska jag bara tillfredställa dig o jag ska bli tvingad att själv somna kåt.
*Jag ska vänja mitt arsle med att få en dildo inkörd.
*Jag ska låta dig knulla min stjärt när du vill.
*Jag ska alltid slicka o suga rent dina dildos.
*Du får när du vill örfila mig.
*Jag får aldrig dra ihop mina ben när du smiskar/slår min pung.
*När jag får slicka dig, ska jag alltid även slicka ditt arsle.
*Jag ska alltid slicka i mig min sperma, kvittar om jag sprutat i dig, på dig eller på mig.
*Vissa kvällar ska jag få spruta bara för att jag ska lära mig att tycka om sperman.
*Jag ska spruta mig själv i munnen.
*Onanerar jag på egen hand ska jag fråga innan om jag får komma. Och lyda dig.

Mer hinner jag inte skriva förrän jag får ett sms av dig, jag trycker fram det o läser:

Beställ ett kuklås slyna!

Jag blir genast kåt av tanken att du ska bestämma helt över min kuk, samtidigt som jag blir lite orolig, men jag surfar genast ut på nätet o börjar leta..
Jag hittar snart ett kuklås i plast, knappar in mitt kontokort och får snart ett meddelande att ordern är på väg. Jag skriver ut orderbekräftelsen och börjar gå upp till sovrummet.
Du ligger på sidan o halvsover, jag sätter mig vid dina fötter…
-Älskling jag har beställt ett lås nu, sen håller jag fram pappret till dig. Du tar pappret o börjar läsa, sen ler du och tittar på mig, samtidigt som du höjer din fot till mitt ansikte, jag öppnar min mun och börjar slicka suga på dina tår.
-Duktig slyna! Hoppas att det kommer att vara skönt, för du ska ha på dig låset tills du har tattuerat in på din snuskiga kropp att du är min slyna…… gillar du det? Samtidigt känner jag din andra fot trycks hårt mot min kuk.
Jag stönar till svar.
-bra beställ en ordentlig piska nu också, så kanske du kan få slicka mig sen.

Kommentera

Loading...