Uppraggad i affären av en äldre kvinna

Det var en varm sommardag i juni. Jag var 19 år och hade just slutat gymnasiet. Studenten var den bästa dagen hittills i mitt liv och jag hade fått ta farväl av mina kompisar på ett fint sätt.

Jag kan beskriva mig själv, en blond kille på 1.89 cm. Av det jag har fått höra ser jag bra ut och klär mig väldigt snyggt. Problemet är att jag är otroligt blyg och har problem att få kontakt med tjejer. Jag spelar handboll på relativt hög nivå och älskar sport överhuvudtaget. Jag hade haft en tjen när jag gick i åttan men det var varken långvarigt eller på mitt intiativ.
Hursomhelst, det var länge sedan och jag var nu fortfarande oskuld.

Det var söndagskväll och jag hade inget för mig, jag skulle på affären för att handla något gott att äta till sportspegeln och någon söndagsfilm. Helgen hade varit riktigt tråkig, det var tänkt att kompisgänget skulle ut i fredags men det blev inte av. Istället satt vi och spelade tv-spel hela kvällen.

Väl inne på affären ser jag en kvinna som jag skulle uppskatta mellan 40 och 45 år. Det kan låta mycket men på något sätt var hon väldigt sexig, hon utstrålade självsäkerhet och ungdomlighet för sin ålder.

Jag går till brödavdelningen och handlar det mamma bad mig köpa, helt plötsligt hör jag en Norrländsk röst.

” De här är mycket godare, och dessutom väldigt nyttiga”

“Va?” Sa jag förvånande och vände mig om, där stod hon.

Hon var medellång, blond och ganska solbränd. Hon bar en lång vit kjol och ett tight linne som framhävde hennes bröst. Hon var väl inte trådsmal direkt, hon hade helt klart former, perfekt för mig alltså.

“Eva, heter jag” sa hon och log vackert.

“Johan” sa jag förbluffad och vi skakade hand.

“Jag jobbar som hälsorådgivare här nere, det förklarar både min rekommendation till dig och min varför en norrländsk tvåbarnsmor befinner sig här nere i skåne” sa hon och skrattade.

“haha jaaa, tur att du lär mig i unga år då”

“Jaaa, ni ungdomar är lätta att tämja” sa hon och log.

Vi pratade vidare och kom fram till att hon bott i min stad i bara drygt två månader och att hon knappt kände någon. Hon var frånskild och barnen var för tillfället uppe hos pappan i Boden.

“Glöm det, jag köper brödet, vi “far” hem till mig och fikar och tittar på Beck” sa hon oskyldigt och jag bara log. Vi gick vidare till kassan och hon betalade för sig, jag stod bakom henne i kassan och beskådade hennes vackra bakdel.

Det kändes konstigt, jag skulle hem till en kvinna som faktiskt skulle kunna vara min egen mor. Samtidigt som det kändes väldigt konstigt, kändes det här oerhört spännande.

Vi tog en promenad till henne och pratade om allt möjligt. Hon bodde i en fin lägenhet och jag såg verkligen att hon hade känsla för inredning, detta hade hon fått ihop på bara två månader.

Vi fikade lite och pratade om ditt och datt, hon var tydligen intresserad i handboll och hade varit målvakt i sin ungdom. Hon pratade också mycket om hennes nioåriga dotter och hennes sjuåriga son.

Efter någon timma satte vi oss i soffan för att se på beckfilmen som skulle rulla igång på fyran. Filmen hann knappt börja innan hon lade sin hand på mitt knä. Jag blev lite nervös och kollade på henne, hon bara log och jag besvarade genom att lägga min hand på hennes.

“Gillar du mina bröst?” frågade hon försiktigt.
“Va?”
“Jaaa, gillar du mina bröst, börjar de bli hängiga eller duger de fortfarande”
“Dom är jättefina, du har en fin kropp” sa jag och log.
“Du med, jag spanade in dig direkt du kom in i affären Johan”

Vi log bägge två och vi kysstes länge, det kändes bra och hon smekte mig längs ryggen.

“Har du, varit med många flickor Johan?” sa hon och jag blev väldigt nervös.

“Eehh, alltså, jag är oskuld” stammade jag fram

“Jasså? Det är väl inget att skämmas för, du är så fin, du kommer att hitta många fina flickor”

Jag bara skrattade och hon viskade till mig. “Men ikväll är du min, bara min, jag har inte haft sex på ett år och är jättesugen”.

Hennes ord fick mig att känna en oerhörd lättnad, äntligen kunde jag slappna av och jag var oerhört kåt jag med.

Vi smekte varandra och hon knuffade ner mig på soffan, hon lade sig ovanför mig och vi låg och kysstes. Vi andades häftigt.

“Här, känn vettja” sa hon och förde min hand mot hennes bröst. De var verkligen mjuka och fasta (antar jag) för hennes ålder. Hon hade ingen BH, det kände jag genom linnetyget.

“Gillar du att känna på dem?” Frågade hon och besvarades med ett “mmmm”.

Vi fortsatte att kyssas och jag smekte hennes runda stjärt, hon stönade och tryckte sitt underliv mot mig. Jag kände hur jag började bli hårdare än vad jag redan var och jag tror att hon kände det också.

Helt plötsligt reste hon sig upp och förde sina händer till min gylf. Hon smekte mig utanpå mina shorts och detta var första gången någon rört vid mig på det sättet, jag ryckte till.

Hon knäppte sedan upp shortsen och drog sakta av dem, jag tog av mig min tröja och hon smekte mig över bröstet, samtidigt som hon själv slet av sig linnet. Hon hade fortfarande kjolen och bh:n på sig och vi låg och myste med varandra.

Hon förde sedan ner handen i mina kalsonger och smekte min kuk.

“Oj, den här godbiten är nog också sugen känner jag” sa hon och ställde sig sedan upp igen, hon tog av sig bhn och hennes underbara bröst uppenbarade sig med stora vårtgårdar. Hon tog av mig mina kalsonger och böjde sig ner över min kuk, hon runkade den några gånger och lät sedan hennes sexiga läppar omsluta den.

Jag var i en annan värld, oh så skönt det var. Hon började med att slicka längs skaftet, uppifrån och ned, och nerifrån och upp. Hon kollade upp på mig och såg att jag njöt, samtidigt som jag kände mig väldigt nervös.

Helt plötsligt tog hon tag i skaftet och förde hela kuken i hennes mun, hon började suga mer intensivt och det dröjde inte länge tills det gick för mig.

“Det är lugnt, låt det bara komma” sa hon och svalde allt.

“Skönt va?” Sa hon och log, det här var bara början på en underbar kväll.

Untitled-1

Kommentera

Loading...