Utflykt med frestelser

-“Kan du inte sätta dig ner ens när du skall fika? Har vi så mycket att göra?” Min omtänksamme chef, Gustaf, kastade en förvirrad blick ut i affären. Den var tom.
-“Nej jag har lite ont, så jag står hellre,” svarade jag och undrade om jag skulle våga tala om varför jag hade ont.
-“Jaha, hemorrojder, jaja det kan vem som helst drabbas av. Jag vet en bra salva som du kan använda!” Gustafs omtänksamhet vet inga gränser. Han är en riktig idealchef. Snart 60 lite rund med stålgrått, nästan vitt hår i en yvig man. Han har haft sin lilla guldsmedsbutik i nästan 30 år och jag har jobbat hos honom i två. Under den här tiden har han nästan blivit som en far för mig. Tyvärr är han väldigt tankspridd och på senare tid börjar han dessutom bli glömsk! Det enda han kan koncentrera sig på är sitt smide, då är han skärpt till tusen. Och oerhört skicklig.
-“Nja, det är inte hemorrojder, men det känns ändå bäst att ståfika just idag.”
-“Jaså, det är din kille, som har gått hårt åt dig!” Med en blinkning och ett flin bytte han samtalsämne. Han skulle bara veta hur hårt “min kille” gått åt mig!
Jag måste gå tillbaka lite i tiden, för att du läsare skall kunna få förklaringen till ovanstående dialog:
———————-
Det började med en händelse förra sommaren, som kom att omvälva mitt liv rejält. Jag lärde känna Pierre! Vid den här tiden polade jag med en kille, som heter Lasse. Han är jättefin, lite sportig, inte så att han hänger framför TVn så fort det är Sportextra, men han gillar att lyfta skrot och simmar så fort han får en chans. Han har också en gammal segelbåt, som han vårdar ömt. Varje sommar seglar vi ut i skärgården, så ofta vi har en ledig stund. Tyvärr jobbar han som resekonsult för ett dataföretag och är ofta borta långa tider.
Nåväl. Det var en så’n där helt underbar sommardag, som bara är alltför sällsynt på våra breddgrader. Solen sken från en klarblå himmel och det blåste precis lagom för att seglatsen inte skulle bli alltför jobbig. Jag gillar inte när man måste hålla i sig hela tiden man seglar. Vi kom iväg rätt sent, så vi gick inte så långt. Lasse vägrar att ta till motorn om det inte är total stiltje och den här dan blåste det lite för lite för att kunna segla långt. Vi valde att gå till Litan, som är en jättefin ö, inte så långt från sta’n. Det är sällan några människor där trots de fina små stränderna i vikarna. Det kanske beror på att det inte är särskilt barnvänligt, med bråddjup alldeles utanför strandkanterna. Men det är bra om man är båtburen.
Vi kom fram till en tom vik strax efter lunch och tog fram våra filtar och lade oss att sola. Jag bad Lasse smörja mig med sololja på ryggen. Det är så skönt med ett par starka händer som både masserar och smeker in oljan. Så gick det som det brukar! Lasses händer blev allt närgångnare. När han masserade skinkorna och insidan på mina lår började det rinna till! Han lät händerna vandra in under mina trosor och snart hade han smekt av mig både dom och BH’n! Sina egna shorts hade han trollat bort utan att jag märkt det! Hans varma, mjuka händer smekte och knådade mina skinkor och jag blev allt kåtare.
Jag ville se hans vackra kropp och vände mig på rygg. Lasse var vacker med sin bruna muskulösa kropp, sitt blonda, inte alltför korta hår, sina glada ögon och sin magnifika kuk, som nu pekade snett uppåt av lust. Jag tog ett stadigt tag i den och runkade honom sakta medan han smekte mina, i mitt tycke en aning för stora, fräkniga bröst. Jag kände hur vårtorna drog ihop sig när han rullade dom mellan fingrarna. Det pirrade i fittan och mina ben föll isär av sig själva! När Lasse såg detta, placerade han sig mellan mina knän och sänkte sig ner mot min heta grotta. Jag vägledde honom alldeles i onödan, hans kuk brukar hitta själv! Snart var den begravd ända till roten och det var ljuvligt att känna sig så uppfylld. Jag koncentrerade mig på att krama den med fittmusklerna och snart knullade vi som galna. Lasse vill alltid variera sig och vi bytte ställning flera gånger utan att pausa emellan. Jag fick flera orgasmer och efter ett tag kände jag ryckningar i Lasses kuk.
-“Jag är törstig!” ropade jag och snabbt drog han sig ur och jag tog hans pumpande kuk i munnen och sög och svalde allt jag kunde. I ögonvrån såg jag att det var någon som stod och kikade på oss i buskarna uppe på berget! Helvete! Men nu var det gjort! Jag undrade vem det var. Det såg ut som han hade en kikare eller kamera dessutom!
När den värsta upphetsningen lagt sig, berättade jag för Lasse vad jag sett.
-“Det måste vara någon från gänget i nästa vik. Det låg ju en liten snipa där när vi kom.”
-“Kom så spionerar vi på dom! Dom kanske har något spännande för sig!”
Vi satte på oss våra badkläder och smög uppför berget och gömde oss bakom några buskar. Det som försiggick i nästa vik fick oss att nästan tappa hakan. På en filt låg två nakna tjejer och lekte med varandra! Den ena var mörk och ganska smal, med små bröst men väl tilltagen bak. Den andra var ganska mullig och hade färgglada tatueringar över hela kroppen! Den smala tjejen låg på rygg med särade ben och den mulliga körde en stor rosa dildo ut och in i henne! På filten låg flera andra leksaker. Bredvid stod killen jag sett i buskarna och filmade tjejernas orgie! Han såg ut att vara lite över 40 och lika lång som Lasse men inte lika muskulös. Lätt gråsprängd och med begynnande mage.
Tjejrena bytte plats och showen blev allt intensivare. Killen filmade hela tiden. Den lilla tjejen stoppade in något i fittan och knäppte på en strömbrytare på sladden som stack ut. Omedelbart gick hon upp i brygga och fick en rejäl orgasm. Den lilla runda sträckte upp en hand under killens shorts, greppade tag i hans kuk och sa någonting. Han lade ner sin kamera och gick ner till båten för att hämta någonting. Strax var han tillbaka med ett stativ, som han riggade kameran på! Den tatuerade tjejen sökte hans kuk med munnen och snart hade hon dragit av honom shortsen och hade hans kuk djupt nerkörd i halsen! Han tog tag om hennes nacke och pumpade på. Efter en liten stund drog den smala tjejen ner honom på filten och bägge två turades om att rida hans kuk och tunga!
När alla tre kommit och låg utslagna på filten fick jag en idé.
-“Skall vi gå ner till dom, det kan bli kul? Dom ser mysiga ut.”
-“Javisst, men då tar vi av oss, så dom inte blir generade!”
Vi slet av oss paltorna och klev fram och applåderade!
-“Hej och tack för en häftig show,” sa jag och Lasse lade till:
-“Vi såg att du filmade oss nyss och tänkte vi skulle kolla om du hittat något mer, häftigt motiv! Förresten, jag heter Lasse och det här är Ylva.”
De reste sig upp och presenterade sig som Pierre, Linda och Maja.
-“Lunchdags. Vill ni hänga på? Det räcker nog åt oss alla,” undrade Pierre.
-“Vi har också lite mat och öl med oss att fylla på med,” svarade Lasse. “Jag hämtar vår korg.”
-“Jag hänger med. Jag måste få kika på eran båt. Det är en riktig skönhet,” svarade Pierre och de satte av uppför berget.
Under tiden fångades mitt intresse av tjejernas leksaker.
-“Vill du prova?” frågade Maja.
-“Mmmm, det är frestande men…” svarade jag, lite blyg, för dessa okända, frigjorda tjejer.
-“Jomenvisst, lägg dig ner på filten, så skall vi göra det skönt för dig!”
Jag lade mig ner på rygg och särade skälvande av spänning på benen. Snart var jag uppfylld av den ena härliga leksaken efter den andra. Maja hanterade dem med stor skicklighet och känsla och snart kände jag en kraftig orgasm svalla genom mig.
Så snart jag kommit var grabbarna tillbaka och Lasse frågade: “Det skulle vara kul att få se filmen du tog på oss idag, och kanske få en kopia själva också.”
-“Naturligtvis,” svarade Pierre. “Varför inte äta middag med oss, så kan vi titta på den tillsammans?”
-“Och pröva några andra av mina leksaker?” fnittrade Maja och tittade hungrigt på mig. Jag kunde inte låta bli att rodna lite.
-“Jättekul,tack,” svarade Lasse och efter en stund lämnade vi dem för att segla tillbaka till stan. Vi behövde ju mer tid med vår båt.
Ett par timmar senare satt vi bänkade i Pierres soffa, framför TVn med varsitt glas iskallt vitt vin. Pierre laddade videon och snart var skärmen uppfylld av fittor och kukar. Vi blev naturligtvis oerhört upphetsade allihop! Plötsligt kände jag Pierres hand krama mitt lår! I ögonvrån såg jag Lasse snegla på handen, men han sa inget. Linda kom hoppande och satte sig bredvid honom och lade hans arm över axlarna. Hon tog hans hand i sin och placerade den över sitt ena bröst! Hon satte munnen mot hans öra och viskade något. Lasse skrattade till lite och kramade hennes bröst!
I fåtöljen snett emot oss satt Maja. Hon hade en kort vit topp på sig, som visade magen. Hennes omlottkjol hade fallit isär och när hon tittade på oss i soffan, särade hon på benen och visade sin juvelprydda fitta! Maja hade för länge sedan övergivit vinet och whiskyn hon gått över till började sätta spår!
Liksom i förbigående smekte Pierre uppför mitt lår, upp under kjolen till troskanten, där den stannade. Jag hade min arm på ryggstödet bakom honom. För att visa att jag tyckte om det han gjorde, började jag leka lite med hans nackhår! Han var visserligen betydligt äldre än oss andra, säkert 15 år äldre än jag, men oerhört charmig och impulsiv.
Lasses hand hade nu letat sig in under Lindas blus och han lekte med hennes bara bröst! Hans andra hand började vandra uppför hennes ben. Nu kände jag Pierres fingrar leta sig in under troskanten och han lekte med fitthåret, drog lite i det. Det kändes oerhört upphetsande, lite förbjudet också.
Maja hade sjunkit längre ner i fåtöljen och hade börjar fingra på sig själv nu! Vilken underbar show! Linda pratade på hela tiden och berättade ingående om alla mysiga ställen de varit på i skärgården och detaljerat vad de gjort! På TVn rullade en annan video från dessa strandhugg.
Jag såg att Lasse hade lite problem att komma under kanten på Lindas shorts. Min egen troskant var spänd av Pierres hand och skavde obekvämt. Nu när anslaget var gjort viskade jag till Pierre:
-“Ta bort din hand ett ögonblick, så skall jag göra det lite bekvämligare för oss.”
Han tog bort sin hand och jag krängde av mig trosorna och satte mig igen. Snabbt var hans hand tillbaka och fortsatte smeka mig och leka med fitthåret. Nu med andra handen, så att han kom åt bättre! Jag blev allt blötare och snart hade jag två av hans fingrar uppe i fittan, medan han smekte klittan med tummen!
När Linda såg mina trosor på golvet, reste hon sig upp och började en sexig stripshow för oss alla. Sakta knäppte hon upp knapparna i shortsen och under höftvickande strök hon av sig både shorts och trosor! När hon ändå var i farten knäppte hon upp skjortan och stod strax naken framför oss! Killarna började få det trångt i brallorna och Pierre föregick med gott exempel och knäppte upp och började lirka av sig sina shorts. Linda sjönk ner på knä framför Lasse och drog raskt av honom hans gympabrallor. Hans vackra kuk sprätte fram och pekade rakt upp mot taket! Sprängfylld av kåthet. Hon tog tag i den och började sakta runka honom, upp och ner. Jag kunde redan se att ollonet var blött av hans försats. Jag kunde inte låta bli att sträcka ut ett finger och fånga upp lite för att smaka.
Pierre hade sjunkit ner på golvet mellan mina ben och hans mun smekte insidan av mina lår, uppåt mot den savande fittan! Han kysste och slickade, högre och högre. Snart nådde han ända fram och började snusa runt bland fittläppar och hår! Jag skrevade så mycket jag kunde, för nu var jag riktigt kåt! Försiktigt tog han min styva klitta mellan sina läppar! Med tungan lekte han med den och den växte och blev hårdare. Hans ansträngningar sände som elektriska ilningar genom hela min kropp! Från fittan genom ryggraden, rakt in i hjärnan och tillbaka ner till tårna! Såhär hade jag aldrig blivit slickad förut! Lasse var nog en hejare på att knulla men såhär…
Bredvid oss i soffan hade Linda tagit Lasses kuk i munnen och sög honom friskt. Långt ner tog hon den, men inte hela vägen. Hans snopp är faktiskt väldigt lång och han har ofta bottnat ordenligt när vi knullat. Maja, som också strippat, hade fläkt upp benen på fåtöljens armstöd. Hon var magnifik! Den tatuerade draken glödde och hennes juveler gnistrade i kvällssolen, som sken in genom fönstren. Ur den välrakade fittan stack den största dildo jag någonsin sett och hon körde den med stor kraft ut och in!
Jag var fortfarande påklädd medan de andra var helt nakna. Snabbt krängde jag av mig T-shirt och BH, men kjolen fick vara kvar. Jag ville inte störa Pierre, nu när jag var så nära! Plötsligt slutade han slicka och tittade upp på mig. Med tummen på klittan höll han mig kvar på randen.
-“Vänd på dig, nu vill jag ta dig!” sa han och fortfarande med hans fingrar i min fitta vände jag mig försiktigt och ställde mig på knä på golvet med överkroppen i soffan. Med sin fria hand drog han av mig kjolen så att jag blev lika naken som de andra. Så kände jag hans hand ersättas av något styvt och välbekant. Sakta smekte han upp och ner med ollonet tills han nådde målet. Då tryckte han på lite och kukhuvudet slank in. Det kändes himmelskt och jag svankade så mycket jag kunde och tryckte emot! Nu ville jag ha hela hans kuk i mig, så långt det gick! Sakta, som för att retas juckade han in bit för bit. Efter alldeles för lång stund nådde han botten. Jag var hela tiden på randen till orgasm och över mina läppar slank okontrollerbara ljud.
Bredvid oss i soffan hade Linda trätt upp sig på Lasses kuk med ryggen mot honom. Hon red honom vilt och mellan deras ben låg Maja på knä och slickade allt vad hon kunde! Ur hennes fitta stack fortfarande den stora dildon, som hon körde ut och in med ett smackande ljud!
Varje gång Pierres kuk träffade min g-punkt strålade heta blixtar genom min kropp och snart kom jag i min första orgasm! Jag tror aldrig att jag varit med om något så kraftfullt förut! Det svartnade för ögonen, susade i öronen och hela kroppen riste! Hela tiden pumpade Pierre på och snart kände jag hans heta sats spruta för fullt, djupt in i mig!
Bredvid oss hade Linda och Lasse kommit lika långt och med ett vrål föll Linda ner över Majas rygg. Maja hade fått flera orgasmer och Lasse såg helt körd ut. Luften var tjock av våra kroppsdofter och videon hade rullat färdigt för länge sedan.
Maja gjorde sig fri från Lindas omfamning och deklarerade: “Mera dricka, sedan skall vi prova alla mina leksaker på Ylva!” Raskt ut i köket efter vin och wisky, några mackor fick följa med. Det kändes oerhört sexigt att gå omkring i ett främmande kök och greja, alldeles naken och tillsammans med lika nakna kompisar! Små smekningar och nyp i bröstvårtor och snoppar hjälpte till att hålla den sexuella temperaturen hög. När vi förfriskat oss ledde Maja och Linda in mig i Pierres sovrum. På den breda sängen väntade alla Majas leksaker och snart var jag uppfylld av allsköns mysiga, vibrerande och lysande föremål. Visst var det skönt, visst fick jag flera häftiga orgasmer, men ingenting går ändå upp emot en riktig kuk!
Vi träffades alla fem ett par gånger till innan Lasse måste ut på jobb och Linda och Maja for tillbaks till Göteborg där dom bor. Lasse hade visserligen lovat Pierre att inte bli sotis om han och jag träffades. Lasse ville till och med ha våra möten på video, att ha med på sina resor. Tokskallen.

Rosa-dildo-med-sugkopp

Kommentera

Loading...